Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

Nostradamusluk yapmak gibi olmasın da ben size olabilecekleri söyleyeyim geri adım attığınızda.. Şimdi böyle pişman gibisiniz ya bence geri döndüğünüzde iki kere pişman olacaksınız.. Çünkü değişen hiçbir şey olmadığını göreceksiniz.. Ne eşinizin ailesi ne siz ne de eşiniz değişmiş olmyacak.. İlk başlarda canum cicim bir kaç ay sonra her şey eskiye dönecek.. Kimse değişmez.. Hele ki aileci bir erkek asla değişmez.. Ne güzel gitmiş düzen kurmuşsunuz.. Daha yeni bence alışmalıısnız.. Yine de elbette karar sizin.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Evet eşim de hatalı ve bunun farkında zaten onun adım atmasını ve birşeyler için çaba göstermesi ni bekliyorum ailesi değil arayı düzeltmek arayıp sormadilar bile

bence de ilk adımı siz atmayın, ilk adım mutlaka ondan gelsin
zaten bir darbe almışsınız, bir de attığınız adıma cevap alamazsanız şu an çektiğiniz acı katlanarak büyür

sizi anlıyorum, seviyorsunuz, pişmansınız ve bir an önce bir şeyler olmazsa belki de onu sonsuza dek kaybedeceksiniz
acı çekiyorsunuz
yine de yavaş yavaş kendinizi çekmelisiniz
sitem ederek değil, açıklama yaparak değil, yavaş yavaş, çaktırmadan
5 arıyorsanız önce 4 e bir süre sonra da 3 e düşürün
o her aradığında açıyorsanız veya açamadığınızda hemen geri arıyorsanız, bir kere iki kere açmayın ve hemen geri dönmeyin
uzun uzun konuşuyorsanız bazı konuşmalarda "şimdi kapatmam lazım, sonra yine konuşuruz" yapın
bu tutum 2 türlü de işinize yarar
1) eğer o da hala sizinle olmak istiyorsa, ne oluyor diye düşünüp kaybetme korkusu yaşayıp harekete geçebilir
2) eğer o artık sizi istemiyorsa, hem bunu anlamış olursunuz, hem de aşama aşama onun yokluğuna alışmaya başlamış olursunuz

haa, ama bunu yapmak için önce eşinizin hastasının iyileşmesini bekleyin tabi, önce adamın beyni bir rahatlasın

bu arada çoğu arkadaşım insanların değişemeyeceğini yazmış
ben buna katılmıyorum
Allah insana öyle şeyler yaşatıyor ki değişiveriyorsunuz
"acı" insanı değiştirebilir
eğer eşiniz de sizi gerçekten çok sevmişse, gerçekten o da sizin gibi acı çekiyorsa değişebilir bence

Hata yapmissiniz. Tabii ki oh iyiki bosandim diyemezsiniz. Bari ayriligi cok uzatmayin da barisin bi an once

Bir ömür ailesine gereken cevabı vermeyecekti, sen ailene karışma anne diyebiliyorsan eşin de diyebilirdi. Kesinlikle iyi yaptın.

Benim teyzem de otuzlu yaşlarının sonlarına doğru boşandı.
Sonra çok matahmiş gibi gitti aynı adamla tekrar evlendi.
Yetmedi bir de çocuk yaptı (belki de tren kaçmasın diye yapılmış bir hamledir)
Sonuc olarak aynı tas aynı hamam, yürümeyeceklerini farkedip tekrar ayrıldılar..
Şimdi başkasıyla evli...
Herkesin hikayesi farklıdır ama denenmişi denemek ne kadar mantıklı?
Kendinize şans verin yeni hayatınız için. Bakarsiniz herşey daha güzel olur, yeniden nefes aldığınızi hissedersiniz.
Her an ex eşinizi düşünmeniz çok normal cunku tek bir arkadaşınızın akrabanizin olmadığı , hiçbir köşesinde mutlu anilarinizin olmadığı bir şehre gitmişsiniz. Böyle zamanlarda konuşacak birine ihtiyaç duymaniz normal. Ama lutfen gidiş sebebinizi unutmayın.
Siz oraya yeni ve mutlu bir hayat kurmaya gittiniz. Eski ilişkinizdeki hatalarla yuzleşmeniz de çok güzel, yenisinde aynı hatalara düsmezsiniz^^
Umarım bu ikinci baharıniz çok güzel geçer

Bosanmasaydiniz o kavgalar krizler oyle devam edecekti emin olun.

