• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşan demek ne kolay

Geçen biri vardı hatta 7 gün banlandım sayesinde dayak yiyor sürekli konu açmış kocamı nasıl sakinleştirebilirim boşan demeyin :deli: peki bundan sonra öyle yaparız efenim siz dadlı canınızı sıkmayın:eğlence:

Bende o yuzden gittim.. simdi olsam kafana daha fazla darbe almamaya calis derdim.. herkes bosanmasin zaten, o herifleri ortaya surup baskalarinin da canini yakmasinlar.. kendileri otursun ceksin..

Bu kadar kibir ve önyargıyla nasıl yaşıyorsun zor olmuyor mu ?

önyargı mi
herkesin tek tek yazdığı konulardan yazarim buraya
burada okuduklarimdan yola çıkarak gayet de kolay bir tespit
sizinle ugrasmayacagim önce sorunlarınızı halledin
yorumunuzu beğenenler de biri aldatilmiss ama bosanamamis hala ozguvensuzliginden kocasının sevgilisinin Stalker i olmuş diğeri de erkeksiz yapamıyorum üzüntüden yataklara düşüyorum diye sevgilisi bile olmayan sevgilisinden ayrılamayan kişiler
ee belli mi değil mi işte hangi karakterdekikerin destek verdiği konuya

Son düzenleme:
Bende o yuzden gittim.. simdi olsam kafana daha fazla darbe almamaya calis derdim.. herkes bosanmasin zaten, o herifleri ortaya surup baskalarinin da canini yakmasinlar.. kendileri otursun ceksin..
:KK12::KK12: kız sus gidicen gene :KK11:
C caninfistigi da bildiğimiz darbe şanmıs ya :KK45:
Aynen bundan sonra boşan falan demem pis dayak atan aldatan size pislik gibi davranan kocişkolarınızı dünyaya salmayın boşanmayın başkalarına musallat olmadınlar ;)

Bir kadinla tanistim, herkes ikinci sansi hak eder lafina savas acmis resmen. Aldatilmis, adam bin defa pisman olmus, pesinde. Onemli olan duzelmesi degil o hatayi yapti ve bitti simdi bana gelecek gosterilse bu adam cidden benden baska disi sinege bakmiyor olsa bile istemiyorum diyor. İnsanlar farkli, herkes kendi dunyasini yaziyor ve yasiyor. Burda yazilanlardan gaza gelecek insanlar olur diye dusuncelerimizi yazmayacaksak ne anlami kaldi forum olmasinin. Hepimiz moral verelim sadece. Site adi degissin iyilik melekleri olsun, ya da moral depolama alani.

Aldatan
Şiddet uygulayan
Cimri hasis
Kıskanç
Öz saygısı olmayan
Kadın erkek farketmez ikinci bir şansı verirsiniz hak etmiştir
Affetmek erdemdir ama başımıza gelen olumsuzluğu tekrar yaşıyorsak bunu hak etmişizdir
ÇÜNKÜ BU ŞANSI BİZ VERDİK

Son düzenleme:
Herkes farklı farklı işte 10 yıl sonra eşimin ağzında küfürlü bi laf çıktı kalktım gidiyordum evden dedim az sakinleş bi düşün bakalım.
15 gün konuşmadım aynı evde ayrı ayrı geçen 15 gün ha hergün boşanmayı düşündüm çünkü benim kabul edeceğim birşey değil :KK51:
Bir daha olur mu bir 10 yıl daha sanmıyorum, olursa bu sefer giderim bilir iyice anladı ilk kez bukadar küs konuşmadığımız oldu ;)
Yani demem o ki siz aldatılır dayak yersiniz boşanmazsınız ben hakarete boşanırım o yüzden boşan diyen kendine göre düşünüyor cicişler

Ben mesela kendime gore yorum yapiyorum. Kimse kusura bakmasin ama ezik degilim. Gittim bosandim kimsenin haberi olmadan. Sonra tekrar evlenmeye karar verdik nikah gunu alindi, 4 gun kalmisti vazgectim ayni evde yasiyoruz eski esimle ve yeni esim olacak kendisi. Benim icin eşim, eşim diyorum, nikah yok ama aa diyebilecek kimse yok cevrem biliyor, beni de biliyorlar. Toplum baskisindan korkmam. Aile baskisindan korkmam. Cocuk istemiyorum diyorum inanamiyor millet ama dogurmuyorum. Cocuk aldiranlara katil diyorlar ben cocuk da aldirdim hic gocunmuyorum yani kimseye dizdirecek bir seyim yok.
Kv, gorumce ile evliligim boyunca gorusmedim, hala gorusmuyorum esimi ariyorlar artik barisalim diye. Esim bana sormuyor bile, gorusmek istemiyoruz diyip kapatiyor. Bana kimse baski yapamaz. Canim kiymetli degildir olecegimi bilsem dogru bildigime giderim.
Ben herkesi kendim gibi goruyorum. Sans vermek istersem veririm, denersem denerim.
Burda yazilan, disarda soylenen, ruyama girecek ak sakalli dede vs benim fikrimi degistiremez eger ben inanmamissam. Gaza gelmem yani.
Zayif olan dusunsun napayim yani yorum mu yazmayalim?
Helal olsun. Bu karakter meselesi işte.

