Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

canım desteğin ve ii dileklerin için çık teşekkür ederim...

arkadaslar benim bir tanidigim var esinin evliyken uc yil baska bir kadinla iliskisi bilmiyorum arkadasligi oldugunu iyi bilen birisinden duydum karisi bilmiyormu dedim haberi yok dedi...ama karisida birsey olsa onun esinin kiz arkadaslari olmus benimkinin olmamis amaaaan seninkininde olmustur söylemiyordur benimki söyluyor diyor...simdi ne anladiniz bu aldatmadan haberi gercekten yokmudur yoksa zorundanmi bilmiyorum ki ben buraya yeni geldigimde havasindan gecilmezdi ben yeni evliydim iste konusurdum evlilik zor falan yook ben hic yasamadim zorluk falanbir tuhafti bir kere aglamistim gurbete yeni gelmistim oglum ufakti bana diyorki kö....k gibi rahatladim dedimde eminmisin diyor megersem kadin basbayagi zorundan millete laf atarak rahatliyormus simdi anladim herseyi ben cok iyi niyetliydim...

herkes farkli bilmiyorumki....beyazkelebek canim sana gecmis olsun bebegini gule gule buyut hakkinda hayirlisi olsun...Allah kimseye tasiyamayacagi yuk vermezmis seni cok dik gordum massallah...

Sana daha önce yorum yapmıştım. desteklemiştim.
Şimdi de ben ayrılıyorum...
Eşimden eşyalarını almasını evden gitmesini istedim.
Artık bardak taşmıştı...
Geldi eşyalarını aldı 10 aylık çocuğumuzun yüzüne bile bakmadan gitti.
Benim derdim aldatma değildi..
Niye ben diye suçluyorum kendimi..
herkes tüm arkadaşlar ailem yanımda ama olmuyor..
pek çok düşünüyorum..
meğer bu zamanda hiç kimsenin dediği teselli olmuyormuş..
kalbimin ağrısı başka hiç bir ağrıya benzemiyormuş...

üzüldüm canım,ne diyeceğimi bilmiyorum...her ne kadar güçlü ,sağlam durmaya çalışsamda yalnız kaldığımda duvarlar üstüme geliyor,önceden koşa koşa geldiğim evime girmek içimden gelmiyor şimdi...
allah yardımcımız olsun,bugünleri atlatmamıza yardım etsin canım...

Katekate herkes yazabilir, yazıp geçmesi kolaydır ama gerçekten çok üzüldüm.benim kızım da 9 aylık.bu durumlarda kendimi yerine koyup düşünüyorum da çok zor.sorun ne canım?çözülemeyecek bişey mi?yardım edebileceğimiz bişey var mı canım

beyazkelebek82 bütün yazdıklarını, bütün yorumları tek tek okudum inan içim sızladı...bir bayan olarak da seninle gurur duydum.gösterdiğin ve göstermeye karar verdiğin tavrın için seni tebrik ederim.senin gibi bir annesi varken bebeğin çok iyi ve sağlam bir kişilikle büyüyecektir.sakın haklarından vazgeçme derim ben hem o kadından hem o adamdan al tazminatlarını.artık onlar kendi rezilliklerine kahrolsunlar (tabi o kişilik varsa)
bundan sonra hakettiğin güzel hayatı yaşamanı diliyorum
sevgiler...

benzer şeyler yaşadım
tüp bebek yöntemiyle beebk sahıbı olduk
oglum 18 aylık
ne aradı ne sordu
Madem bosanacaktık bu kadar zor cocuk sahıbı olmak zorundamıydım ben

canım bunu yasayan ne ilksin ne de son olacaksın.bi tanıdığımız asistanıylaydı boşandı karısından ve de onunla evlendi.şimdi adrenalin gitti diye mi bilmem şimdi eski karısına dönmeye çalışıyor.ama asistanı da boşamadı.dikkat ette hevesini alıp sana dadanmasın tekrar arandaki mesafeyi çok iyi ayarla.yumuşak karnını gösterme duygusallıkla seni ele geçirmesine izin verme.muhtemelen seni geri istiyodur ama onunla-ya da baskalarıyla birlikte olmaktan vazgecemeyecektir.

öncelikle geçmiş olsun canım.şu an hissettiklerin muhakkak çok zor biliyorum ama yanında dünyanın en büyük dayanağın kızın var.annelik insana her acıyı unutturur,her güçlüğe katlandırır.bence artık önüne bakmalısın.bundan sonra kızın için tek başına mücadele vericeksin .eşine bir kere güvendin seni yarıyolda bıraktı(kızına bile acımadı)o yüzden lütttttttttffffffffen boşanma davasında acımasız ol.çocuğunun geliceğini garanti altına almalısın ve kadına da tazminat davası açıcaksın ama onlara farkettirmeden delil toplamalısın.her iki mahkemeye de sağlam delillerle git ve küçük kızınn geliceği için onların donuna kadar al bence.çünkü onlar senin kızının geliceğini çaldılar senden.anladığım kadarıyla çök olgun bir kadınsın ama mahkemede sakın olgun davranmaya kalkma.kızın için ...........................

Konu açıldığından beri 8 ay zaman geçmiş zaten...

Zamanla geçer diyenler var
Sonradan tekrar hortlayan konulara bitiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…