Sedeften dolayı güm oldu canım..Şişti şişti sonra patlattılar..
üzerimizde tez uyguladığını iddia edip gitti.
Ben sadece nabiz yoklamadim
bu arada anlamadigim neden insan olmadigi bir kimligi burunur ? Ben avukatim (ki kuvvetli muhtemel avukatlik ofisinde getir gotur islerini yapiyor\ oyle bir kaptirmis ki cumleye bak muvekkelim.... seytan diyor Baroya sikayet et bu avukat ise gereken ceza alsin yok avukat degilse rezil olsun ailesine)
Muvekklinizin olayi ama ben avukatlarin da doktorlar gibi kisilik haklari hakkinda titiz davrandigini saniyordum. Isim dahi vermeseniz boyle bir olayi akli basinda bir avukatin paylasacagini sanmiyorum...
HoohohohoDualarımız kabul oldu kızçeler
Bizim elimizden ne gelir ki ! Karakter ve karaktersizleri ne kullanici adindan ne de mail adresinden tesbit edemiyoruz ! tesbit etsek ne fayda karakter yoksa yoktur sonradan olacak birsey degil ki !
Yaşı küçük olsa böyle hikaye yazamaz yav bence konu doğru baktı herkes eleştiriyor falan filan bunun gururuna dokundu susun diye böyle yalan uydurdu veya sonradan deşifre olmaktan korktu falan filan ama bence konu doğru çünkü sahte olsaydı biraz daha entrika dolu olabilirdi yani eğer sahteyse hayal gücünü pek beğenmedim daha iyisi olabilirdi puanım 3.
Bizim elimizden ne gelir ki ! Karakter ve karaktersizleri ne kullanici adindan ne de mail adresinden tesbit edemiyoruz ! tesbit etsek ne fayda karakter yoksa yoktur sonradan olacak birsey degil ki !
Ben sadece nabiz yoklamadim
bu arada anlamadigim neden insan olmadigi bir kimligi burunur ? Ben avukatim (ki kuvvetli muhtemel avukatlik ofisinde getir gotur islerini yapiyor\ oyle bir kaptirmis ki cumleye bak muvekkelim.... seytan diyor Baroya sikayet et bu avukat ise gereken ceza alsin yok avukat degilse rezil olsun ailesine)
Muvekklinizin olayi ama ben avukatlarin da doktorlar gibi kisilik haklari hakkinda titiz davrandigini saniyordum. Isim dahi vermeseniz boyle bir olayi akli basinda bir avukatin paylasacagini sanmiyorum...
Bir konu olduğunda online takipçilerin devamlı kaç olduğu yazılıyor..Her sayfada böyle mesajlar var.
Çok gereksiz çok saçma.
Birde üstüne yetmiyor, isimler kopyalanıp yapıştırılıyor..Boşuna kalabalık oluyor..
Hepimiz görüyoruz zaten neden yazılıyor anlamıyorum ???
...
Bu arada konu sahibini kim yasakladı acaba ?
bunu yapanlarda ceza alıyodu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum...pöff herşey yalan rüzgarına döndü buralarda:))
desenize olan bana oldu... bundan sonra bilumum bayram ozel gun disari cikmak yokkkk ise gitmek yokkk
evde cep telefonun calinca ben acacagim oyle benim haberim olmadan tel le konusmak yokkk
disarda iken beni aradiginda facetime ile iletisime gec aramadan once mesaj cek kendime ceki duzen verecegimmm
hep istedigin ikinci cocugu istiyorsan hemen eve gelll
bunlar benim soylediklerim esimin cevabi TATLIM SEN IYI MISIN?
kızlar amanede kendisini sedefin eltisi sanıyordu bir de araştırma görevlisi..bu kişi de kendisini sevgilisinin eşi bir de avukat sanıyor..ne büyük benzerlik Ya Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?