- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi hayatdevamediyorr
-
Teşekkürler fikirlerin için. Ev arkadaşı iyi bir fikir arabayı da borcunu kapatabilecegi zamana gelsin o zaman satmayı düşünüyorum tekrardan çok teşekkürler yorumun icinAdamın sana yaşattıkları falan öyle ufak tefek geçimsizlikler değilmiş ki? Paçanı bi kurtarsan birkaç ay sonra keşke daha önceden kurtulsaymışım dersin.
Ayrıca evliyken de öyle çok güllük gülistanlık değilmiş hayatın maddi açıdan da. Yani sıkıntıya alışıksın denebilir, ayrılınca gene maddi sıkıntın olacak ama en azından manevi açıdan kafan rahat olur ordan rahatlarsın.
Arabayı kiralama durumun kesinse, borcu o kapatacaksa, uygulanabilir bi çözüm. Ama her ay kesin değilse getireceği kar, eğer bir ay bile kar getirmeme ihtimali varsa, zor durumda kalırsın, sat kurtul bence, eline ekstra bi kar geçmesin ama borcuyla değeri eşitlenir, en azından borçtan da arabadan da kurtulmuş olursun gene maaşın sana kalır.
Bi de bi kişiyle evini paylaşabilirsin, evine ev arkadaşı alırsın mesela, hem masraflar bölünür hem de evde yalnız kalmazsın.
Evet olabilir hattabdirekt dayalı bir ev düşünüyorum ama araba satmak konusunda borcunu kapatacagi zamana kadar ödeyip öyle satmak istiyorum yaninsimdi satarsam bankaya yine borçluyum ama 2 3 ay sonra satabilirimAklıma direkt arabanızı satmanız geldi.Arabanızı satarak kendinize ev tutabilir,taksitli eşya alışverişi yapabilirsiniz.Zaten aylık gelirinizde olduğu için bundan çok sıkıntıda duymazsınız.Durumunuz çokta kötü değil bu anlamda.Yapılacak şeyler var.Şimdilik küçük bi ev bi yatak odası bi koltuk hali işinizi görücektir zaten başka bişeyede gerek yok.
Olabilir sağolsun desteğiniz için bu yorumlariniz bile beni çok mutlu ediyorArabaniz var bir tek anladigim kadarıyla
Güçlü olun. Bu hayatta kimseye ihtiyacınız yok. Olmazsa arabanızı satip onun uzerinden ev kirasi kontrat avukat masraflari ev esyassi bi sure duzen kurana kadar ustunuze binecek borc vs kapatirsiniz. Sonra calistikcs biriktirip tekrar alirsiniz
Sormamın sebebi,belki bütün sorunların başlama sebebi budur. Ben her zaman önce bir şeyleri düzeltmeye çalışırım hemen boşanmak çare değil.Çok şükür mutlu bir yuvamız var ama eşimin ailesiyle yaşasaydık hiç bir zararları olmasa da çok sorun olurdu,ısrar etseydi evliliğimiz tehlikeye girerdi.Size de bu yüzden sordum. Farklı sebepler varsa bilemem tabi,hakkınızda hayırlısı olsunBenim sizin Desteğinize ihtiyacım var kararimi zaten verdim onun için neden ayni yerde yasadigimin benim için önemi yok. Yinede yorumunuz için tesekkurler
Ayrı evde de 4 ay gibi bir sure yaşadık ve eşim 2 3 gün eve gelmediği oluyordu onu da denedik baktık hiç bir ise yaramıyor yanı yine kocaman bir sıfır vardı elimizdeSormamın sebebi,belki bütün sorunların başlama sebebi budur. Ben her zaman önce bir şeyleri düzeltmeye çalışırım hemen boşanmak çare değil.Çok şükür mutlu bir yuvamız var ama eşimin ailesiyle yaşasaydık hiç bir zararları olmasa da çok sorun olurdu,ısrar etseydi evliliğimiz tehlikeye girerdi.Size de bu yüzden sordum. Farklı sebepler varsa bilemem tabi,hakkınızda hayırlısı olsun
Eve gelmediğinde nerede kalıyor? İçiyor demişsiniz,arkadaş çevresi filan mı var? Sizi aldattığına dair şüpheniz var mı? En önemlisi de siz boşanalım dediğinizde ne diyor? Bunlar önemli bence,yani mesela arkadaş çevresine takılıyorsa ve sizden boşanmayı istemiyorsa başka şehre taşınmayı şart koşabilirsiniz,sizi aldattığından şüpheleniyorsanız takip edip emin olup öyle boşanabilirsiniz.İlk yazınızda sevdiğinizi yazmışsınız o yüzden iyi düşününAyrı evde de 4 ay gibi bir sure yaşadık ve eşim 2 3 gün eve gelmediği oluyordu onu da denedik baktık hiç bir ise yaramıyor yanı yine kocaman bir sıfır vardı elimizde
