- Konu Sahibi beyazkelebek82
-
Doğuştan şanssızmışız demek...Erkek olmak varmış bu hayatta...Bir de böyle evliliği rekabet sanan kadınlarla evlenmek...
İpek'çiğim üzüldüm ablanın son durumuna. Ama tekmeyi basmakla da ne iyi etmiş. Sürünsün şimdi enişte bey...
arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun..gözüm açıldı sayenizde...4 aydır çektiklerimin bir bedeli olmalı diye düşünüyorum artık...eminim şimdi çok rahatlar, sessiz sedasız hayatımızdan çıkıyor diye...
aileme,bana ve en önemlisi bebeğime acımayan bu zavallılara herşeyin bi bedeli olduğunu göstereceğim
kadına tazminat davası açmaya karar verdim,evine mahkeme celbi gidince en azından babası kızının ne olduğunu öğrensin istiyorum...sadece üzülen benim ailem olmamalı...
artık daha güçlüyüm....destekleriniz için teşekkür ederim....:
diğeriyle zaten mahkemede görüşeceğiz....
Çok üzüldüm.Gerçekten çok üzüldüm.Benim de 8 aylık bir bebeğim var.O masum yavru için üzüldüm.Sizelr yetişkinsiniz.Her acı diner, siz de unutursunuz eşiniz de.İkiniz de bir başkasını sevip evlenebilirsiniz.Daha çok gençsiniz, hayatın yükü yalnız taşınmaz.Fakat o bebek daha 2 aylık.Belki üvey anneyle, üvey babayla büyüyecek.belki baba nedir hiç bilmeyecek.Size ayrıl bitsin diyemem.Demek çok kolay ama diyemem.Ayrılma da diyemem.O da çok zor.Kaldı ki eşinizin de affedilme çabası yok.Ben ancak acınızı paylaşıp destek olmaya çalışırım.En doğru kararı siz verebilirsiniz.Lütfen her durumu düşünerek kararınızı verin.Hayatta herşey insan için.Benim başıma gelmez diye bişey yok.Şuan acınız çok taze, öfkelisiniz.Acele vereceğiniz karar sağlıksız olacaktır.Kendinize biraz zaman tanıyın.Bekleyin bakalım ne olacak.Anneler kendinden önce bebeğini düşünürler, düşünmeliler.Ortada 2 aylık bir bebek varken onun günahına girmeyin.Ayrılık kararını alırken de barışmayı düşünürseniz de iki durumun da artılarını eksilerini tartın.En doğrusunu siz bilirsiniz.
Arkadaşlar, lütfen ayrıl bitsin olmaz devam edemezsin demeyin.Akşam olunca herkes kapısını kapatıp evine çekiliyor.Kocası, çoluk çocuğuyla oluyor.Bu arkadaşın ne yaşadığını ancak yaşayanlar bilirler.Ve inşallah tecrübe sahibi birilerine denk gelir de en sağlıklı yorumu o yapar.
Konu sahibesi arkadaşımız, zaten kararını verdi.
Zaten herşey o kadar net ki, bir karara bile gerek kalmadı.
Çünkü kocasının zaten affedilmek ve evliliğe geri dönmek gibi bir niyeti yok.
