- 26 Nisan 2015
- 64
- 19
- 3
- Konu Sahibi hayatdevamediyorr
-
Evet benim adıma. Elimi rahatlatayim bekledigim şeyler var inşallah çıkacağım işin icindenSizin icin en dogru karar biraz daha sabretmek.
Borclar sizin adinizami?
O 50 000 borcun içinde arabanın da borcu ekstra ihtiyaç kredisi borcuyla birlikte 50000 borç aylık 1270 olarak oduyorum arabayı çalıştırıyorum rent a çar firmasında. Firma 2 aydır ödemeleri esimden kaynaklanarak yapmadı ve uzerime o 2 ay bindi şimdi bende aracı teslim aldım kendim kiraya veriyorum tanıdığım firmalar yardımcı oluyor. Hayata erken atıldım ciddi anlamda. Bende dışardan baksam bu kız nasıl bu kadar borca girmiş neler yapmış derim haklisiniz ama gerçek :) ticaret amaçlı aldığım bir arabaydi aynı zamanda ama işler yolunda gitmedi. Bankalar zaten kredi vermek için çabalıyorlar 18 olmak yeterliBenim takildigim nokta, 1500 lira maas ile nasil 50000 borc yapip, üstüne 35binlik araba aldin? Üstelik daha 19 yasindamisin. Hangi banka bunu yapar??
Evet benim adıma. Elimi rahatlatayim bekledigim şeyler var inşallah çıkacağım işin icinden
:)) Dün babamla konuştum yanımda ama onlarda kalmami istemiyor. Aile binası ve bu durumdan kimseye bahsetmek istemiyor. Mazlumdur benim babam cevap veremez kimseye annemde aynı şekilde. Ama bosanmama hak veriyorlar. Yaşadıklarımı biliyorlar. Ve babam bana çok güvenir basarabilecegimi biliyor. Araba içinde benim dusuncem o yönde calistiracagim tekrar elime borcundan 10000 lira kalana kadar sonra satacagim çünkü aracı satarsam her ne kadar borcu da olsa araçsız o yükün altından kalkamam borclarimi dönemde çalışarak bana yardımcı oluyor. çıkacağım bu işlerin içinden allahın izniyleAraba sizde degilmi?
Bari o yonden sanslisiniz bi zman snra dediginiz gibi borcu bittiginde satabilirsiniz.
Babaniz ne diycek bakalim, merak ettim.
Belkide su an farkina varmislardir geri donusun olmadigini ve sizi yanlarina cagirirlar.
Oyle umuyorum.
Hakkanizda hayirlisi.
Edit: ben niye siz diyom yaa ben senden buyugumkinee
Hepsi borca gitti pek birseyim yoktu zaten. Eşimin ailesinin kebap dükkânı var oraya vermek zorunda kaldikAltınlarınız yok mu hani mehirde olur ya
Hepsi borca gitti pek birseyim yoktu zaten. Eşimin ailesinin kebap dükkânı var oraya vermek zorunda kaldik
Ben mihir yada diğerlerini düşünmüyorum çünkü bir an önce sorunsuz bitsin istiyorum onun ailesini o şekilde sıkıntıya sokmak istemiyorum. Anlasmali yı da kabul etmiyor. Çekişmeli açacağım bendeBenim bildiğim boşanınca sana vermeleri lazım. Eğer karşı tarafta suç var ise öyle de duruyo. Bende boşanıyorum ama anlaşmalı boşanma davası açıcam. Mahkemeler tatile girmeden boşanırmıyım bilmiyorum ama.
Ben mihir yada diğerlerini düşünmüyorum çünkü bir an önce sorunsuz bitsin istiyorum onun ailesini o şekilde sıkıntıya sokmak istemiyorum. Anlasmali yı da kabul etmiyor. Çekişmeli açacağım bende
19. Babam millet ne der düşüncesinde kimse senin ne yaşadığını bilmez bende anlatamam diyor bana ama yanındayım diyor. Ev tutacağız biraz düze cikayim daaileniz de tuhaf ama yaşadıklarınızı bilip yanına almaması. Kaç yaşındasınız. Çekişmeli ise avukat tutun iyi bi avukat .
