- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Benbenmesela
Of ne kutsal yuvalariniz ne kiymetli kociskolariniz varmis be.
Allahiniz askina bosanmayiniz dayanamam.
Allahiniz askina bosanmayiniz dayanamam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeterince eğlendiysen kapattır bari konunu.EFSANESİNİZ. Ben bu konuyu 2016 ağustosta açtım. Hiçbir üyeyi direk hedef almadan:) ancak burası öyle bir yer ki kazan anında kaynıyor:))
Ben birkaç gündür siteye uğramadım. Burada başka bi konu köpürmüş sonra toplaşıp benim (kendimin bile unuttuğu) uykudaki konuma çaya gelmişsiniz de dedikodunun dibini patlatmışsınız.
1. Arkadaşlar düğünden kaçmış gelinim ben. bana cesur değilsin boşanmaktan korkarsın falan derken iki kere düşünün derim:))
2. Okuduğunuzu lütfen anlayın. İnsan mutsuz olduğu için de boşanır. Ben bu kafadayım zaten üstüne basa basa da belirttim. Boşan yazanları eleştirmiyorum. Elbette ki çamurdaki kız kardeşimizi elinden tutup biz çıkarıcaz.
3. Allah aşkına dün burada ne oldu biri bana özelden falan anlatsın:) 60 bildirimi görünce dedim kıyamet koptu da bana mail mi gelmedi kk'dan
YA GERÇEKTEN EFSANE BİR KONU OLDU. Teşekkürler
ironi yapabilecekleri aklına gelmedi mi:))Yaa çok tatlısınız, mesajlarınızı keyifle okudum ve sonunda da tarih meselesine çok güldüm:)
Ama siz beni yanlış anladınız. Tabi ki boşanması ya da nişan atması mutlaka gereken ama olayın ciddiyetini göremeyen ya da cesaret edemeyen arkadaşlarımıza burada hepimiz desteğiz. Benim kastettiğim " kocam çorabını sepete atmıyor" diyen kadına, "boşan ben olsam kesinnn kesin 1 dk durmam" diye yorum yapanlar.
Ve her başlığın altında kısır çay var. Gelin oturun size de ikram edelim
Sevgiler
Resmen dalga geciyorsun. Sadece konu degil senin hesapta kapatilmali bence.EFSANESİNİZ. Ben bu konuyu 2016 ağustosta açtım. Hiçbir üyeyi direk hedef almadan:) ancak burası öyle bir yer ki kazan anında kaynıyor:))
Ben birkaç gündür siteye uğramadım. Burada başka bi konu köpürmüş sonra toplaşıp benim (kendimin bile unuttuğu) uykudaki konuma çaya gelmişsiniz de dedikodunun dibini patlatmışsınız.
1. Arkadaşlar düğünden kaçmış gelinim ben. bana cesur değilsin boşanmaktan korkarsın falan derken iki kere düşünün derim:))
2. Okuduğunuzu lütfen anlayın. İnsan mutsuz olduğu için de boşanır. Ben bu kafadayım zaten üstüne basa basa da belirttim. Boşan yazanları eleştirmiyorum. Elbette ki çamurdaki kız kardeşimizi elinden tutup biz çıkarıcaz.
3. Allah aşkına dün burada ne oldu biri bana özelden falan anlatsın:) 60 bildirimi görünce dedim kıyamet koptu da bana mail mi gelmedi kk'dan
EFSANESİNİZ. Ben bu konuyu 2016 ağustosta açtım. Hiçbir üyeyi direk hedef almadan:) ancak burası öyle bir yer ki kazan anında kaynıyor:))
Yok canim. Ne gucenmesi :)Benim böyle bir konumun olduğunu bile unuttuğum konumu hortlatmışlar:) ben konuyu açarken kastettmedim kimseyi gücenme sakın:))
Giderli Hatun
bazen boşan diyenleri okuyunca acaba bendemi sorun var. niye boşanmıyorum diyorum sonra saçmalama kızım diyorum.
geçen burda biri bişeye boşan demiş.şaşırdım eski konularına baktım o kadar çekmiş ki kocasından zar zor mecburiyetten boşanmış sonra herkese minik bi sorunda boşan diyo.çok kolaysa boşanmak sen niye çektin bacım dimi ama?
Ben de oyle dusundumBen de sandım ki "demek ki çok çekmiş, bir şeylere değmeyeceğini görmüş ve tecrübesiyle boşan diyor" diyeceksiniz.
Ya etme nasıl konu o öyle devrelerim yandıBenbenmesela ve boşan demek çok ciddi konularda lazım diyen bütün arkadaşlar. Sizi şu konuya alabilir miyim:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evden-kovuldum.990204/
İçinde kumar yok, aldatılma yok diyelim o kısmını siz yorumlayın, dayak yok. Ay bir şüpheye hemen boşan diyorlar dedikleri konulardan biri olsa gerek. Ben boşan demeye getirdim sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Ben de oyle dusundumkendisi cok ceken insan baskasina cekme der yani
Kesinlikle. İnsan kendi yasadiklarindan ders almistir. Annem de hep anlatir,soyle oldu boyle oldu simdi cok pismanim diye. kadin gelmis 65ine sen niye bosanmadin nasil diyeyim? Yasadiklarindan feyz almam gerekirken milletin karsisina sen ne ayaksin diye dikilenleri gercekten anlamiyorum ben.Yok yani cidden kimseye beğendiremiyoruz. Boşan diyen bekarsa demesin, evli ise yaşananlar yaşanmadıysa demesin, yaşadıysa da kendi çektiyse neden boşan diyor? Böyle bir mantık var mı?
Kendisi boşanmış bir insan sudan bir şeye boşan dese bile benim için "kim bilir neler yaşadı da bu noktaya geldi"dir. Hatun 5 kere aldatılmıştır misal. Affetmiştir ama yeniden olduğunu görmüştür. Sonra minik bir şüpheli telefon konuşması konusu olur. Kendisinde her şeyin böyle başladığını hatırlar ve boşan der mesela. Olamaz mı? Bu olayda boşanmak o kadar kolaysa sen niye boşanmadın denir mi?