- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
- 363
- Konu Sahibi beyazkelebek82
-
Arkadaslar yanlıs anlamayın ama ortada bır cocuk varr....... Cocuk olmasa bı dk bıle durma derım..... Ama anladıgım kadarıyla esı aslında karısını sevıyor ve degerde verıyor cocugunun yanından esının yanından ayrılmamıs bakınç...... Asıl hasta ruhluluk mucadele etmek degıl.... O kocayı bastan cıkaran kadınlarda suç...... Bı danısandan dınledım oyle hastalıklı olan ruhlar varkı kadınınların bazıları ozellıkle evlılerle beraber oluyorlarmıs ozellıkle evlılerı secıyorlarmıs bekarları degıl..... Nedenı ıse ıyıler zaten kapılmıs oda ıyı olsaydı evlenırdı demekkı curuk dıyenler var...... Yada kucukken babası aldatmıs vs vs...... Sımdı boyle bır ortamda cocugunun gelecegındne daha onemlı ne olabılır sevgıde saygıda zamanlar yerını tekrar guvenerek severek ozverıyle asılabılır pekı ya babasızlıgın actıgı yaralar kapanabılırmı pekı..... Bız annelı babalı buyuduk sukur.... Ama cok mu mutluyduk hıc mı sorun olmadı...... Hayatta gururdan daha onemlı seyler var .... Aıle yı ayakta tutmak tekrar kenetlenmek sevmek saymak guzel bır ortamda cocuk buyutmek için herşey ..... Tam tersıne kadınların erkeklere nazaran daha akıllı daha atılgan gelecegı goren daha olgun olduklarını dusunuyorum.... O yuzdende bırakalıp bız onları yonlendırelım.... Onlar cocuk gıbıler... Hanı bı seker oyuncak vs alırsın onun pesınden gıderya su an arkadasın esınınde aynı hevesle adeta cocuk gıbı dısarıya gıttıgını dusunuyorum ama enınde sonunda yuvasının sıcaklıgını. Evlat ozlemı aıle ortamını arayacagından pısman olacagından da emınım....... Hos ne dersek bos.... Sonucta herkesın kendı kararı kendı dusuncesı..... Herkes kendı secım ve kararlarından sorumlu sonucta.... Burda yazamadıgım ama benımde basımdan gecen bazı seyler oldu..... Ama sımdı ıyıkı bosanmamısım dıyorum.... Esımde anladı sonunda kıymetlısı oldum ..... Evını cocuklarını sevıyor suan..... Kızlar bıraz sabır fevrı karar vermeyın ne olur....... En kotu karar bıle kararsızlıktan ıyıdır bılıyorum ... Ama az sabır bıraz ozverı..... Gerekırse bır danısana gıdın.... Bakın ne dıyecek.... Hepınızın ıyı nıyetle olaya yaklastıgından emınım ... Selamlar
Schatzi..
Buradan çıkartıyoruz aldatılıp affettiği sonucunu..
Güzel bir yorum yapmış Japones arkadaş, Herkes huzuru başka şekilde bulur, demiş.
Ben hamileyken beni aldatan, üstüne bir de bunu savunan, o kişi ile uzun vadeli planlara giren, çekip giden uzun zaman aramayan bir erkek bana koca olmaz.
Sonradan gelse af dilesede olmaz.
O yüzden hiç kimseye de "alttan al, belki döner, acele etme" demem. Çünkü bunun huzur getireceğine inanmam.
Hayat bir kapıyı kapatırsa diğerini açar, bunu da unutmam.. Yeni bir erkeği kastetmiyorum bu cümlede.
Sen eşinle akşamalrı huzurla oturuyormuşsun, bak ne hoş. Allah daim etsin.
Peki bu şartlar altında, yaşananları bir düşün lütfen. Beyazkelebek bu adamla huzurla mı oturur, mutsuzlukla mı?
Ve başından beri kaçırmış olduğun şey, arkadaşımızın zaten ayrılık kararı vermiş olduğu. Her 2 tarafın da bu kararda net olduğu.
Evet biliyorum eşinin barışma çabası falan olmadığını.ama son yazdıklarında eşinin eve geldiğini üzgün olduğunu falan yazmıştı.buna istinaden af dileyebileceğini düşünüyorum.sen kadınsı duygularla yaklaşıyorsun bu duruma bense anne olarak.bundan 1 yıl önce ben de aynı seninle aynı yorumları yapardım.Kabullenemezdim, hala da kabullenemem.dedim ya belki aynı evde hiçbir paylaşım olmadan yaşamayı düşünürdüm.Ki o da bir noktada tıkanacaktır.ben bu bebek için çok üzüldüm.Hayata 1-0 malup başlıyor.Babasız büyümek çok zor bişe.ben babamı 15 yaşında kaybettim.bu yaşta bile çok zor.başka kadın buldu mu erkeklerin babalıklarından da hayır beklememek lazım.Çok zor işler.