Suan bosanildi ya ondan tatli geliyo uzaktasiniz uzaksiniz diye.

Bir araya gelseniz ayni terane.

Ayni dereden 2 defa gecilmez.

Bence onunuze bakin.
Aglayin, acı cekin ama aramayin

Sesini duymayin.

O dunyadaki hersey degil.
Onsuzda olur
Cok da guzel olur.

Ailesiyle esinin yerini ayri tutamayan her erkek bosanmayi hak ediyor bence.

İçim burkuldu yahu.Siz hala birbirinizi seviyorsunuz.Ben denenmişi denemeyeceksin derim hep ama bilemiyorum.Bu kadar acı çekiyorsan açık açık konuş anlat duygularını.

Kesinlikle katılıyorum

Off bi de benim içim nasıl burkuluyor bı bilseniz ne işime konsantre olabiliyorum ne de yeni hayatıma naptim ben Allahım

Valla diyorum ya bilemedim.Yalnız şunu söyliyeyim hiç yeniden birleşip güllük gülistanlık olana rastlamadım.Yine yaşanıyor aynı şeyler tatlım.Buna benim anne babamda dahil.Evlendikten dört sene sonra boşandılar.Bir sene içinde tekrar evlendiler.Katlanarak arttı sorunlar.Yirmi sene sonra tekrar boşandılar.Şu an iyi olmanız muhteşem bir evliliğiniz olacağı anlamına gelmiyor malesef.Çünkü size sorun olanlar orada duruyor gitmiyor.Bir adam iyi insan olabilir iyi arkadaş olabilir iyi baba olabilir ama iyi bir koca olmayabiliyor.Siz de bu durum var bence.Yine de ben herşeyi göze alıyorum diyorsan konuş deneyin tekrar.

Teşekkür ederim yorumunuz için.esim aslında mükemmel bir partner ve çok iyi bir eşti lakin aile konusu açılınca tek bir yorum yapmıyordu ben bu yüzden çok üstüne gidiyordum şimdi anlıyorum ki o kadar üstüne gitmeseydim daha sakin davransaydim keşke diyorum ve şu an tekrar evlensek aynı hatayı asla yapmam yaşamak lazım tabi

Çocuk oyuncağı derkenn??? nerden böle bir sonuca vardınız acaba sizin hayatınız dört dörtlük hiçbir sorun yok galiba???
hanımefendi haklı yalnız boşanmışsınız ama boşanmamışsınız bu iş çocuk oyuncağı değil....boşanana kadar keşke eşinizle o şehirden ayrılsaydınız

Evet
E

Zaten zor tutuyorum kendimi konuyu açma konusunda ama beklemek gerekiyor belki de bi daha terapiste gitmek mi Allah korusun diyorum mahvetti bizi
aynısı biizm de başımıza gelmişit taaaa 1000 km yol yapıp gittik kadına, gerizkalının tüm gününü biz kapattık ödediğimiz meblağı düşün artık...
ikimizi aynı anda dinliyordu, nasıl kavgalar ettik kadının önünde, akşam ordan çıktığımızda beynim durmuştu mahvolmuştum... çok kızdım, ertesi sabah da gelin dedi kısa bi görüştük ertesi sabah da, akşam mesaj attım sabah ilk benle birebir görüşürmüsünz diye, cevap yazmadı ilk eşimi aldı, ben şok,
bir daha asla o kadına gtmeidm başka terapistlere gittik faydası da oldu

Size katılıyorum gayet mantıklı bu da denemeye calisicam bu yöntemi
Ya o da senden bekliyorsa o ilk adımı?
Zaten boşandınız birde hatalarınızı anladığınız halde kendinizi geri çekerseniz biter o iş.
Isına ısına yaz,soğuya soğuya kış olur derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…