• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşan demek ne kolay

Bakın gereksiz yere "Boşanın" diyenler için belki bu söylediğiniz kabul edilebilir. Mesela iletişim sorunları vardır, vajinismus, erken boşalma vb. cinsel problemler vardır. Böyle durumlarda çeşitli yollar önerilebilir, burada hemen boşan denmesi yanlış olabilir. Bu tarz kişiler için "Göz ardı et" butonu düşünülüp konulmuş buraya.

Ancaaakk, evliliğinde fiziksel, duygusal, ekonomik, cinsel şiddet görenler, çocuğu zarar görenler (fiziksel/psikolojik), sürekli olarak aldatılanlar (duygusal şiddet), patolojik kıskançlık sorunundan muzdarip olanlara (kısıtlama, sosyal medya kısıtlaması vs.) durumun ciddiyetine göre boşanma öneririm. Çift terapistleri de öneriyor. Bu kangren olan organı kesip atmaya benzer. Eğer kangren olan organ vücudunuzda durursa sizi hasta eder. "Aaa dursun bu senin bacağın/kolun" derseniz ölümünüz olur. Evlilik gibi boşanma da doğal bir süreçtir. Anlaşamayanlar, zarar görenler yollarını ayırır. Bu kadar basit.

Aldatilan ve dayak yiyen kadınlara sabret, bi hata yapmis affet, yuvani, çocuklarıni düşün diyen bi ton kadin ayni zamanda bosan diyenlere de saldırıyor konularda bence bu daha garip :) Asla bunu diyen kadınlara saygı da duymuyorum herkesin kendi fikri deyip. Çünkü onlarin bu fikirleri olmasaydi herşey daha başka olurdu

Aldatilan ve dayak yiyen kadınlara sabret, bi hata yapmis affet, yuvani, çocuklarıni düşün diyen bi ton kadin ayni zamanda bosan diyenlere de saldırıyor konularda bence bu daha garip :) Asla bunu diyen kadınlara saygı da duymuyorum herkesin kendi fikri deyip. Çünkü onlarin bu fikirleri olmasaydi herşey daha başka olurdu

ve bu fikirlerle çocuk yetiştiriyorlar bu yüzden bu düşünceler hiç bitmiyor gün gelecek bu çocuklar yüzünden bizim çocuklar da etkilenecek

Evet bosan diyenler hayattan istediklerini alamayanlar.. mesela dayak atan sayko bir koca, oglunun gobek bagini kesmeyi unutmus manyak kaynana, olseniz de mabadinin umuru olmayacak elti ve gorumceleri elde edememis insanlar, kiskaniyorlar sizi kiymetinizi bilin :27:

Kaç yıldır uyeyim,öyle incir çekirdeğini doldurmayan durumlarda " bosan" diyeni gormedim...
Aldatma,şiddet,aşırı kıskançlık,psikolojik baskı,saygısızlık,insan yerine konmama durumları size incir çekirdeği gibi geliyorsa bilemeyecegim.
Boşanmış değilim ama yukarıdaki sebepler hasıl olursa bende boşanmayı düşünürüm elbette.
Bir dünya boşanmış kadın var,bir çoğu evli olduğu dönemden daha mutlu yada tekrar evlenip daha güzel bir hayat yasayabiliyorlar.
Boşanmayı dunyanin sonu gibi görmemek lazım...
Gerci ülkemizde kocaya bağımlı,kendi ayakları üzerinde duramayan,ozguvensiz,kendini hizmetçi gibi gören kadınları düşündükçe ,onlara boşanmanın dünyanın sonu gibi görünmesine şaşırmamak lazım.

Evet bosan diyenler hayattan istediklerini alamayanlar.. mesela dayak atan sayko bir koca, oglunun gobek bagini kesmeyi unutmus manyak kaynana, olseniz de mabadinin umuru olmayacak elti ve gorumceleri elde edememis insanlar, kiskaniyorlar sizi kiymetinizi bilin :KK53:
Bu konu beni çok güldürdü ya :KK70:

Ben mesele normalde mutsuzluk pacalarımdan akıyo ama burda atar kasıyorum, te Allahım

Belki de tahammüllü az sınırları belli olan kadınlar olmayanların da kendileri kadar özgüvenlive mutlu olmasını istedikleri için, onlara yapılan muamele zorlarına gittiği için, tek bir ömrümüz olduğu için öyle yorumlar yapıyolardır, bir de bu açıdan bakın derim

Bir diğer husus,herkesin kırmızı çizgisi farklı, sana göre aldatma şiddet küfür yoksa boşanma nedeni yoktur, ama başkasına göre artık sevmiyor olmak, kendini güvende hissedememek maddi manevi tatmin olamamak gibi psikolojik durumlar da boşanmaya sebeptir,bu tip konular çok ucu açık

Ağzına sağlık kız.
Boşan bence deyince eşim bile o üyeyi mi okudun diye aklına sen geliyorsun :KK70:
Seninle eş değer o laf benim gözümde
:KK200:

