Bosanali 6 ay oldu ve..

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Evet hanımlar gerçi çoğunuz bilirsiniz benim sorunlarımi. Bilmeyenler için kısaca özet gecersem; evlendikten 1 sene sonra başlayan sıkıntılar ve cocuk icin sürdürülen 8 yıllık evliliğimi kafada iki yıl ,resmiyette bitireli 6 ay oldu ve ben artık hayatıma birinin girmesini istiyorum. Yani buna kendimi hazir hissediyorum. Ama korkmuyor da değilim. Bir erkek çocuğum var 6 yasinda onu düşünüyorum. Tekrardan aşk, sevgi duygularını hissedip, bunları onunla yaşayacağım adam gibi biri çıkacak mı karşıma onu da düşünüyorum. Düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum. Unuttu kalbim bu duygulari. Tekrar sevebilirmiyim, güvenebilirmiyim bunları da bilmiyorum. Yahu çirkinde değilim, karşıma çıkan da yok ) kızlar gördüğünüz gibi kafam çok karışık. Bu yollardan geçen ve sonunda yeniden aşkla tanisanlar veya beni anlayıp yardimci olmak isteyen hanımlar, kafamda ki bu deli soruların çözümü için yardım istiyorum....

nerde yasıyosun bilmem ama en azındna yurt dısı talip bak cift pasaportlu olsun :)))))))

hersein iyisini kötüsünü düsünmek lazım yarın bosanırsın yada bisey olur devlet arkanda olur sahsen suan ki aklım olsa kesinlikle yurt dısına evlenirdim

Niye bu kadr acele ediyorsun ki?
Daha bosanali 6 ay olmus .
6 yil degilki..
Once bi kafani topla hayati yasa..
Bir kere evililigi tatmissin olumsuzluklar yasamissin yani hic mi yorulmadin ..
Ben sahsen kafami toplar gezer tozardim..
Evlilik zor is..
Hele ikinci daha da zor..
Bence sana tavsiyem aklini topla enaz 3 sene evlenme..

Bu acele neden ? Çocuk için evlilik sürdürmeye uğraşmaktansa kafayı iki elin arasına koyup -acaba çocuk yapmak doğru mu- diye düşünmek daha mantıklıydı. Bence bir süre çocuğa odaklan.

Nerden bulacan ki yurtdışı talibi
Ben de isterim bak.Birini kaçırdım simdi istiyorum:)
Konu sahibi seni üzmek gibi olmasın ama o işler öyle zor ki .Yaş kaç?

Hanımlar anlamadiniz sanirim. Evet Bosanali 6 ay oldu ama evlilik, ilişki biteli iki yıl oldu. Acelem de yok ayrıca. Sadece bu tür duyguları hissetmeyeli, yasamayali çok oldu. Kalbim bu tür duyguları artık hissetmek istiyor. Bu kadar. Ben zaten evlilik düşünmüyorum ki simdi.

Bu acele neden ? Çocuk için evlilik sürdürmeye uğraşmaktansa kafayı iki elin arasına koyup -acaba çocuk yapmak doğru mu- diye düşünmek daha mantıklıydı. Bence bir süre çocuğa odaklan.
Mantığım gayet yerinde. Çocuktan sonra sıkıntı başladı zaten öncesinde yoktu sorun. Çocuğuma da gayet odaklanan iyi bir anneyim. Tesekkürler.

6 ay çok kısa bir süre .
Bence biraz biraz karşı cinsle flört edin . Yeni yetme gibi her şeye 0 dan başlayın .
O evrelerin hepsini tek tek gözden geçirin Hatta ( Belki ) Birden fazla kişiyle deneyin
Sonra evlenecekseniz evlenin

Bence Bu işin erkeni geç i yok ...duygu olgunlasmasi gerek..hasi aşık olayım diye de olunmuyor ama inanin sizi de güzel günler bekler duru düşünceyle baslarsaniz ...evet elbette çok güzel günler yaşarsınız. ...Benim profilimi bi okuyun musait olduğunuzda neler yaşamış atlatmisim da şimdi şükürler olsun çooook mutluyum. ..neden olmasın ki...eger dogru kişi ise karşınızdaki evladiniz ile bırakın zor olmayı çok daha da güzel oluyor ...erken degil geç değil ..vakti gelince olur...en tatlı kavun bile vaktinden önce Kelektir)

Yurt dışı mi? :))) yurt dişini bırak şehir dışına bile gidemem ki limoncu:)) nasıl olcak o iş )

kısmet işi canım sipariş ile olmuyor ki :)

Yok mu senin yaşlarında düzgün bir beyefendi? Bence çevrendeki arkadaşlarına da sor.. Utanıyorsan da sakın utanma hem çocuğunun da tam alışma yaşı. Bekleme derim ben :)

Yok yok evlilik bir iki sene yok planımda. Tabi belli de olmaz :) sadece böyle kaybettiğim o güzel duygularım canlansin. Tekrardan seveyim, sevileyim istiyorum sanırım :)

Boşandıktan sonra çabuk evlenenler çok sansli.Hic travma yaşamamış oluyorlar.Uzin vadede daha çok travma oluyor.Cunku o içinden hiç çıkmıyor kaç yıl geçtiyse okadar yıl ; bir muadille kalbini saramadiginda.Can yakici şeyler yaşayabiliyorsun bu konuda bosandiktan sonra daha bir agir geliyor.Ustelik bunlar tekrarlanabiliyor.

Yok mu senin yaşlarında düzgün bir beyefendi? Bence çevrendeki arkadaşlarına da sor.. Utanıyorsan da sakın utanma hem çocuğunun da tam alışma yaşı. Bekleme derim ben :)
Malesef çevremde yok. Olanlar evli vs. Zaten öyle çok aktif biri değilim ki. Sanırım görücu usulü olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…