- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Teşekkür ederim. Müsait bir zamanimda okuyacağım. Ama.inan ki bende çok şeyler yaşadım. O nedenle artık mutlu olmak istiyorum. Olacağımda inşallah inanıyorum buna :)Bence Bu işin erkeni geç i yok ...duygu olgunlasmasi gerek..hasi aşık olayım diye de olunmuyor ama inanin sizi de güzel günler bekler duru düşünceyle baslarsaniz ...evet elbette çok güzel günler yaşarsınız. ...Benim profilimi bi okuyun musait olduğunuzda neler yaşamış atlatmisim da şimdi şükürler olsun çooook mutluyum. ..neden olmasın ki...eger dogru kişi ise karşınızdaki evladiniz ile bırakın zor olmayı çok daha da güzel oluyor ...erken degil geç değil ..vakti gelince olur...en tatlı kavun bile vaktinden önce Kelektir)
Görücü gelenler oluyor mu acaba.Bana on yılda birkaç taneyi geçmemiştir.Cocuksuz olduğum halde.Malesef çevremde yok. Olanlar evli vs. Zaten öyle çok aktif biri değilim ki. Sanırım görücu usulü olacak :))
Merhaba canım.Benimde 2.evliliğim..2 yıl sonra tekrar evlendim.2 oğlum var.sun an biri 15 biri 8 yasında.Eşimi çok seviyorum.Hatta çocuk yapmaya çalışıyoruz birkaç aydan beri..Sana tavsiyem eğer hazırsan evlen bence..Çünkü çocuk olunca kolay olmuyor kabullenmeleri..Buyuk oğlum her muhabbette babam babam diyor.. Ama küçük oğlum ortama rahat ayak uydurdu..Hele ki erkek çocuğu kolay kabullenmiyor Beni eşimden kıskanıyor mesela Çocuk küçükken evlenmek avantaj bence. Umarım doğru insanı bulursun..Evet hanımlar gerçi çoğunuz bilirsiniz benim sorunlarımi. Bilmeyenler için kısaca özet gecersem; evlendikten 1 sene sonra başlayan sıkıntılar ve cocuk icin sürdürülen 8 yıllık evliliğimi kafada iki yıl ,resmiyette bitireli 6 ay oldu ve ben artık hayatıma birinin girmesini istiyorum. Yani buna kendimi hazir hissediyorum. Ama korkmuyor da değilim. Bir erkek çocuğum var 6 yasinda onu düşünüyorum. Tekrardan aşk, sevgi duygularını hissedip, bunları onunla yaşayacağım adam gibi biri çıkacak mı karşıma onu da düşünüyorum. Düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum. Unuttu kalbim bu duygulari. Tekrar sevebilirmiyim, güvenebilirmiyim bunları da bilmiyorum. Yahu çirkinde değilim, karşıma çıkan da yok) kızlar gördüğünüz gibi kafam çok karışık. Bu yollardan geçen ve sonunda yeniden aşkla tanisanlar veya beni anlayıp yardimci olmak isteyen hanımlar, kafamda ki bu deli soruların çözümü için yardım istiyorum....
Kesinlikle aslaSiz peşini bırakmayın da bu işin kalanı hallolurilk elma çürük çıktı diye elma yemeyi keser miyiz? Asla
:))) yok yok görücü gelmedi daha hic :)) nasip kısmet bu iş ama görücü falan gelmez sanırim yaGörücü gelenler oluyor mu acaba.Bana on yılda birkaç taneyi geçmemiştir.Cocuksuz olduğum halde.
Nasıl evleniyorsunuz arkadaşlar ya.Gorucu usulü muydu?Onun da çocuğu var mıydı?Sevdin mi ,degdi dedin mi?Ben niye böyle oldum anlamiyorum.Cocuksuz güzel iyi memur insanim.On yıldır olmaz mı ya şaşılacak şey.Bana ne tavsiye edersiniz.Iki yıl daha geçse ömür billah çocuğum olmaz.Merhaba canım.Benimde 2.evliliğim..2 yıl sonra tekrar evlendim.2 oğlum var.sun an biri 15 biri 8 yasında.Eşimi çok seviyorum.Hatta çocuk yapmaya çalışıyoruz birkaç aydan beri..Sana tavsiyem eğer hazırsan evlen bence..Çünkü çocuk olunca kolay olmuyor kabullenmeleri..Buyuk oğlum her muhabbette babam babam diyor.. Ama küçük oğlum ortama rahat ayak uydurdu..Hele ki erkek çocuğu kolay kabullenmiyor Beni eşimden kıskanıyor mesela Çocuk küçükken evlenmek avantaj bence. Umarım doğru insanı bulursun..
