- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
nerde yasıyosun bilmem ama en azındna yurt dısı talip bak cift pasaportlu olsun :)))))))Evet hanımlar gerçi çoğunuz bilirsiniz benim sorunlarımi. Bilmeyenler için kısaca özet gecersem; evlendikten 1 sene sonra başlayan sıkıntılar ve cocuk icin sürdürülen 8 yıllık evliliğimi kafada iki yıl resmiyette bitireli 6 ay oldu ve ben artık hayatıma birinin girmesini isteyorum sanırim. Yani buna kendimi hazir hissediyorum. Ama korkmuyor da değilim. Bir erkek çocuğum var 6 yasinda onu düşünüyorum. Tekrardan aşk, sevgi duygularını hissedip yaşayacağım adam gibi biri çıkacak mı acaba karşıma onu düşünüyorum. Düşünüyorum da düşünüyorum. Unuttu kalbim bu duygulari. Tekrar sevebilirmiyim, güvenebilirmiyim bunları da bilmiyorum. Yahu çirkinde değilim, karşıma çıkan da yok) kızlar gördüğünüz gibi kafam çok karışık. Bu yollardan geçen ve sonunda yeniden aşkla tanisanlar veya beni anlayıp yardimci olmak isteyen hanımlar, kafamda ki bu deli soruların çözümü için yardım istiyorum....
Niye bu kadr acele ediyorsun ki?Evet hanımlar gerçi çoğunuz bilirsiniz benim sorunlarımi. Bilmeyenler için kısaca özet gecersem; evlendikten 1 sene sonra başlayan sıkıntılar ve cocuk icin sürdürülen 8 yıllık evliliğimi kafada iki yıl ,resmiyette bitireli 6 ay oldu ve ben artık hayatıma birinin girmesini istiyorum. Yani buna kendimi hazir hissediyorum. Ama korkmuyor da değilim. Bir erkek çocuğum var 6 yasinda onu düşünüyorum. Tekrardan aşk, sevgi duygularını hissedip, bunları onunla yaşayacağım adam gibi biri çıkacak mı karşıma onu da düşünüyorum. Düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum. Unuttu kalbim bu duygulari. Tekrar sevebilirmiyim, güvenebilirmiyim bunları da bilmiyorum. Yahu çirkinde değilim, karşıma çıkan da yok) kızlar gördüğünüz gibi kafam çok karışık. Bu yollardan geçen ve sonunda yeniden aşkla tanisanlar veya beni anlayıp yardimci olmak isteyen hanımlar, kafamda ki bu deli soruların çözümü için yardım istiyorum....
Evet hanımlar gerçi çoğunuz bilirsiniz benim sorunlarımi. Bilmeyenler için kısaca özet gecersem; evlendikten 1 sene sonra başlayan sıkıntılar ve cocuk icin sürdürülen 8 yıllık evliliğimi kafada iki yıl ,resmiyette bitireli 6 ay oldu ve ben artık hayatıma birinin girmesini istiyorum. Yani buna kendimi hazir hissediyorum. Ama korkmuyor da değilim. Bir erkek çocuğum var 6 yasinda onu düşünüyorum. Tekrardan aşk, sevgi duygularını hissedip, bunları onunla yaşayacağım adam gibi biri çıkacak mı karşıma onu da düşünüyorum. Düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum. Unuttu kalbim bu duygulari. Tekrar sevebilirmiyim, güvenebilirmiyim bunları da bilmiyorum. Yahu çirkinde değilim, karşıma çıkan da yok) kızlar gördüğünüz gibi kafam çok karışık. Bu yollardan geçen ve sonunda yeniden aşkla tanisanlar veya beni anlayıp yardimci olmak isteyen hanımlar, kafamda ki bu deli soruların çözümü için yardım istiyorum....
Nerden bulacan ki yurtdışı talibinerde yasıyosun bilmem ama en azındna yurt dısı talip bak cift pasaportlu olsun :)))))))
hersein iyisini kötüsünü düsünmek lazım yarın bosanırsın yada bisey olur devlet arkanda olur sahsen suan ki aklım olsa kesinlikle yurt dısına evlenirdim
Mantığım gayet yerinde. Çocuktan sonra sıkıntı başladı zaten öncesinde yoktu sorun. Çocuğuma da gayet odaklanan iyi bir anneyim. Tesekkürler.Bu acele neden ? Çocuk için evlilik sürdürmeye uğraşmaktansa kafayı iki elin arasına koyup -acaba çocuk yapmak doğru mu- diye düşünmek daha mantıklıydı. Bence bir süre çocuğa odaklan.
Evet kamu kurumunda çalışiyorum. :) büyük konuşmak istemiyorum da internet isi bana göre değil.Canım çalışıyor musun? Çalışıyorsan iş yerinde bir çevrene göz at..Ama internetten bulma derim ben. Kimseye güven olmaz bu devirde..
Yurt dışı mi? :))) yurt dişini bırak şehir dışına bile gidemem ki limoncu:)) nasıl olcak o işnerde yasıyosun bilmem ama en azındna yurt dısı talip bak cift pasaportlu olsun :)))))))
hersein iyisini kötüsünü düsünmek lazım yarın bosanırsın yada bisey olur devlet arkanda olur sahsen suan ki aklım olsa kesinlikle yurt dısına evlenirdim
Evet hanımlar gerçi çoğunuz bilirsiniz benim sorunlarımi. Bilmeyenler için kısaca özet gecersem; evlendikten 1 sene sonra başlayan sıkıntılar ve cocuk icin sürdürülen 8 yıllık evliliğimi kafada iki yıl ,resmiyette bitireli 6 ay oldu ve ben artık hayatıma birinin girmesini istiyorum. Yani buna kendimi hazir hissediyorum. Ama korkmuyor da değilim. Bir erkek çocuğum var 6 yasinda onu düşünüyorum. Tekrardan aşk, sevgi duygularını hissedip, bunları onunla yaşayacağım adam gibi biri çıkacak mı karşıma onu da düşünüyorum. Düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum. Unuttu kalbim bu duygulari. Tekrar sevebilirmiyim, güvenebilirmiyim bunları da bilmiyorum. Yahu çirkinde değilim, karşıma çıkan da yok) kızlar gördüğünüz gibi kafam çok karışık. Bu yollardan geçen ve sonunda yeniden aşkla tanisanlar veya beni anlayıp yardimci olmak isteyen hanımlar, kafamda ki bu deli soruların çözümü için yardım istiyorum....
Yok yok evlilik bir iki sene yok planımda. Tabi belli de olmaz :) sadece böyle kaybettiğim o güzel duygularım canlansin. Tekrardan seveyim, sevileyim istiyorum sanırım :)6 ay çok kısa bir süre .
Bence biraz biraz karşı cinsle flört edin . Yeni yetme gibi her şeye 0 dan başlayın .
O evrelerin hepsini tek tek gözden geçirinHatta ( Belki ) Birden fazla kişiyle deneyin
Sonra evlenecekseniz evlenin
:))) kesinlikle nasip kısmet. Sipariş verdim ama bakalım ne zaman gelir :)))kısmet işi canım sipariş ile olmuyor ki :)
Malesef çevremde yok. Olanlar evli vs. Zaten öyle çok aktif biri değilim ki. Sanırım görücu usulü olacak :))Yok mu senin yaşlarında düzgün bir beyefendi?Bence çevrendeki arkadaşlarına da sor.. Utanıyorsan da sakın utanma hem çocuğunun da tam alışma yaşı. Bekleme derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?