Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))

en önce kendi dosyanı aç ve akli dengesi yerinde değildir diye kaşele:) ayrıcayemezler.. o adam karısını seviyo sanada faceten mutluluk resimlerine bakıp ağlamak düşüyo

eminim ziyaretçi moduna geçmiş aval aval bakıyodur:)

Son düzenleme:
Yorumlar işine gelmeyince ya tez yapmışlardır Yada hikaye baskasına aittir tabi canım bizde yedik

Son düzenleme:
Kazen bizi göööööööööööör .... Bu yorumu gör :)

Çok mantıklı ladyfog

sanki avukat ! bay/ bayan her neyse çocuk oldugu belli, değilse de daha beyni büyümemiş yada dedikleri doğru bu kadar tepkiden sonra yan çiziyor.
abim bilişim suçları şubesinde görev alıyor, bilsem gerçek avukat oldugunu elimden geleni yapardım ama egosunu tatmin etmeye çalışan zavallı.

Belli ki sizinlede çok eğlenmişler.

Eğlenme anlayışınız değişmiş..

Bende 1 Paket Mısır Yedim..
2 Tabak Sütlaç Yedim..
Daha Ne Olsun..

Bu da Ağlanacak Haline Hala Gülüyor..

desenize olan bana oldu... bundan sonra bilumum bayram ozel gun disari cikmak yokkkk ise gitmek yokkk

evde cep telefonun calinca ben acacagim oyle benim haberim olmadan tel le konusmak yokkk

disarda iken beni aradiginda facetime ile iletisime gec aramadan once mesaj cek kendime ceki duzen verecegimmm

hep istedigin ikinci cocugu istiyorsan hemen eve gelll

bunlar benim soylediklerim esimin cevabi TATLIM SEN IYI MISIN?

Yatmaya giderken karşılaştığım manzara tam da bu işte :

Toplam 98 kullanıcı konuyu okuyor. (83 üye ve 15 ziyaretçi)

Son düzenleme:
ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))

Ben sadece nabiz yoklamadim

bu arada anlamadigim neden insan olmadigi bir kimligi burunur ? Ben avukatim (ki kuvvetli muhtemel avukatlik ofisinde getir gotur islerini yapiyor\ oyle bir kaptirmis ki cumleye bak muvekkelim.... seytan diyor Baroya sikayet et bu avukat ise gereken ceza alsin yok avukat degilse rezil olsun ailesine)

Muvekklinizin olayi ama ben avukatlarin da doktorlar gibi kisilik haklari hakkinda titiz davrandigini saniyordum. Isim dahi vermeseniz boyle bir olayi akli basinda bir avukatin paylasacagini sanmiyorum...

Bir konu olduğunda online takipçilerin devamlı kaç olduğu yazılıyor..Her sayfada böyle mesajlar var.

Çok gereksiz çok saçma.

Birde üstüne yetmiyor, isimler kopyalanıp yapıştırılıyor..Boşuna kalabalık oluyor..

Hepimiz görüyoruz zaten neden yazılıyor anlamıyorum ???

...

Bu arada konu sahibini kim yasakladı acaba ?

Siz de farkındasınız değil mi?
Ne kadar çoğaldı bu fake konuar, hesaplar...
Kazen duy sesimiziiiiii

Bizim elimizden ne gelir ki ! Karakter ve karaktersizleri ne kullanici adindan ne de mail adresinden tesbit edemiyoruz ! tesbit etsek ne fayda karakter yoksa yoktur sonradan olacak birsey degil ki !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…