Ama ne diyim henuz kirilmamis kemiklerin var bekle mi diyim. Kaynanan henuz uzerine kizgin yag dokmus mu? Hayir, o zaman sabret hatta dokse bile sabret mi diyim. Kendisi kocasindan cok kazandigi halde fazladan aldigi iki kurusluk seyin hesabini vermeye devam et, harclik istiyorsan cami avlusunda mendil ac mi diyim? Bir daha konu actiklarinda konudan beklentilerini de yazsinlar sonra yanlis cevap verip biz magdur oluyoruz burada :KK53:

Boşandırma timi 7/24 çalışıyor burda :) Az önce bir konu okudum konu sahibi bir süre önce aldatılıp affetmiş. Fakat konu aldatılması değil farklı bir sıkıntısından bahsetmiş. Tim den bir arkadaş acımasız ve kırıcı bir şekilde yorum yapmış. Vay efendim boşanamadın hak ettin şimdi sus otur tarzında saçma sapan şeyler. Yahu kadın başka bir sıkıntısından bahsediyor kapatmış o konuyu affetmiş kocasını. Hani sırf sivri görünmek için klavyeden sallayanlar çok. Ama hiç gerçekçi değiller kimsenin hayatını yaşadıklarını bilemeyiz bilmeden sallamayalım lütfen.

Insanlarin pasa gonlu bosan yazmak isteyebilir ne var bunda?

Evet bosan diyenler hayattan istediklerini alamayanlar.. mesela dayak atan sayko bir koca, oglunun gobek bagini kesmeyi unutmus manyak kaynana, olseniz de mabadinin umuru olmayacak elti ve gorumceleri elde edememis insanlar, kiskaniyorlar sizi kiymetinizi bilin :KK53:

Soyle bi gun agiz tadiyla bi dayak yemedim. Gonlumce kaynana tarafindan ezilmedim. Hele kocalarini avucuna almis eltilerimin bana nispet yapmasini beni ezmesini hic yasayamadim. Kiskaniyorum anliyor musun :110:

Ama ne diyim henuz kirilmamis kemiklerin var bekle mi diyim. Kaynanan henuz uzerine kizgin yag dokmus mu? Hayir, o zaman sabret hatta dokse bile sabret mi diyim. Kendisi kocasindan cok kazandigi halde fazladan aldigi iki kurusluk seyin hesabini vermeye devam et, harclik istiyorsan cami avlusunda mendil ac mi diyim? Bir daha konu actiklarinda konudan beklentilerini de yazsinlar sonra yanlis cevap verip biz magdur oluyoruz burada :KK53:

Insanlarin pasa gonlu bosan yazmak isteyebilir ne var bunda?

Soyle bi gun agiz tadiyla bi dayak yemedim. Gonlumce kaynana tarafindan ezilmedim. Hele kocalarini avucuna almis eltilerimin bana nispet yapmasini beni ezmesini hic yasayamadim. Kiskaniyorum anliyor musun :110:
işte bunlar hep seks :KK53:

Eklentiler

• ş.webp
    ş.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 54
Ben de kimseye kolay kolay boşan diyemiyorum. Olan kadına ve çocuklara oluyor. Boşanmış bir ailenin çocuğu değilseniz bir zahmet akıl vermeyin ne olur.

Bosan dediklerimiz bosanmiyor nisanlilar nisanlisini birakmiyor, sevgili olanlar da sevgilisini terk etmiyor.
Bosuna endise ediyorsunuz.
Bilakis eslerine sevgililerine filan daha bir sıkı sariliyorlar daha bir sahipleniyorlar.
Amaclari sadece dertlesmek hemen hepsinin.
Yaziyorlar rahatliyorlar.
Olan kk da birbirine dusen uyelere oluyor

Kesinlikle yani buradaki yorumlardan gerçekten etkilenebilir okuyanlar. Onu hiç düşünmüyorlar yazarken
Ozel mesajlasmadan haberiniz yok galiba. Gelip burda konu actiginiza gore. Konu altinda da bir patates salatasi ve kisir eksik.
Bosanmak kolay degil biliyoruz. Ama evlenmek cok mu kolay da herkes size evlen artik diyince sorun etmiyorsunuz?
Ben acikcasi birkac uyeye ayrilmasi yonunde yorum yaptigim icin cevap verme geregi duydum. İncir cekirdegi demissiniz ama, adam kiskanc manyagin teki, ya da kadinin ailesini hice sayiyor adam yerine koymuyor, kadina pislik muamelesi yapiyor veya hatta aldatiyor ama bi bebisim kocanla bi konus once mi diyelim?
Kocam osuruyor, disleri pis vs tarzi konularda bosan diyenlee dalga geciyor olabilir ama aldatildigini dedektif gibi ogrenen ama 'benim yuvom vor yoooooo tomom mi!!!!' Bosan diyemezsiniz bana diyenleri de cok gordu bu forum.
Kisacasi evlilik icin ve bes para etmedigi acik olan adamlarla evli kadinlara bi daha mi gelcen dunyaya, allah seni bu mala kole diye mi yaratti bosan diyorum. ( ki kac kisi ciddiye aliyo allah askina bunu)
Alinsa nisan doneminde sorun yasayinca ayril bak daha buyuk sorunlar cikcak gibi denen uyelerin evlendikten sonraki konularina bakin.

Back
X