Insallah tesekkur ederim. Sizin de Mutlu olmanıza sevidim. Çocuğunuz da zamanla daha iyi kabullenir bu durumu. Daha mutlu olursunuz bebisinizle inşallah :)Merhaba canım.Benimde 2.evliliğim..2 yıl sonra tekrar evlendim.2 oğlum var.sun an biri 15 biri 8 yasında.Eşimi çok seviyorum.Hatta çocuk yapmaya çalışıyoruz birkaç aydan beri..Sana tavsiyem eğer hazırsan evlen bence..Çünkü çocuk olunca kolay olmuyor kabullenmeleri..Buyuk oğlum her muhabbette babam babam diyor.. Ama küçük oğlum ortama rahat ayak uydurdu..Hele ki erkek çocuğu kolay kabullenmiyor Beni eşimden kıskanıyor mesela Çocuk küçükken evlenmek avantaj bence. Umarım doğru insanı bulursun..
Ya o da içinde:))) yok yok görücü gelmedi daha hic :)) nasip kısmet bu iş ama görücü falan gelmez sanırim yao işleri geçtiğim için çok çok biri tanışmaya vesile olur falan.
Çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)Valla bence yaptığınız çok doğru. Hem çocuk yapayım geç anne olmayayım derdi de yok. Bundan sonra keyfinize bakın inşallah hayırlı biri çıkar da karşınıza flörtün ardından devamı gelir. Bol şans canım
:))) kelin ilacı olsa başına sürermis ama çok mu secicisiniz. Veya herkes ile bir süre sonra kanka olayina mi bağlıyorsunuz. Ya da biryerlerde biri var da zamanı gelmedi.:)Nasıl evleniyorsunuz arkadaşlar ya.Gorucu usulü muydu?Onun da çocuğu var mıydı?Ben niye böyle oldum anlamiyorum.Cocuksuz güzel iyi memur insanim.On yıldır olmaz mı ya şaşılacak şey.Bana ne tavsiye edersiniz.Iki yıl daha geçse ömür billah çocuğum olmaz.
İstediğin şey gayet doğal canım. İnşallah gönlüne göre birisi çıkar karşına.Hanımlar anlamadiniz sanirim. Evet Bosanali 6 ay oldu ama evlilik, ilişki biteli iki yıl oldu. Acelem de yok ayrıca. Sadece bu tür duyguları hissetmeyeli, yasamayali çok oldu. Kalbim bu tür duyguları artık hissetmek istiyor. Bu kadar. Ben zaten evlilik düşünmüyorum ki simdi.
Dimi. Hem sanki daha da mutlu olurmusum gibime geliyor :) teşekkür ederim :)Bir flortunuz olsun2 yildir yalnizmissiniz. Birilerini tanima ve sans verme zamaniniz gelmis bence
Çocuğun var miydi?O da çocuklu muydu?Nasıl tanıştınız?Bir el verin bu garibe.Kader kısmet isi Allah iyi insanla karsilastirsin insallah aradigin mutlulugu ikinci evliliginde bulursun. Cocukluyken dahada zor oluyor insanlara guvenmek.bende ikinci evliligimi yaptim sükür simdiki esimle iki senedir evliyim bir bir an bir pismanlik yasatmadi Allah razi olsun ondan ve gercekten aski sevgiyi onunla Tattim.
Ne güzel Allah hep mutlu etsin. Böyle şeyleri duymak çok mutlu ediyor beni. Hem sizlerin adına hem de benim de iyi olacak gibi bir umudumun olmasi adına teşekkür ederim :)Kader kısmet isi Allah iyi insanla karsilastirsin insallah aradigin mutlulugu ikinci evliliginde bulursun. Cocukluyken dahada zor oluyor insanlara guvenmek.bende ikinci evliligimi yaptim sükür simdiki esimle iki senedir evliyim bir bir an bir pismanlik yasatmadi Allah razi olsun ondan ve gercekten aski sevgiyi onunla Tattim.
Aminnnn inşallah :)İstediğin şey gayet doğal canım. İnşallah gönlüne göre birisi çıkar karşına.
temmuzda 3.yıldönümümuz..Eşime aşığım ilk günkü gibi....Keşke ilk evliliğim seninle olsaydı diye o da bende üzülüyoruz bazen kaybettiğimiz yillar için ama olsun...Esimin de 2 oglu var almanyada yaşıyor cocuklar. .Yilda 3 yada 4 kez geliyorlar yanimiza..bizz mutlu olmayi beceriyoruz galiba... Allah herkesin gonlune gore versin inşallah ..Sanırım kaderr olsa gerekNasıl evleniyorsunuz arkadaşlar ya.Gorucu usulü muydu?Onun da çocuğu var mıydı?Sevdin mi ,degdi dedin mi?Ben niye böyle oldum anlamiyorum.Cocuksuz güzel iyi memur insanim.On yıldır olmaz mı ya şaşılacak şey.Bana ne tavsiye edersiniz.Iki yıl daha geçse ömür billah çocuğum olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?