Arkadaslar yanlıs anlamayın ama ortada bır cocuk varr....... Cocuk olmasa bı dk bıle durma derım..... Ama anladıgım kadarıyla esı aslında karısını sevıyor ve degerde verıyor cocugunun yanından esının yanından ayrılmamıs bakınç...... Asıl hasta ruhluluk mucadele etmek degıl.... O kocayı bastan cıkaran kadınlarda suç...... Bı danısandan dınledım oyle hastalıklı olan ruhlar varkı kadınınların bazıları ozellıkle evlılerle beraber oluyorlarmıs ozellıkle evlılerı secıyorlarmıs bekarları degıl..... Nedenı ıse ıyıler zaten kapılmıs oda ıyı olsaydı evlenırdı demekkı curuk dıyenler var...... Yada kucukken babası aldatmıs vs vs...... Sımdı boyle bır ortamda cocugunun gelecegındne daha onemlı ne olabılır sevgıde saygıda zamanlar yerını tekrar guvenerek severek ozverıyle asılabılır pekı ya babasızlıgın actıgı yaralar kapanabılırmı pekı..... Bız annelı babalı buyuduk sukur.... Ama cok mu mutluyduk hıc mı sorun olmadı...... Hayatta gururdan daha onemlı seyler var .... Aıle yı ayakta tutmak tekrar kenetlenmek sevmek saymak guzel bır ortamda cocuk buyutmek için herşey ..... Tam tersıne kadınların erkeklere nazaran daha akıllı daha atılgan gelecegı goren daha olgun olduklarını dusunuyorum.... O yuzdende bırakalıp bız onları yonlendırelım.... Onlar cocuk gıbıler... Hanı bı seker oyuncak vs alırsın onun pesınden gıderya su an arkadasın esınınde aynı hevesle adeta cocuk gıbı dısarıya gıttıgını dusunuyorum ama enınde sonunda yuvasının sıcaklıgını. Evlat ozlemı aıle ortamını arayacagından pısman olacagından da emınım....... Hos ne dersek bos.... Sonucta herkesın kendı kararı kendı dusuncesı..... Herkes kendı secım ve kararlarından sorumlu sonucta.... Burda yazamadıgım ama benımde basımdan gecen bazı seyler oldu..... Ama sımdı ıyıkı bosanmamısım dıyorum.... Esımde anladı sonunda kıymetlısı oldum ..... Evını cocuklarını sevıyor suan..... Kızlar bıraz sabır fevrı karar vermeyın ne olur....... En kotu karar bıle kararsızlıktan ıyıdır bılıyorum ... Ama az sabır bıraz ozverı..... Gerekırse bır danısana gıdın.... Bakın ne dıyecek.... Hepınızın ıyı nıyetle olaya yaklastıgından emınım ... Selamlar
Aldatildin da af mi ettin canim sen? Eger oyleyle yaran hic kapandi mi? Bir gun telefonu elinde tuvalete girse, ya da bir gun erken kapasa kusku hic mi duymadin? Her ise yolladiginda acaba baska kadinlar geciyor mu aklindan diye dusunmedin mi?
Benim az kalsin evlenecegim adam beni aldatmisti ve ben affetmistim. Hayatimin en paranoyak zamanlarini gecirmistim sonrasinda. Allahima sukur ki ayrildim ve simdi sadakatinden suphe duymadigim bir adamla evliyim. Ama yine de bilemem, sadece kocama dedigim sey, ben tecrube ettim, bir sans verdim. ama o yine aldatti. Eger bir hata yaparsan sakin affedecegimi dusunme, bir damla gozyasimi bile dokmem senin icin, istersem 3 cocuklu olayim dakika durmam dedim. Ve konuyu bir daha acmadim. Ben hayata paranoyak olayim diye gelmedim. Huzuru herkes baska sekilde bulur. Ben enayi yerine konmadigim zaman huzurluyum. Sen veya degil, aldatilan ve oturan kisi enayi yerine konulsa da huzurlu demek ki, o zaman da bize soylenecek bir sey yok.
Aldatildin da af mi ettin canim sen? Eger oyleyle yaran hic kapandi mi? Bir gun telefonu elinde tuvalete girse, ya da bir gun erken kapasa kusku hic mi duymadin? Her ise yolladiginda acaba baska kadinlar geciyor mu aklindan diye dusunmedin mi?
sakın bosanma delımısın..... yaa kucagındakı cocukla ne cabuk vazgecıyorsun.... kocan ıcın hıcmı savasmayacaksın.... pekı sen bukdarmı sevıyorsun kocanı..... neden hemen pes edıyorsunç.... zor bı durum eevet hemde cok zor..... ama sana tavsıyem kesınlıkle bosanma.... ve sunuda unutma kocalar en cok hamıleyken aldatıyormus zaten ona lfaın gelısı sevıyorum demıstır beyaz yalan sıf yatak arkadası olsun dıye.... anladınmı eger senı sevmeseydı... deger vermeseydı gozunun ıcıne bakmazdı.... bır dedıgını ıkı etmezdı... sen onların ekemgıne yag suruyorsun onların amacıyda buydu... eger cocugunu babasız buyutmek ıstıyorsan hemen bosan... ınsanlara kolayglıyor sımdıkı evlılıkler ozellıkle .... bu yasananlar cok zor atlatması hazmetmesı cok zor bılıyorum... benzer durumları yasayan bosanıpta pısman olanlar var.... keeske uc maymunu oynasaydım gurur yapmısım dıye.... aman sakın canım ona zaman ver artık hamıle egılsın esının arzularına karsılık verebılırsın buna ragmen devam ederse bıraz zaman tanı... onların ısını kolaylastırıp kendı elınle sokaga atma kovunca nereye gıdecek anasının evınemı gıdecegını sanıyorsun... pekı bu durumdan kım zararlı cıkacak bı dusun en cok yarayı zararı gene sen alacaksın yavrun alacak..... salım kafayla dusun gururu sımdılık bı kenara bırak sonra buurnundan getırırsın nasılsa revanjını pıs alırsın..... ama ortada bır bebek var... oz babalar bıle yerı gelıyor tahammul edemıyorrr enınde snunda evlenırsın uveylermı tahammul edecek gercekcı ol...... herseyden once annesın artık bunu hıc degılse yavrun ıcın yap derım...... ama cok sabır gerektıren bı durum celık gıbı sınır lazım... ısın hıcde kolay degıl ne dıyım allah yardımcın olsun ..... sabır....... versın...
