Ben mesela kendime gore yorum yapiyorum. Kimse kusura bakmasin ama ezik degilim. Gittim bosandim kimsenin haberi olmadan. Sonra tekrar evlenmeye karar verdik nikah gunu alindi, 4 gun kalmisti vazgectim ayni evde yasiyoruz eski esimle ve yeni esim olacak kendisi. Benim icin eşim, eşim diyorum, nikah yok ama aa diyebilecek kimse yok cevrem biliyor, beni de biliyorlar. Toplum baskisindan korkmam. Aile baskisindan korkmam. Cocuk istemiyorum diyorum inanamiyor millet ama dogurmuyorum. Cocuk aldiranlara katil diyorlar ben cocuk da aldirdim hic gocunmuyorum yani kimseye dizdirecek bir seyim yok.
Kv, gorumce ile evliligim boyunca gorusmedim, hala gorusmuyorum esimi ariyorlar artik barisalim diye. Esim bana sormuyor bile, gorusmek istemiyoruz diyip kapatiyor. Bana kimse baski yapamaz. Canim kiymetli degildir olecegimi bilsem dogru bildigime giderim.
Ben herkesi kendim gibi goruyorum. Sans vermek istersem veririm, denersem denerim.
Burda yazilan, disarda soylenen, ruyama girecek ak sakalli dede vs benim fikrimi degistiremez eger ben inanmamissam. Gaza gelmem yani.
Zayif olan dusunsun napayim yani yorum mu yazmayalim?