Bosanacagim Desteğinize ihtiyacım var

Aklıma direkt arabanızı satmanız geldi.Arabanızı satarak kendinize ev tutabilir,taksitli eşya alışverişi yapabilirsiniz.Zaten aylık gelirinizde olduğu için bundan çok sıkıntıda duymazsınız.Durumunuz çokta kötü değil bu anlamda.Yapılacak şeyler var.Şimdilik küçük bi ev bi yatak odası bi koltuk hali işinizi görücektir zaten başka bişeyede gerek yok.

Arabaniz var bir tek anladigim kadarıyla
Güçlü olun. Bu hayatta kimseye ihtiyacınız yok. Olmazsa arabanızı satip onun uzerinden ev kirasi kontrat avukat masraflari ev esyassi bi sure duzen kurana kadar ustunuze binecek borc vs kapatirsiniz. Sonra calistikcs biriktirip tekrar alirsiniz

Teşekkürler fikirlerin için. Ev arkadaşı iyi bir fikir arabayı da borcunu kapatabilecegi zamana gelsin o zaman satmayı düşünüyorum tekrardan çok teşekkürler yorumun icin

Evet olabilir hattabdirekt dayalı bir ev düşünüyorum ama araba satmak konusunda borcunu kapatacagi zamana kadar ödeyip öyle satmak istiyorum yaninsimdi satarsam bankaya yine borçluyum ama 2 3 ay sonra satabilirim

Olabilir sağolsun desteğiniz için bu yorumlariniz bile beni çok mutlu ediyor

Benim sizin Desteğinize ihtiyacım var kararimi zaten verdim onun için neden ayni yerde yasadigimin benim için önemi yok. Yinede yorumunuz için tesekkurler
Sormamın sebebi,belki bütün sorunların başlama sebebi budur. Ben her zaman önce bir şeyleri düzeltmeye çalışırım hemen boşanmak çare değil.Çok şükür mutlu bir yuvamız var ama eşimin ailesiyle yaşasaydık hiç bir zararları olmasa da çok sorun olurdu,ısrar etseydi evliliğimiz tehlikeye girerdi.Size de bu yüzden sordum. Farklı sebepler varsa bilemem tabi,hakkınızda hayırlısı olsun

Ayrı evde de 4 ay gibi bir sure yaşadık ve eşim 2 3 gün eve gelmediği oluyordu onu da denedik baktık hiç bir ise yaramıyor yanı yine kocaman bir sıfır vardı elimizde

Ayrı evde de 4 ay gibi bir sure yaşadık ve eşim 2 3 gün eve gelmediği oluyordu onu da denedik baktık hiç bir ise yaramıyor yanı yine kocaman bir sıfır vardı elimizde
Eve gelmediğinde nerede kalıyor? İçiyor demişsiniz,arkadaş çevresi filan mı var? Sizi aldattığına dair şüpheniz var mı? En önemlisi de siz boşanalım dediğinizde ne diyor? Bunlar önemli bence,yani mesela arkadaş çevresine takılıyorsa ve sizden boşanmayı istemiyorsa başka şehre taşınmayı şart koşabilirsiniz,sizi aldattığından şüpheleniyorsanız takip edip emin olup öyle boşanabilirsiniz.İlk yazınızda sevdiğinizi yazmışsınız o yüzden iyi düşünün

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir arkadaş yazmış aklında hiç soru işareti kalmadan aç davayı diye haklı, ben boşanma kararını vermek için 15 yıl bekledim gerçi bende iki tane çocuk var sanırım sizin çocuğunuz yok.(bu avantaj sizin için)
İnanın bana borçlar bir şekilde hallolur, huzursuz bir ortamda yaşamakta (eğer gerçekten kafanızda bitirdiyseniz) boşanmak en akıllıca karar.
Benimde eski eşimden bir sürü borcum kaldı bana miras, üstüne iki tane çocuğun sorumluluğu ve masrafı ama gece yatağıma yattığımda yanımda leş gibi içki kokan bir adam yok, yada acaba sabaha karşı kaçta gelir ki diye beklediğim bir kocam yok.
Şuan içimde kocaman bir HUZUR var.
Her şey düzelir yoluna girer merak etmeyin...

Çok tesekkur ederim yorumun için bana çok çok iyi geldi. Dün gece bi tanidigimda kaldım iş yerimden pansiyonda yada arabada kalacaktim bırakmadılar. Bugün de babamla konuştum akşam bi konuşalım dedi. Her ne kadar yurumeyecegini gorsemde içim çok açıyor nasıl bu durumlara gelebildim
K diyorum. Davaya eşim gelmezse hakim bizi bosar mi sizce çünkü hiç geleceğini sanmiyorum

Rica ederim, umarım daha iyi olursunuz...
Ben anlaşmalı boşanmıştım çekişmeli hakkında bir bilgim yok maalesef

Madem çalışıyor sunuz bu adımı atmadan hazırlık yapsaydınız. Yada adliyeye gitmediyseniz yapın. Tabi şiddet falan görmüyorsanız .( Eğer şiddet varsa kısa süreden bişey olmaz sığının bir arkadaşınıza. )

2 ay maaşını za hiç dokunmayın küçük bir ev tutup dava açıp taşının.

19 yaşındaymışsın bence ailenle uzlaşmaya çalış.ayrıca kararlı olman şaşırttı beni az önce bi konu okudum hamileyim dayak yedim ailem uzakta ne yapayım diye.senin net duruşundan çok etkilendim.aşk meşk geçer canında yanar yanar söner eşinde kötü biri değil bence ama sorumsuz ve tecrübesiz .sen ailenle uzlaşmaya bak yaşın daha çok genç herşey çok güzel olacak inan bana.

Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum teşekkürler yorumunuz icin

Sorumsuz aynen öyle beni seviyor ama düşünmüyor. Ailemle konuşacağız bu akşam bu kadar kararlı olmamin nedeni çok yiprandim cok sey yasadim esimden yana hayata zaten erken çok erken atıldım artik yapamiyorum surekli icip gelmesi 2 3 gun eve gelmemesi beni cileden cikartiyor ustelik siddet de var bosanacagim dedigimde polis cagiracaktim siddetten o dereceye geldim kactim evden sonra. kendimi gecindirebiliyirum çok sukur banabtek zararı duygusal olarak cokusum esimden yana.

dövdüğünü bilmiyordum çok gençsin ne güzel ne kıymet bilinesi aşklar yaşasın .şu aşk sandığın şey senin için yıkım eşin beş para etmez.
Sadece dayakta değil dediğim gibi bilmediğiniz buraya yazmadigim bir çok şey var beni o bezdirdi. Şimdi sürekli mesajlar atıp rahatsız ediyor sadece duygusal olarak çok yipraniyorum ve olaylar çok taze allahimin izniyle çıkacağım bu isten

Yeni gördüm yourumunuzu:) aldattığına dair bir suphem yok ama içtiği şeyler sadece alkol değil zaten mekanda da içmez bekar evli bir serseri arkadaş topluluğu var. Onlarla takiliyor taniyorum hepsini. 2 gundur eve gitmiyorum mesela sokakta yatmış bi park var orda sürekli arıyor ağlıyor yalvarıyor senin olmadığın eve gitmem diyor ama benden geçti artik. Hala seviyorum ama çok yipratti. Şimdi deli gibi pesimden koşuyor düzeltmeye çalışıyor ama ben biliyorum yine yapacak.

Benim takildigim nokta, 1500 lira maas ile nasil 50000 borc yapip, üstüne 35binlik araba aldin? Üstelik daha 19 yasindamisin. Hangi banka bunu yapar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…