- Konu Sahibi beyazkelebek82
-
bütün yazılarını okudum sn. beyazkelebek82,
inanamayacağım aklımın sırrımın eremeyeceği kadar olgun ve güçlü bir kadın olduğunu ilk önce belirtmek isterim. bu çirkin ağdice olay karşısında dimdik durabilmen, tepkilerinin inanılmaz bir akıllılıkla verilmesi, tam anlamıyla ideal ve örnek alınası bir kadın olduğunu gösteriyor.
saygısızlık etmek istemem ancak önüne hangi sıfatı koyacağımı bilemediğim eşini tamamen şok etmiş olmalısın, onun yüzsüzce, şımarıkça, deli saçması, kendini savunma gereği bile duymadan pişkin pişkin konuşmaları karşısında senin sabrın, sakinliğin, mantıklı karar ve davranışların karşısında neye uğradığını şaşırmış olmalı,
ayrıca mahkeme celbi de çok iyi düşünülmüş, bu öteki kadının, bu iğrenç üçüncü şahısın da cezasını çekmesi gerekiyor, ona verilecek en büyük ceza da zaten anne babasının özellikle babasının ve çevresinin yaptıklarını bu şekilde, senin hiç muhattap olmadığın, uzaktan bir kalemle halledebileceğin şekilde öğrenmesi olacaktır.
boşanmak zaten dünyanın sonu değil, özellikle ortada bir bebek varsa hep bir daha düşünmek lazım denir fakat bu durumda boşanmamak gibi bir seçenek bırakmamış size, ailenizin desteği çok önemli, çok şanslısınız bu konuda, tabii ki bebeğin gelişimi süresince çocukluk ergenlik yetişkinik de dahil, ebeveynlerinin yanında olması çok önemlidir, fakat sizin bebeğinizi nasıl düşündüğünüz ortada, aileniz var, onun eksiklik duyacağını, babayı arayacağını sanmıyorum, asıl böyle bir babanın yanında büyümesi sorun olacaktır
hayatınız boyunca hep böyle güçlü ve dimdik olmanızı diliyorum
ömür boyu mutluluklar
Sana daha önce yorum yapmıştım. desteklemiştim.
Şimdi de ben ayrılıyorum...
Eşimden eşyalarını almasını evden gitmesini istedim.
Artık bardak taşmıştı...
Geldi eşyalarını aldı 10 aylık çocuğumuzun yüzüne bile bakmadan gitti.
Benim derdim aldatma değildi..
Niye ben diye suçluyorum kendimi..
herkes tüm arkadaşlar ailem yanımda ama olmuyor..
pek çok düşünüyorum..
meğer bu zamanda hiç kimsenin dediği teselli olmuyormuş..
kalbimin ağrısı başka hiç bir ağrıya benzemiyormuş...
son durumu ben de merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?