mlk2004 ün ilk yorumu benim de düşünceme ters ancak o da kendince fikrini beyan etmiş düşüncesini ortaya koymuş .Kendi başından da benzer bir olay geçmiş kendi hayatıyla ilgili bir seçim yapmış ve su anda mutlu böyle sorular sorarak bayanın içine kurt düşürdüğünüzün farkındamısınız ? Ayrıca su an masum olduğunu düşündüğümüz eşlerimizin her an yapıp yapmayacağını da bilemeyiz.
.
arkadaşlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim...sayenizde kendimi suçlamaktan vazgeçip,daha net düşünmeye başladım...
evet....boşanıyorum......bu kadar sakin hallolacağını düşünmemiştim,dedim ya sayenizde....
akşamüzeri çıkıp geldi....kapıyı açtığımda karşımdaki adam bana o gece zaten yürümezdi diyen adam değil bi başkasıydı sanki...kıpkırmızı,dolu dolu gözlerle baktı bi süre,kızımızı sordu (annemle yakın oturuyoruz ve bebeğim genelde orda oluyor)
içeriye aldım birşey demeden..bebeğim uyuyordu o sırada ,uyandırabilirsin dedim...içim elvermedi herşeye rağmen onları uzak tutmaya....
ne kafasını kaldırabildi,ne yüzüme bakabildi ne de tek bir söz çıktı ağzından....ben geçip karşılarına oturdum,uzunca bi süre izledim ikisini...
eşyalarını alacaksın değil mi dedim,başını salladı sadece..gittim çantasını getirdim koydum önüne....
duvarın bi köşesinde bisürü resimlerimizin olduğu bi bölüm vardı,boşaltmıştım orayı..oraya dikti gözünü uzun uzun...sigara içeceğini söyleyip mutfağa geçti,arkasından gittim bende...
sırtı bana dönük camdan dışarı bakarken o,hiçbir şey demeden kahve yaptım koydum masaya...
gözgöze geldik,yaşlydı gözleri...banyoya gitti....
sanırım o beni böyle görüceğini ummuyordu...karşısında ezik,mutsuz birini bekliyordu sanırım...
aslında bende onu böyle göreceğimi ummuyordum hiç...her zamanki gibi neşeli,bişi olmamış gibi davranan,rahat...evet öyle bekliyordum onu...şaşırttı beni...ilginç o gece yürümezdi zaten diyen adamdan eser yoktu
annemlerin haberi yok hafta sonu gidip anlatacağım dedi,ben söylemiştir diyordum oysa...boşanmaya bu kadar hevesliyken....
eşyalarının bi kısmını aldı,ben bebeğin mamasını elini verip onu sen besle dedim..biraz daha zaman geçirsin istedim yavrum babasıyla...
baktım konuyu açmıyor dava nasıl olacak dedim,sen nasıl istersen dedi...öyleyse sen açarsın ayrıntıları daha sonra konuşuruz dedim..
giderken kapıyı kapatmak için elimi uzattığımda kolumdan çekip sarıldı uzunca...hiç tepki veremedim,beklemediğim bişiydi sonuçta..
arkasına bakmadan indi sonra da merdivenlerden...
kavga,gürültü olmamıştı zaten daha önce de hayatımızda,böyle bitirebilmiş olmama inanamıyorum yine de.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?