- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
Hahahahahaha demek aldatıldın öyle mi ?
Ne kullanıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bilmiyorum ama sağlam kafa yapıyormuş.
Hahahahahaha demek aldatıldın öyle mi ?
Ne kullanıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bilmiyorum ama sağlam kafa yapıyormuş.
bu olay gerçekse eğer ece_ediz sen de bu adama tekrardan dönmezsen ben insan değilim...tekrardan başlıcaksın bu adamdan... sperm bankasından çocuk yapmış....ooooy sen bunu bile yer gibi görünürsün eminim çünkü bence işine geliyor böylesi...çünkü uzun vadeli planların var...
maksadın çıkmak değil adamı boşatmak...
hiçmi arkadaşın yok senin,kimse de mi seni çekip demedi "allahaşkına evli adamla işin ne?" demedi mi kimse o adamın ağzını burnunu kırmaya kalkışmadı mı kimse?
hiçmi sevenin yok...
çok günah ya karısına bebeğine...
71 kisi okuyucu sayisi hizla artiyor. KK uyeleri sinirli ve gergin konu sahibi kayiplarda....
ettigini bulmu$sun, dicek ba$ka bir$ey yok, umarim ona inanacak kadar saf degilsindir, ama ilk söyledigi ayrilik meselesine inandigina göre sen bunada inanirsin....
yazik olmu$, sen burda sana aciyalim diye konu açmi$sin, oysaki bizler senin yüzünden aldatilan o kadina aciyoruz...
tavsiye istiyorsun, tek çözüm ayrilmak ve hiç umut vermemek, hatta kendine $imdiden (gerçekten bekar) bir sevgili bulmak...
canım benim bırak üzülmeyi arkadaş aldatıldığını düşünüyor...kişilik bölünmesi yaşıyor ya da adamın karsıyla ileri derecede empati yapmışanlayamadık.
[sıze=3]yazık ya konu sahibine üzüldüm[/sıze]
yok ya şaka yapıyorum de
aklım gitmişti de
canım dalga geçmek istedi yalan konu açtım de
bişey de
lütfen bu yazdıklarının gerçek olmadığını söyle lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?