Karakola gidemem eşimin aynı zamanda dosyaları var icicilikten maddeden. Doosyalar açık hala arantisi olabilir içeriye alırlar. Ben gine bana o kadar acı yaşattı ama kiyamiyorum ona. İçinde devriyelerin gezdiği bi site bulacağım. TTanidigim emniyet müdürleri var şeytan diyor ki tik içeri nezarette bana icipte attığı bütün dayakları yedirt cikamasin sende bi rahat et diyorum kendime ama kiyamiyorum. Beni rahatsız ederse bu süreçte en sonunda o dedigimi yapacagimYa 19 yaşında boşanmış bir kızını nasıl tek başına bırakır istanbul gibi bir yerde ailen eşinde alkol aliyormus baska seylerde içiyor diyorsun ya sana bişey yaparsa bu adam hiç korkmuyormu ailen benim burda ödüm patladi senin için korktum kadin siginma evine ne bileyim karakola falan git sana bir yol gostersinler
Öncelikle size saygısızlık yapmak istemem ama çocukluk yaşta değildir. Babam zorda kalır diyende ben değilim babam. Beni yanına kabul etmeyen babam. Teşekkürler beni düşünerek attığınız yorumunuz için. Allah razı olsunçocuk yaşta evlenmişsin çocuk yaşta boşanıyorsun .bari bundan sonra akıllı ol tamam mı güvenme hemen kimseye adımlarını doğru at .baktın farklı zor yollara giriyorsun hemen ailene git elalemi düşünme ne derlerse desinler en fazla 1 ay konuşurlar sonra herkes kendine başka malzeme bulur merak etme.mazlum baban senide mazlum etmesin önce kendini düşün olur mu bababm zorda kalır deme kalıyorsa da kalsın baban zorda senin kılına zarar gelmesinden daha iyidir.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Bende anlamıyorum inanın neyi büyük konustuysam basıma geldi hepsi teker teker. Boşanmak hariç. Hatta bi animi da paylaşabilirim. Bir asker eglencesinde eşim elektro dans ediyordu yıllar önce ve ben onun yüzüne bile bakmadan iyy ben böyle biriyle hayatta olmam dedim. O günden 2 hafta sonra tanıştık ve sevgili olduk. Ben 5 6 ay sonra o dans edenin eşim olduğunu anlamistim. Herşey neye olmayacak DEDİYSEM oldu. Cabaladim da ama oldu. Şimdi hep allahın izniyle diyorum. İnşallah kalkarim kendime güveniyorum çünkü sağlam sebeplerim var güçlü olmak zorundayım.henüz 19 yaşındasın ama maşallah cevval bir kadınsın..bu zeka cevvallik varken nasıl oldu da gencecik yaşta evlendin bu sapla anlamıyorum.o da tecrübseizlikten heralde..
başka biri olsa sizin yaşta ,tak başına nsıl idarae edeceksin vs yazardım ama siz bu işn altından kalkarsınız bence ..
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Bende anlamıyorum inanın neyi büyük konustuysam basıma geldi hepsi teker teker. Boşanmak hariç. Hatta bi animi da paylaşabilirim. Bir asker eglencesinde eşim elektro dans ediyordu yıllar önce ve ben onun yüzüne bile bakmadan iyy ben böyle biriyle hayatta olmam dedim. O günden 2 hafta sonra tanıştık ve sevgili olduk. Ben 5 6 ay sonra o dans edenin eşim olduğunu anlamistim. Herşey neye olmayacak DEDİYSEM oldu. Cabaladim da ama oldu. Şimdi hep allahın izniyle diyorum. İnşallah kalkarim kendime güveniyorum çünkü sağlam sebeplerim var güçlü olmak zorundayım.henüz 19 yaşındasın ama maşallah cevval bir kadınsın..bu zeka cevvallik varken nasıl oldu da gencecik yaşta evlendin bu sapla anlamıyorum.o da tecrübseizlikten heralde..
başka biri olsa sizin yaşta ,tak başına nsıl idarae edeceksin vs yazardım ama siz bu işn altından kalkarsınız bence ..
Çalışıyorum isim var düzenli bir gelirim de var allaha sukur. Ev tutacağım kendime allahın izniyle. Seninde Allah yardımcın olsunMerhaba;
Acısı en taze olan benimdir sanırım 1 ay oldu boşanalı sana şunu açıkca söyleyim zor bir süreç seni bekliyor heleki çalışmıyorsan dahada zor bir süreç ailem kabul etmez diyorsun bide arkadaslarında kaç gün kalabileceksin insanlar boşanınca ailesinin evine gidemiyor aileme batarım diye.Bence bir iş bul çalışmaya başla hemen dediğim gibi zor bir süreç zaten manen yıkılacaksın maddiyatta seni boğarsa zor günler yaşayabilirsin.
Allah seninde yardımcın olsun allah sana dirayet sabır versin güçlü ol yalnız kalmamaya çalış düşünmemeye çalış.Ben evimide tuttum eşyalarımıda aldım allaha şükür ayaktayım sadece manen çok yorgunum oda acım taze gececek umuduyla bekliyorum.Çalışıyorum isim var düzenli bir gelirim de var allaha sukur. Ev tutacağım kendime allahın izniyle. Seninde Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?