- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.392
- 133
- 38
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
Hangi mesajmis o ? :)başlığı görünce konu sahibinin adını iki kez kontrol ettim acaba ben yazdım da unuttum mu diye...aynı şekilde düşünüyorum bu forumda böyle bi sorun var bişy oldu mu boşan boşan!!bi mesajda bayan demiş ki "sevgilimle şöyleyiz böyleyiz..." bi tanesi direkt "boşan" yazmışotomatiğe bağlamışlar resmennn
Hangi mesajmis o ? :)[/QUOTü
üşenmedim aradım gece gece yaa"sevgilim beni yengesi ile aldattı " başlığında geçiyor o muhabbet
Bu yorumu üstüme alındım :) Ee kimi üye de mucize bekliyor.Bende altüst kaynanayla oturanlar taşın başka yere diye akıl verenlere kızıyorum ! Onu bilecek ve yapacak kadar aklı var zaten ama imkan yok ki olmuyor , demek ki zaten akıllıca yorum yapan yok empati ve hayat deneyiminden yoksun , ülkede zaten yarısından çoğu asgari ücretle geçiniyor erkeklerin eğitim seviyesi düşük taşınması için iyi para kazanması şart bunu herkes göz arda ediyor
Burasi bdv ama burasi beyin doldurus yeri.. Dolduruşa gelip gaza getiriyor insanlar yardim alip da.. Boşanmak kolay buluyor ama nerede.. KV altli üstlü oturanlar basta iyiyken burayi okuyup dolduruşa gelip kv ile kavga eden çok insan gördüm.Bende altüst kaynanayla oturanlar taşın başka yere diye akıl verenlere kızıyorum ! Onu bilecek ve yapacak kadar aklı var zaten ama imkan yok ki olmuyor , demek ki zaten akıllıca yorum yapan yok empati ve hayat deneyiminden yoksun , ülkede zaten yarısından çoğu asgari ücretle geçiniyor erkeklerin eğitim seviyesi düşük taşınması için iyi para kazanması şart bunu herkes göz arda ediyor
Ağzınıza sağlık. Dün bende bi konu açtım ve sonrasında bazı yorumlar beni aynen böyle düşündürdü. Kimse kimsenin ne yaşadığını burda yazdığı iki satır hikaye ile bilemez, tanıyamaz
Yapmadım zaten, özürdiledi, saçmaladım, abarttım dedi. 10 senedir evliyim en ufak bir şiddet görmedim fiziksel olarak. Yalnız ben dün açtığım konuyu demiştimAma o mesaja göre yorum yapmak durumundayız sonuçta. Çocukluğunuzdan başlayıp bütün hayat hikayenizi bilme şansımız yok. Ben en azından aileniz arkanızda mı ekonomik özgürlüğünüz var mı diye soruyorum. Şimdi baktım konunuza hakaret var, küfür var, döverim demek bile var. Bazı insanlar için bunlar boşanma sebebi olamaz mı? Sandım ki doğum günümü unuttu diye konu açtınız insanlar da boşan dedi. Yapmayın rica ediyorum bir dayak yemediğiniz kalmış, onu da tartışmayı az uzatsanız yeme ihtimaliniz var. Ütüyü yapmayın bakalım o evde neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?