Mlk2004e de ben kendi adıma mutluluklar dilerim.evet, yazının o kısmı gözümden kaçmış.Yazdıklarında evli erkekleri özellikle seçen kadınlar kısmına katılıyorum.Kk da hayretlere düşerek bu yönde okuduğum 1 2 konu olmuştu.Bu metreslere destek çıkan, yüzsüz karısı ikinizi rahat bıraksın ne onursuzmuş adam seni seçmiş tarzı yazılar olmuştu.hayat işte, herkes bir ucundan tutup çekiştiriyor.kimin elinde ne kalırsa
Yanılıyorsun..
Anne olmak kadınlığı bir tarafa fırlatıp atmak değil..
Hem anneyim, hem kadın..
Beni mutlu etmeyen, huzur vermeyen, koynunda uyumak istemediğim bir adamla aynı çatı altında yaşamam.
Çocuğuma karşı (Sanki babası ile hala karı kocaymışız gibi) evcilik oyunu oynamam.
Bu benim duruşum.
Orta noktada buluşmak zorunda değiliz. Belli ki görüşl ve beklentilerimiz farklı bu konuda.
Ben mutlu olursam, hayata tutunursam, ancak o zaman iyi bir anne olurum.
Mutsuzsam, ruhsal dengemi sağlayamazsam çocuğuma faydam olmaz.
Anne olarak..
Hem beni uyarmissiniz kusku dusuruyorum diye, hem de kendinizce bana ve digerlerine kusku dusurmeye kalkiyorsunuz kirmiziyla renklendirdigim cumlenizle. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?
affeden kadinlara sozum yok
cekecek olan hazm edecek olan onlar
ama "anneligi" one surmesinler bence..
"yine bana dondu"
"donup dolasacagi yer benim yanim"
gibi boburlenmelerde ezikce geliyor
heleki baska kadina gitti diye
kocasini yatakta mest etmek icin ugrasmak
ve sende boyle yap diye akil vermek! akil karimi?
Aldatıldığını anlayan Fransız Kadın: derhal kendine bir aşık arar ve hemen bulur.
İngiliz Kadın: Sürekli içki içmeye başlar.
İtalyan Kadın: derhal kocasını ve sevgilisini parçalar...
Alman Kadın: Derhal boşanır..
Japon Kadın: İntihar eder...
Türk Kadını: Çocuğu varsa katlanır...
Tamamen alıntıdır.
Arkadaşlar, konu çok hassas. Bebek daha küçük olduğu için çoğu olayın farkında değildir. Ve bu aşamada anne sevgisine muhtaçtır. Annenin psikolojisi sağlam olmazsa anne bebeğine sevgi veremezse bebek de bir yanı eksik olarak hayata başlar. Bu aşamada annelik öne alınmalıdır. Arkadaşımız da zaten durumunu düşünmüş tartmış, ayrılmaya karar vermiş. Şahsi fikrimi soracak olursanız eşinin hamilelik döneminde yaşadığı cinsel açlığı bahane etmek çok iğrenç. Ve aşılacak bir problemi beyefendi açmaza sokmuş, işi buraya kadar getirmiş. benim midem kaldırmazdı. test çubuğu mu bu ona batır buna batır...Kadın kadındır annedir. Zaten doğum dünyanın en zor işi, her ay çekilen adet sancısı, fiziksel güç eksikliği, çalışma hayatının sıkıntıları, hastalıklara daha kolay yakalanma riski vs vs. Bir de buna eşinin bu darbesi eklenince ne yapsın kadın, öpsün başına mı koysun? Bilemedim ben, herkesin görüşüdür saygı duyarım.
arkadaşlar tekrar destekleriniz için teşekkür ediyorum..bu adam bebeğini düşünseydi farklı arayışlara girermiydi? o bizi haketmiyor,o yüzden bebeğimin onun gibi bi babaya ihtiyacı olmayacağını düşünüyorum...biz tekrar biraraya gelsek huzurlu olacak mıyız? hayır....bebeğimin huzursuz bi ortamda sağlıksız yetişmesindense,annesiyle huzurlu olması için olacak tüm çabam bundan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?