Çok tesekkur ederim yorumun için bana çok çok iyi geldi. Dün gece bi tanidigimda kaldım iş yerimden pansiyonda yada arabada kalacaktim bırakmadılar. Bugün de babamla konuştum akşam bi konuşalım dedi. Her ne kadar yurumeyecegini gorsemde içim çok açıyor nasıl bu durumlara gelebildimÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir arkadaş yazmış aklında hiç soru işareti kalmadan aç davayı diye haklı, ben boşanma kararını vermek için 15 yıl bekledim gerçi bende iki tane çocuk var sanırım sizin çocuğunuz yok.(bu avantaj sizin için)
İnanın bana borçlar bir şekilde hallolur, huzursuz bir ortamda yaşamakta (eğer gerçekten kafanızda bitirdiyseniz) boşanmak en akıllıca karar.
Benimde eski eşimden bir sürü borcum kaldı bana miras, üstüne iki tane çocuğun sorumluluğu ve masrafı ama gece yatağıma yattığımda yanımda leş gibi içki kokan bir adam yok, yada acaba sabaha karşı kaçta gelir ki diye beklediğim bir kocam yok.
Şuan içimde kocaman bir HUZUR var.
Her şey düzelir yoluna girer merak etmeyin...
Rica ederim, umarım daha iyi olursunuz...Çok tesekkur ederim yorumun için bana çok çok iyi geldi. Dün gece bi tanidigimda kaldım iş yerimden pansiyonda yada arabada kalacaktim bırakmadılar. Bugün de babamla konuştum akşam bi konuşalım dedi. Her ne kadar yurumeyecegini gorsemde içim çok açıyor nasıl bu durumlara gelebildim
K diyorum. Davaya eşim gelmezse hakim bizi bosar mi sizce çünkü hiç geleceğini sanmiyorum
Madem çalışıyor sunuz bu adımı atmadan hazırlık yapsaydınız. Yada adliyeye gitmediyseniz yapın. Tabi şiddet falan görmüyorsanız .( Eğer şiddet varsa kısa süreden bişey olmaz sığının bir arkadaşınıza. )Merhaba arkadaşlar. Önceki konumu okuyanlar varsa durumu az çok bilirler ama ben yinede kısaca anlatiyim. Esim evlendiginin farkında değil ailesiyle birlikte yaşıyoruz gecinemiyoruz geceleri dışarı çıkıp içip geliyor bu gibi sorunlar bu sadece kabataslak hali daha birçok şey yaşadım onu çok seviyorum ama olmayacağını gördüm olmuyor çünkü dun gece yine ayni hatayı yaptı ve bardağı taşıran son nokta oldu simdi boşanmak istiyorum eşime de söz ile söyledim yarin adliyeye gideceğim ama yatacak yerim yok param yok çalışıyorum bi arabam var arada kiraya veriyorum boşanmaya da karar verdim ne yapmalıyım canım çok yanıyor içim çok açıyor. Artik ağlamamak yelpazenyapip göz pinarlarimi kurutuyorum is yerinde. Sizin Desteğinize fikirlerinize ihtiyacım var ayakta durmakta bile zorlaniyorum. Cok emek verdim Hani hemen pes ettigimi dusunmeyin çok çok şey yaşadım gururumu bile ayaklarimin altına alıp onu affettigim oldu ama degmezmis. Ne yapabilirim boşanan ablalarim kardeşlerim siz nasıl dayandiniz bosanmadan önceki hayatinizla boşandıktan sonraki hayatinizda neler değişti. Baba evime gidemem beni kabul etmez çünkü bosanmami istemiyor bi iki arkadaşım var ama kimseye yük olmak istemiyorum ne yapabilirim. Bu konulardan daha çok içim çok aciyor çok üzülüyorum kaldiramiyorum bu sonu. Uzun olduysa kusuruma bakmayın size ihtiyacım var
Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum teşekkürler yorumunuz icinMadem çalışıyor sunuz bu adımı atmadan hazırlık yapsaydınız. Yada adliyeye gitmediyseniz yapın. Tabi şiddet falan görmüyorsanız .( Eğer şiddet varsa kısa süreden bişey olmaz sığının bir arkadaşınıza. )
2 ay maaşını za hiç dokunmayın küçük bir ev tutup dava açıp taşının.
