Boşan demek ne kolay

Benbenmesela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.524
1.501
133
Forumun okuru olduğum günden beri dikkatimi en cok, incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere "boşan bu evlilik yürümez" diye yorum yapan üyeler çekiyor. Karşındakinin genel oralarak hayatını bilmeden, senin gazınla nasıl bir adım atacak bilmeden, boşa gitsin demek bence iyi bir kalbe sahip olmak değil. Sahiden kardeşi aynı konuyu anlatsa sorsa aynı aklı vermezler. Konu açan arkadaş kurtarmak için akıl almaya çalışıyor aşikar yani bazı konularda hatunun biri hemen "bu evlilik yürümez".

Yani kim bilir kendi ne saçma bi evliliği yürütüyor da burada açık vermiyor diyorum her seferinde.

Boşanmanın mantıklı olduğu konular (şiddet, aldatma, yalan vs ) değil kastettiklerim. Mesela kadın kıskanmış bir eşyayı, kocası da hmm kem küm etmiş, hoop boşa hemen. Kırk koca değişir millet sizin elinize düşse.

Aynı şey benimde dikkatimi çekti. Hiç yapıcı yardımcı olan bir yorum yok. Hemen boşan deniyor. Konu sahibide biliyor boşanmasını.
Değil mi konu sahibi de biliyor. kadın yardım istemeye gelmiş belli daha cok kafa karıştırmaya ne gerek var

al bendende o kadar yazık,konu açan zaten zor durumda

Adam kokuo ne yapmaliyim demis biri. Boşan demisler:) mahkemeye gitsen hakim bir yeri ile güler:)
Kişisel bakımı rahatsız edici seviyede aksatmak boşanma sebebi olabilir ama daha ilk yorumdan "boşon bonco" hiç samimi değil yani...

Çözüm odaklı olmak lazım. Kendi Kızkardes veya ablaları olsa hemen boşan derler mi acaba? Ben kızkardeşime yada arkadasıma sakinlestirici sekilde yaklasir orta bir yol bulmaya calisirim. Bekara kari bosamak kolay derler ya...:)

Haklısın. Yuva kurmak kolay mı? Ne kada r zahmet çekiliyor. Ufacık bir şeyde de boşanma dairesine de gidilmez yani biraz bir şeylere katlanmak göğüs germek gerekir. Arada tabi ki kavgalar gürültüler olabilir. Hepsi geçiyor sabrettikten sonra Evlilik kutsaldır. Allah Boşanmayı sevmez. He mutsuzsan Eşin her gece seni dövüyorsa aldatıyorsa başkalarıyla o zaman katlanmak zorunda da değilsin.

Kesinlikle yani buradaki yorumlardan gerçekten etkilenebilir okuyanlar. Onu hiç düşünmüyorlar yazarken

"Boşan" yazan mesajları eleme butonu olmalı. Kalanları okuyalım :)
Hahaha mantıklı:)

Kocam pırt yaptı inanamıyorum diye başlık açacsk biri, malum yorumcular "aaaaa benim kocam yapsa çat diye boşarım sen nasıl dayanıyorsun buna"

Elzem durumlar belli zaten. Ama benim kızdığım kendi başlarına gelse yapmayacaklarını burada başkasına söylemeleri. Ateş düştüğü yeri yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…