Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

Her neyse galiba çocuk konu sahibi. Ama böyle bir çocuğum olsa başını okşamam, ne boş ve sevimsiz bir çocuk bu yaaa

Sedeften dolayı güm oldu canım.. Şişti şişti sonra patlattılar..

kızlar amanede kendisini sedefin eltisi sanıyordu bir de araştırma görevlisi..bu kişi de kendisini sevgilisinin eşi bir de avukat sanıyor..ne büyük benzerlik Ya Rabbim

Son düzenleme:
konuya bak be ,evli adamın çocuğu varmış diye başladı,yemek menüsüyle son buldu.

ayy okadar okudum yazmasam olmaz, vallahi böyle hikayeleri görünce fake diyesim geliyor ama türkiyemin acı gerçeği, müge anlısı, osu busu derken çok duyuyoruz böyle hikayeleri.
Velhasıl kelam ben en çok şuna güldüm
"Aldatıldım" ne zamandır evli karı koca birlikte olunca metres aldatılmış oluyor yaahuu
totoşumlan gülüyorum

Konu dışı olacak ama biri bana şu elti sedef mevzusunun akıbetini bir yazsa özelden olur mu? Valla sürekli duyuyorum konu aralarında ama ne olduğunu bilmiyorum, konu da silinmiş.

Hoohohoho Dualarımız kabul oldu kızçeler

Bizim elimizden ne gelir ki ! Karakter ve karaktersizleri ne kullanici adindan ne de mail adresinden tesbit edemiyoruz ! tesbit etsek ne fayda karakter yoksa yoktur sonradan olacak birsey degil ki !

Tüm yönetici arkadaşların emekleri için teşekkür ediyorum.

Ellerinden geleni yapıyorlar.

Fakat bazen çok geç müdahale ediliyor konulara..Daha sık forumda olan bir kaç arkadaşada bu yetki verilse daha iyi olmaz mı ?

sonra yan çizdi diye de düşündüm ama o sperm bankası olayı falan yani gerçek olamayacak kadar saçma ya

Bizim elimizden ne gelir ki ! Karakter ve karaktersizleri ne kullanici adindan ne de mail adresinden tesbit edemiyoruz ! tesbit etsek ne fayda karakter yoksa yoktur sonradan olacak birsey degil ki !

Annecim korktum valla:18: Adını andım geldi valla
Haklısınız aslında ama onca kişiyi ağaç etmiş baksanıza gece yarısına kadar. Bir çok ablam kardeşim ve hatta ben muhatap olup cevap yazdık.Yazık değil mi bize

SonuC: Missplayful misir patlatip kurabiye yedi,lakeoftears gazoz icip kafayi buldu, pea ve hasretim 66 birbirine girdi,makarakukara bu arada misir yeyip 2 tabak sutlaci goturdu,sedef ortaliklarda yok, Scarlett buyuk ihtimal mesgul cunku gunde 3 kez atraksiyona ihtiyaci var:),konu sahibi dansozlukle mesgul malum kivirmasi lazim Serdar ortac esliginde

Son düzenleme:

Yok yani böyle bir konunun nabiz yoklamasimi olur. Yani densizligin de bukadari.
Biri bebek iki cocuktan, bir evlilikten bahsediyor, hemde üyelerinin cogunlugu evli, cocuklu olan bir sitede.
Hanimfendi nasil bir tepki bekliyordu aceba?

bunu yapanlarda ceza alıyodu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum...pöff herşey yalan rüzgarına döndü buralarda:))

Neyi anlamıyorum biliyor musunuz?
Bir insan nasıl evli bir insanı hayatına alabilir, 3 yıl bir iliski yasayabilir?
Nasıl midesi kaldırabilir?
Ask' mıs, bilmem ne' mis hepsi hikaye, insan da biraz vicdan olmalı, mantık olmalı, GURUR olmalı!
Yas 24, bekar erkekler torbaya mı girdi de bizim mi haberimiz yok?

Eve hic gitmiyor olsa bile evli yahu, evli bu adam..!
Kanun önünde, Rabbim önünde evli! Nasıl güvenebiliyorlar aklım almıyor?
Bir kisiyi baska biriyle paylasacagını biliyorsun, bile bile kabul ediyorsun ve mutlu olabiliyorsun, sindirebiliyorsun bunu icine?
Ne tuhaff..

S o n u ç ? ? ? ? ? ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…