Sorumsuz aynen öyle beni seviyor ama düşünmüyor. Ailemle konuşacağız bu akşam bu kadar kararlı olmamin nedeni çok yiprandim cok sey yasadim esimden yana hayata zaten erken çok erken atıldım artik yapamiyorum surekli icip gelmesi 2 3 gun eve gelmemesi beni cileden cikartiyor ustelik siddet de var bosanacagim dedigimde polis cagiracaktim siddetten o dereceye geldim kactim evden sonra. kendimi gecindirebiliyirum çok sukur banabtek zararı duygusal olarak cokusum esimden yana.19 yaşındaymışsın bence ailenle uzlaşmaya çalış.ayrıca kararlı olman şaşırttı beni az önce bi konu okudum hamileyim dayak yedim ailem uzakta ne yapayım diye.senin net duruşundan çok etkilendim.aşk meşk geçer canında yanar yanar söner eşinde kötü biri değil bence ama sorumsuz ve tecrübesiz .sen ailenle uzlaşmaya bak yaşın daha çok genç herşey çok güzel olacak inan bana.
Sadece dayakta değil dediğim gibi bilmediğiniz buraya yazmadigim bir çok şey var beni o bezdirdi. Şimdi sürekli mesajlar atıp rahatsız ediyor sadece duygusal olarak çok yipraniyorum ve olaylar çok taze allahimin izniyle çıkacağım bu istendövdüğünü bilmiyordum çok gençsin ne güzel ne kıymet bilinesi aşklar yaşasın .şu aşk sandığın şey senin için yıkım eşin beş para etmez.
Yeni gördüm yourumunuzu:) aldattığına dair bir suphem yok ama içtiği şeyler sadece alkol değil zaten mekanda da içmez bekar evli bir serseri arkadaş topluluğu var. Onlarla takiliyor taniyorum hepsini. 2 gundur eve gitmiyorum mesela sokakta yatmış bi park var orda sürekli arıyor ağlıyor yalvarıyor senin olmadığın eve gitmem diyor ama benden geçti artik. Hala seviyorum ama çok yipratti. Şimdi deli gibi pesimden koşuyor düzeltmeye çalışıyor ama ben biliyorum yine yapacak.Eve gelmediğinde nerede kalıyor? İçiyor demişsiniz,arkadaş çevresi filan mı var? Sizi aldattığına dair şüpheniz var mı? En önemlisi de siz boşanalım dediğinizde ne diyor? Bunlar önemli bence,yani mesela arkadaş çevresine takılıyorsa ve sizden boşanmayı istemiyorsa başka şehre taşınmayı şart koşabilirsiniz,sizi aldattığından şüpheleniyorsanız takip edip emin olup öyle boşanabilirsiniz.İlk yazınızda sevdiğinizi yazmışsınız o yüzden iyi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?