Bosanali 6 ay oldu ve..

Teşekkür ederim. Müsait bir zamanimda okuyacağım. Ama.inan ki bende çok şeyler yaşadım. O nedenle artık mutlu olmak istiyorum. Olacağımda inşallah inanıyorum buna :)

Siz peşini bırakmayın da bu işin kalanı hallolur ilk elma çürük çıktı diye elma yemeyi keser miyiz? Asla

Merhaba canım.Benimde 2.evliliğim..2 yıl sonra tekrar evlendim.2 oğlum var.sun an biri 15 biri 8 yasında.Eşimi çok seviyorum.Hatta çocuk yapmaya çalışıyoruz birkaç aydan beri..Sana tavsiyem eğer hazırsan evlen bence..Çünkü çocuk olunca kolay olmuyor kabullenmeleri..Buyuk oğlum her muhabbette babam babam diyor.. Ama küçük oğlum ortama rahat ayak uydurdu..Hele ki erkek çocuğu kolay kabullenmiyor Beni eşimden kıskanıyor mesela Çocuk küçükken evlenmek avantaj bence. Umarım doğru insanı bulursun..

Siz peşini bırakmayın da bu işin kalanı hallolur ilk elma çürük çıktı diye elma yemeyi keser miyiz? Asla
Kesinlikle asla yaş 29. Benim yasimdakiler yeni evleniyor. İlkinde evde kalırım diye korktum 21 yaşında evlendim ama yanıma kar bir çocuk kaldi. Simdi evlilik planım uzunca süre yok. Ama flört istiyorum artıkin

Görücü gelenler oluyor mu acaba.Bana on yılda birkaç taneyi geçmemiştir.Cocuksuz olduğum halde.
:))) yok yok görücü gelmedi daha hic :)) nasip kısmet bu iş ama görücü falan gelmez sanırim ya o işleri geçtiğim için çok çok biri tanışmaya vesile olur falan.

Nasıl evleniyorsunuz arkadaşlar ya.Gorucu usulü muydu?Onun da çocuğu var mıydı?Sevdin mi ,degdi dedin mi?Ben niye böyle oldum anlamiyorum.Cocuksuz güzel iyi memur insanim.On yıldır olmaz mı ya şaşılacak şey.Bana ne tavsiye edersiniz.Iki yıl daha geçse ömür billah çocuğum olmaz.

Valla bence yaptığınız çok doğru. Hem çocuk yapayım geç anne olmayayım derdi de yok. Bundan sonra keyfinize bakın inşallah hayırlı biri çıkar da karşınıza flörtün ardından devamı gelir. Bol şans canım

Insallah tesekkur ederim. Sizin de Mutlu olmanıza sevidim. Çocuğunuz da zamanla daha iyi kabullenir bu durumu. Daha mutlu olursunuz bebisinizle inşallah :)

Bir flortunuz olsun 2 yildir yalnizmissiniz. Birilerini tanima ve sans verme zamaniniz gelmis bence

Kader kısmet isi Allah iyi insanla karsilastirsin insallah aradigin mutlulugu ikinci evliliginde bulursun. Cocukluyken dahada zor oluyor insanlara guvenmek.bende ikinci evliligimi yaptim sükür simdiki esimle iki senedir evliyim bir bir an bir pismanlik yasatmadi Allah razi olsun ondan ve gercekten aski sevgiyi onunla Tattim.

:))) kelin ilacı olsa başına sürermis ama çok mu secicisiniz. Veya herkes ile bir süre sonra kanka olayina mi bağlıyorsunuz. Ya da biryerlerde biri var da zamanı gelmedi.:)

İstediğin şey gayet doğal canım. İnşallah gönlüne göre birisi çıkar karşına.

Çocuğun var miydi?O da çocuklu muydu?Nasıl tanıştınız?Bir el verin bu garibe.

Ne güzel Allah hep mutlu etsin. Böyle şeyleri duymak çok mutlu ediyor beni. Hem sizlerin adına hem de benim de iyi olacak gibi bir umudumun olmasi adına teşekkür ederim :)

temmuzda 3.yıldönümümuz..Eşime aşığım ilk günkü gibi....Keşke ilk evliliğim seninle olsaydı diye o da bende üzülüyoruz bazen kaybettiğimiz yillar için ama olsun...Esimin de 2 oglu var almanyada yaşıyor cocuklar. .Yilda 3 yada 4 kez geliyorlar yanimiza..bizz mutlu olmayi beceriyoruz galiba... Allah herkesin gonlune gore versin inşallah ..Sanırım kaderr olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…