Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

71 kisi okuyucu sayisi hizla artiyor. KK uyeleri sinirli ve gergin konu sahibi kayiplarda....

Gercekten bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor,
ikili bir hayati nasil bu kadar ustaca yürütebiliyor aklim almiyor.
Sizofren desen, sizofren degil adam desen hic degil.
Bu duruma bir isim bulamiyorum.

Hele size, birsey söylemeye dilim varmiyor.
Allah akil versin, vicdan versin, ne diyeyim

Son düzenleme:
Hahahahahaha demek aldatıldın öyle mi ?

Ne kullanıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bilmiyorum ama sağlam kafa yapıyormuş.

sinirli sinirli okurken birden güldürünüz beni kullandığını yazsada bizde alsak bu konular karşısında en azından daha iyi akıl verebiliriz arkadaş mantıklı bir çözüm istiyor ya o bakımdan yani:)))))

Kadın böyle bir adamdan, nasıl çocuk yaptı ? diyorsun.

Sen böyle bir adamla nasıl 3 sene geçirdin ? Bir kere, boşanmıyor diye bir şey yok ! Ayrı evde yaşıyorsa belli bir süre sonra otomatik boşuyor hakim zaten !

O adamın boşanmaya niyeti olsa kalkıp ,Spermle bile çocuk işine girmez.

canım benim bırak üzülmeyi arkadaş aldatıldığını düşünüyor...ya kişilik bölünmesi yaşıyor ya da adamın karısıyla ileri derecede empati yapmış anlayamadık.

Son düzenleme:

Ettiğini bulmuş mu ?

Daha dur canım benim, o daha yarın bir gün evlenecekkkk.... Sonra kocası da onu bir güzel boynuzlayacak, o zaman görecek o gününü...

48 uye 28 ziyaretci ile konu rekorlara kosuyor... Valla ben cok kiskandim... Hic zahmet edip benim konularimi okumuyosunuz.... Hayret birsey kk ya yaranilmaz zaten. COk kiskandim coooook.Kurabiye bitmek uzer e bu arada adrenalin tavan yapti.... Misir patlatmak uzereyim..... KOnu kapanmadan bir gorelim neler olucak.. Heyecanla beklyiorum

Hem neden inanmıyosunki adama..
Belki kadın tecavüz etmiştir..
Yoksa o gül gibi metresi dururken 2.çoçuğu yparmı???

evlilik yıldönümlerine sen de katıl. böylece adama hakkettiği dersi vermiş olursun

kafan güzelmiş arkadaş. güle güle kullan.

canım benim bırak üzülmeyi arkadaş aldatıldığını düşünüyor...kişilik bölünmesi yaşıyor ya da adamın karsıyla ileri derecede empati yapmış anlayamadık.

annem der hep:
"Allah insanı akıldan eksik koymasın"
başka herşeyin eksikliği kapanır...

valla ben artık aldatan erkekler de suc bulmuyorum ,tek suclu var oda bızım hemcınslerımız !

adam evlı oldugunu bıle saklama geregı duymadan dost hayatı yasayabılıyor ıse

aldatan erkekler de bulmuyorum ben sucu ,bıze zarar veren yıne hemcınslerımız !

bır kadın empatı kuramıyor ıse ,kendı basına gelebılır ıhtımalını dusunemmıyor ıse

bır baskasının yuvasını zerre umursamadan yıkıyor ıse ,ve bunu yaparken

vıcdanı bır nebze de olsa sızlamıyor ıse ,erkekler ne yapsın !

hemcınslerımız bıze acımaz ıken ,erkekler mı acıyacak !

kızım sen bence oturduğun şehri hatta ülkeyide değiştir bu adamdan kurtul bunun başka yolu yok...yaptığın zaten çok yalnış deme me gerek yok sanırım...BAK YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ..

sadece çok iyi bir oyuncuya bir yalancıya denk geldim. Allah'a şükrediyorum ki yine bu adamın şerefsizliğini 3 senede öğrenebildim, daha fazlada olabilirdi. hayatta herşey bizler için bu benim hayatımdaki en byük tecrübe ve bırakın birdaha bekar falan bir erkekle olmayı hayatımda hiçbir erkeğe güvenemem. insan yaşadıklarını sadece kendisi biliyor. maalesef bu duruma düştüm. o kadında bu duruma düştü burada hayatı karartılan 4 kişi var. ben en suçlsuyum aptal olmakla suçumu kabul ediyorum. ama bu oyunda artık ben yokum eminim o pislik hayatına bu şekilde devam edicek

yok ya şaka yapıyorum de

aklım gitmişti de

canım dalga geçmek istedi yalan konu açtım de

bişey de

lütfen bu yazdıklarının gerçek olmadığını söyle lütfen

e herhalde ki öyle.Ne sanıyorsunuz ki
Şimdi herkes bu konu üzerinden kendisinin ne kadar namuslu olduğunu göstersin bakalım.
Birinin canı sıkılmış akşam akşam.
Ben de bir yandan gazozumu içip okuyacağım şimdi vurun kahpeye olayını ve linç kültürünü.

Ece ediz arkadasim Allahini seviyorsan birseyler yaz... Bana sanki bir kuyuya tas ettin cekildin bilgisayar arkasindan kis kis gulup egleniyorsun gibi geliyor... Eglenme arkadasim birsey degil kilo alicam okudugumdan beri homini girtlak hem yiyip hem konu takip ediyorum banada yazikDDD Film gibi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…