Boşa yaşamışlık hissi ve kıskançlık

Gerçek sevgi Yaradana duyduğunuz sevgidir, hayırda verse şerde verse koşulsuz seversiniz
Gerçek sevgi evlada duyulan sevgidir, hayırlıda olsa hayırsızda olsa sizi secdede sevmesede koşulsuz seversiniz
Gerçek sevgi sandığındaki gibi bir erkeğe duyulan sevgi olsaydı boşanan yada eşi ölen hiçkimse tekrar bir başkasını sevmezdi
Eski kocanıza olan takıntınızı bitirip şimdi de henüz hayatınızda olmayan bir erkeğe taktınız kafanızı, hayatınızı mutluluğu huzuru ona bağladınız
Yine yanlış sularda yüzüyorsunuz
Ayrıca bazen insanların psikolojik bir hastalığı yoktur dümdüz kötü bir insandır bunu da aklınızda tutun

Memurlar da bile motivasyon kaybı var. Oysa halinize şükretmeniz gerekir. Rapor alınca işten çıkarılma korkunuz olmayacak. Spora yazılın, yüzün. Çevre edinirsiniz. Bu arada sosyal fobi nasıl bir şey?

Adamdan çoktan boşanmışsın hâlâ ne diye ona kafa yoruyorsunsun ki artık önüne bak gitsin.

Muhteşem bir yazi

Merak etme kimsenin hayati öyle aman aman müthiş değil hele ki şu son dönemler , mesela benimde birsürü sorunum var kendime göre ama dışarıdan bakanlar aaa ne güzel iki memur eş çok mutlular, araba almışlar maddi sıkıntıları yok vs düşünüyorlar, lâkin kimse sağlık sorunlarımı dert ettigimi, anne olmak isteyip olamamamı veya yaşadığım sancılı süreçleri bilmiyorlar, yani kimse sandığınız kadar mükemmel değil, kendinizi toparlamaya bakın, evlilikte olsa iş, eşte olsa Allah herşeyin hayırlısını versin , neyin hayırlı olduğunu ancak Allah bilir, bol dua edin , spor yapın, yürüyün kilonuz varsa diyete gidin ve psikoloğa devam edin daha iyi olana kadar...

Sizi cok iyi anlıyorum daha dun aksam 2 cocuklu bir cift gordum benim yaslarimda. Hala daha ne güzel bi aileydi diye aklima geliyor ara ara. 9 senedir yalniz bir anneyim. Size ozel msjda attim. Belki gozunuzden kacar diye buraya yazmak istedim :). Allah herseyi kolaylikla tez zamamda ve en hayirli sekilde gonlunuze gonlumuze gore versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…