Geçen biri vardı hatta 7 gün banlandım sayesinde dayak yiyor sürekli konu açmış kocamı nasıl sakinleştirebilirim boşan demeyin :deli: peki bundan sonra öyle yaparız efenim siz dadlı canınızı sıkmayın:eğlence:
Belkide cesaretlendirilmeye ihtiyacı vardır. Bu kadar korkunun altında yatan sebep nedir? Hakir görmekten ziyade onu sorgulamak lazım.

Bosanmis olanlar bosan diyor çünkü kendileri yasadiklari için baskalari aynisini yaşamak istemiyor. Çözüm olmadan ele varamaz anliyorum da. Bosan demek kolay buradaki kadınlar çözüm ariyor burada. Yahu git kocaniza oturun bi güzelce anlatin sorunları cozun demi burada çözüm ariyor tamam da çözüm aramakla olmaz kocanizdan çözüm ariycaksiniz. Burayi yaziyonuz ama dolduruşa gelip boşanmaya kalkiyosunuz.
Ama su ki Daha kötü evlilik geçiren kadinlarin boşanmaya hak ediyor.

Bosanmis olanlar bosan diyor çünkü kendileri yasadiklari için baskalari aynisini yaşamak istemiyor. Çözüm olmadan ele varamaz anliyorum da. Bosan demek kolay buradaki kadınlar çözüm ariyor burada. Yahu git kocaniza oturun bi güzelce anlatin sorunları cozun demi burada çözüm ariyor tamam da çözüm aramakla olmaz kocanizdan çözüm ariycaksiniz. Burayi yaziyonuz ama dolduruşa gelip boşanmaya kalkiyosunuz.
Buradaki "dolduruşla" koca boşayan birinin evliliği zaten oldukça çürük temeller üzerinde duruyordur. Kimse dedi diye boşanılmaz zaten, birileri bir şeyler söyler hep. Gerek bu ortamda gerek gerçek hayatta hep söylenecek birkaç söz olur. Önemli olan sana farklı bakış açıları kazandırıp kazandırmadıklarıdır, buna göre sen tekrar düşünür gerekirse kararını değiştirirsin gerekirse de yürüdüğün yoldan devam edersin. Dolduruşa ancak zayıf insanlar gelir,bundan endişe eden de zayıftır. Herkes sana duymak istediklerini söylüyorsa sen hala yerinde sayıyorsun demektir, karşıt fikirler, alternatif yollar görmek, duymak elzemdir. Aksi zaten kendi kendine konuşmuşsun gibi bir şey olur, bu durumda da hiç konu açmasa daha iyidir.

Bunu ikinci kere yazıyorsun lütfen üye ismi verir misin kim dolduruşa geldi de boşandı?

Bence keşke dolduruşa gelseler de bosansalar

Ben herkese boşan demem. Gerçekten çok kötü konular okuyoruz burada, gönül ister ki kimse böyle kötü şeyler yaşamasın ama dünya hayatı işte, yetişme tarzı, şartlar, karakter yapısı insanı çok farklı noktalara getirebiliyor.

Evliliğinde kötü olaylar yaşayıp konu açan üyeleri kendimce iki gruba ayırıyorum. Bir kısmı cesaret toplamaya çalışıyor, fikri olgunlaştırmaya, belirsizliği gidermeye (yaşayan insanların tecrübesini sorarak) çalışıyor. Hatta benzer bir konum da var benim. Öyle üyelere canı gönülden yaşadıklarımı anlatıyorum.

Başka bir kısım da kendini kandırmaya daha çok meyilli, boşanmaya niyetinin olmadığı çok belli. Kısa vadede rahatlamaya ihtiyacı var. Ben insanların kendini kandırmasından yana değilim o yüzden yardımcı olamam. Bari boşan boşan diye sinirini bozmayım da zararım bari dokunmasın diyorum :işsiz:

Back
X