Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

bu sedef ne ayak ya,aradan çıkıp duruyo kimdir nedir hep ismi geçiyo yani

Hmmm simdide yeni.moda bu sanirim cvp lari begenmeyince camura yatmak
gecen senede hatunun biri ben psikologum nabiz yoklamak icin konu actim demisti
ne mutlu bize okuyan ve gelisen bir turkiye

Bende sayfaları okumaya yetişeyim derken nescafem soğudu ne yapacaz

benim bildiğim avukatların forumlarda nabız yoklamaktan daha önemli işleri vardır.madem onca okuması gerken dosya vardı burda işi neydi o zman? saf sanıyorlar milleti ya yanarım yanarım o na yanarım .

Bende sayfaları okumaya yetişeyim derken nescafem soğudu ne yapacaz

Ulen arkadaş buraya öyle bi konu açacam ki 150 kişi olacak konuda. Sonra da diyecem tübitak araştırmasıydı bu. Hırs yaptım

bu sedef ne ayak ya,aradan çıkıp duruyo kimdir nedir hep ismi geçiyo yani

hiç sorma canım ben en son hatırladıgım sedef birinin eltisi ama kocası askere gidiyo oda korkuyo yani sedef kaynının elini tutmadan uyuyamıyo falan en son bunu hatırlıyorum ben ama sonra neoldu bilmem biri benide aydınlatsınnn

.............................................................

Son düzenleme:
ben daha bir sayfayı okumadan bir diğeri türüyor ne meraklıymışım şıl..k azarlamaya allahtan elimize geçmedi gece gece bide elleri temizlemekle uğraşıcaktık oda yetmezmiş gibi yerler kirlenecek hayda çamaşır suyunu al eline ayy bide koku olur işin yoksa bide onunla uğraş görende seri katil sancak beni

kk ayaklanmış bu gece yaa=) 40 yılda bir akşam misafirliğe gittim olayı kaçırmışım, sohbete dahil olsaydım keşke=)

başta sinirle okudum yorum yazmadan önce diğer sayfalara da bir göz attım kii oooo neler olmuş neler, artık gerçek mi yalan mı bilmiyoruz ama her iki türlü de hasta bir insanın konu açtığı bir gerçek, asıl hesabı kapatılsın arkadaşın, bilmem olmuyor mu öyle? çok da anlamam teknolojiden ama moderatörler bilir heralde? :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…