Nasıl yani? Mutsuz olmak çok mu lüks bir dert?derdiniz benim icin oyle luks ki kendimi woody allenin sol burun deligi gibi hissettirdi
Yazdan beri böyleyim ve gittikçe artıyor dozu.Ne kadar süredir böylesin?
Zaten mutsuzluğumun ana sebebi bu. Üzerine iyi olan neyi koysam resmen çürütüyor.Nolur kızmayın ama sizin evliliginiz başından beri beni de darlıyor.
Yani aslen ben yaşarım tek başıma, kimseye de ihtiyacım yok ama şu an bir de ekstradan surat çekmek, seni mutlu etmeyen birinin gölgesini görmek bile batıyor.Kendini fazla dinliyorsun gibime geldi.
Anlatmaya kalksam karşılıklı ağlarız desem...
Sabahları kahvaltıda gevreğini hiç kimseden yardım almadan yiyebiliyorsan yaşa gitsin.
Son 3 yıldır mottom budur.
Yani muhtemelen, oldu olacak bu sefer düzeldi derken seneler geçmiş Ve ben asla "emekli gibi akşam oturup çay içen" biri olmayacağımı söylerken yanımda oturup benimle muhabbet edecek birine bile hasret kaldım.Sanki bana hep yaşadığın hayat içine sinmiyor gibi geliyor koalina, yani dönemsel bir sıkkınlık değil de yanlış seçimlerden kaynaklı bi olmamışlık hissi gibi. Yanılıyor muyum?
Girmemek için her yolu denedim, gerçekten. Polyanna halt etmiş yanımda ama zorla soktularDepresyona girmişsin sanki?
Tamam güzel de harekete de geçmiyorsun ki.Yani aslen ben yaşarım tek başıma, kimseye de ihtiyacım yok ama şu an bir de ekstradan surat çekmek, seni mutlu etmeyen birinin gölgesini görmek bile batıyor.
Köstek olunmasın ben yaşarım gerçekten.
Yaş 32, çok da genç diyemem. Tam olarak nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum aslında. Daha çok intikam odaklıyım desem yalan olmaz. Boşanayım da kurtulayım değil de bana hakettiğimi versin vermezse gününü görür gibi düşüncelerim var...Kendisinin de mutlu olduğunu zannetmiyorum, insan eve huzur bulmaya gelir biz öyle sarılmıyoruz bile durduk yere. O kadar kopuğuz. Bu konularda hep suçu bana atıyor ayrıca.Tamam güzel de harekete de geçmiyorsun ki.
Mızmızlanma için eminim çok gençsindir.
Ondan emin değilim, bekarken de çok mutlu değilim. Evlenince kendi kurallarım olacak olmasına seviniyordum aslında. Tel yaşarsam da çok mutlu olmam ama bundan mutlu olurum gibi geliyor.Sizce boşansanız mesela daha mutlu olur musunuz? Şöyle bir hayal edin ama gerçekten dürüst bir şekilde kendinize cevap verin. Boşansanız nasıl bir hayat kurmayı hayal ediyorsunuz? Sizce bu hayal gerçekçi ve yapılabilir birşey mi ve siz gerçekten bunun için çaba gösterir misiniz?
Şöyle eksileriyle artılarıyla bu soruların cevabını bulmaya çalışın. Bazen insanlar herşeyi evliliklerine bağlayabiliyorlar bekar olsaydım şunu yapardım bunu yapardım gibi.. Sonra bakıyorsunuz boşanıyor fakat yine aynı mutsuzluk ve yılgınlık içinde buluyor kendini. Yine yapmıyor istediklerini. Sonuç olarak "benim kendimden kaynaklı bir mutsuzluğum da varmış ya sanki" noktasına varıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?