- 17 Eylül 2012
- 3.613
- 7.893
- 358
- Konu Sahibi ocaliptus82
-
Evet eşim de hatalı ve bunun farkında zaten onun adım atmasını ve birşeyler için çaba göstermesi ni bekliyorum ailesi değil arayı düzeltmek arayıp sormadilar bile
Bosanmasaydiniz o kavgalar krizler oyle devam edecekti emin olun.Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
Kesinlikle katılıyorumbence de ilk adımı siz atmayın, ilk adım mutlaka ondan gelsin
zaten bir darbe almışsınız, bir de attığınız adıma cevap alamazsanız şu an çektiğiniz acı katlanarak büyür
sizi anlıyorum, seviyorsunuz, pişmansınız ve bir an önce bir şeyler olmazsa belki de onu sonsuza dek kaybedeceksiniz
acı çekiyorsunuz
yine de yavaş yavaş kendinizi çekmelisiniz
sitem ederek değil, açıklama yaparak değil, yavaş yavaş, çaktırmadan
5 arıyorsanız önce 4 e bir süre sonra da 3 e düşürün
o her aradığında açıyorsanız veya açamadığınızda hemen geri arıyorsanız, bir kere iki kere açmayın ve hemen geri dönmeyin
uzun uzun konuşuyorsanız bazı konuşmalarda "şimdi kapatmam lazım, sonra yine konuşuruz" yapın
bu tutum 2 türlü de işinize yarar
1) eğer o da hala sizinle olmak istiyorsa, ne oluyor diye düşünüp kaybetme korkusu yaşayıp harekete geçebilir
2) eğer o artık sizi istemiyorsa, hem bunu anlamış olursunuz, hem de aşama aşama onun yokluğuna alışmaya başlamış olursunuz
haa, ama bunu yapmak için önce eşinizin hastasının iyileşmesini bekleyin tabi, önce adamın beyni bir rahatlasın
Teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşaallahAllah sabir versn
Off bi de benim içim nasıl burkuluyor bı bilseniz ne işime konsantre olabiliyorum ne de yeni hayatıma naptim ben Allahımİçim burkuldu yahu.Siz hala birbirinizi seviyorsunuz.Ben denenmişi denemeyeceksin derim hep ama bilemiyorum.Bu kadar acı çekiyorsan açık açık konuş anlat duygularını.
Off bi de benim içim nasıl burkuluyor bı bilseniz ne işime konsantre olabiliyorum ne de yeni hayatıma naptim ben Allahım
Valla diyorum ya bilemedim.Yalnız şunu söyliyeyim hiç yeniden birleşip güllük gülistanlık olana rastlamadım.Yine yaşanıyor aynı şeyler tatlım.Buna benim anne babamda dahil.Evlendikten dört sene sonra boşandılar.Bir sene içinde tekrar evlendiler.Katlanarak arttı sorunlar.Yirmi sene sonra tekrar boşandılar.Şu an iyi olmanız muhteşem bir evliliğiniz olacağı anlamına gelmiyor malesef.Çünkü size sorun olanlar orada duruyor gitmiyor.Bir adam iyi insan olabilir iyi arkadaş olabilir iyi baba olabilir ama iyi bir koca olmayabiliyor.Siz de bu durum var bence.Yine de ben herşeyi göze alıyorum diyorsan konuş deneyin tekrar.
Teşekkür ederim yorumunuz için.esim aslında mükemmel bir partner ve çok iyi bir eşti lakin aile konusu açılınca tek bir yorum yapmıyordu ben bu yüzden çok üstüne gidiyordum şimdi anlıyorum ki o kadar üstüne gitmeseydim daha sakin davransaydim keşke diyorum ve şu an tekrar evlensek aynı hatayı asla yapmam yaşamak lazım tabiValla diyorum ya bilemedim.Yalnız şunu söyliyeyim hiç yeniden birleşip güllük gülistanlık olana rastlamadım.Yine yaşanıyor aynı şeyler tatlım.Buna benim anne babamda dahil.Evlendikten dört sene sonra boşandılar.Bir sene içinde tekrar evlendiler.Katlanarak arttı sorunlar.Yirmi sene sonra tekrar boşandılar.Şu an iyi olmanız muhteşem bir evliliğiniz olacağı anlamına gelmiyor malesef.Çünkü size sorun olanlar orada duruyor gitmiyor.Bir adam iyi insan olabilir iyi arkadaş olabilir iyi baba olabilir ama iyi bir koca olmayabiliyor.Siz de bu durum var bence.Yine de ben herşeyi göze alıyorum diyorsan konuş deneyin tekrar.
hanımefendi haklı yalnız boşanmışsınız ama boşanmamışsınız bu iş çocuk oyuncağı değil....boşanana kadar keşke eşinizle o şehirden ayrılsaydınızÇocuk oyuncağı derkenn??? nerden böle bir sonuca vardınız acaba sizin hayatınız dört dörtlük hiçbir sorun yok galiba???
Ebence de ilk adımı siz atmayın, ilk adım mutlaka ondan gelsin
zaten bir darbe almışsınız, bir de attığınız adıma cevap alamazsanız şu an çektiğiniz acı katlanarak büyür
sizi anlıyorum, seviyorsunuz, pişmansınız ve bir an önce bir şeyler olmazsa belki de onu sonsuza dek kaybedeceksiniz
acı çekiyorsunuz
yine de yavaş yavaş kendinizi çekmelisiniz
sitem ederek değil, açıklama yaparak değil, yavaş yavaş, çaktırmadan
5 arıyorsanız önce 4 e bir süre sonra da 3 e düşürün
o her aradığında açıyorsanız veya açamadığınızda hemen geri arıyorsanız, bir kere iki kere açmayın ve hemen geri dönmeyin
uzun uzun konuşuyorsanız bazı konuşmalarda "şimdi kapatmam lazım, sonra yine konuşuruz" yapın
bu tutum 2 türlü de işinize yarar
1) eğer o da hala sizinle olmak istiyorsa, ne oluyor diye düşünüp kaybetme korkusu yaşayıp harekete geçebilir
2) eğer o artık sizi istemiyorsa, hem bunu anlamış olursunuz, hem de aşama aşama onun yokluğuna alışmaya başlamış olursunuz
haa, ama bunu yapmak için önce eşinizin hastasının iyileşmesini bekleyin tabi, önce adamın beyni bir rahatlasın
Size katılıyorum gayet mantıklı bu da denemeye calisicam bu yöntemiEvet
E
mutlu mu kimle yaşıyor oHer gün konuşmuyoruz ben yeni bir şehre gelip yeni düzen kurduğum için merak ediyor evle işle ilgili şeyler konuşuyoruz ben de onu merak ediyorum ne yiyip içtiğini falan soruyorum böle şeyler işte
Teşekkür ederim canım amin inşaallah çocuğumuz yok ilk başta düşünmedik sonra da bu olaylar yüzünden fırsat bulamadıkAllah yardmcn olsn cnmm.çocuk varmı?
aynısı biizm de başımıza gelmişit taaaa 1000 km yol yapıp gittik kadına, gerizkalının tüm gününü biz kapattık ödediğimiz meblağı düşün artık...Zaten zor tutuyorum kendimi konuyu açma konusunda ama beklemek gerekiyor belki de bi daha terapiste gitmek mi Allah korusun diyorum mahvetti bizi
Ya o da senden bekliyorsa o ilk adımı?Size katılıyorum gayet mantıklı bu da denemeye calisicam bu yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?