Bosanali 6 ay oldu ve..

Malesef çevremde yok. Olanlar evli vs. Zaten öyle çok aktif biri değilim ki. Sanırım görücu usulü olacak :))
Sız gene cok sanslısınız...benım çevrem aıle dahıl tum tanıdıklar bu anlamda bencıl..herkes kendı derdı&telasında..ama tabı hal böyle olunca; özellıkle bellı bır yasta, kadın basına, kadını boylesı dışlayan, ezen, değer vermeyen,mımleyecek açık arayan 1 toplumda kımı, nasıl bulabılırsınızkı? erkegın avantajlaru kadında var mı ya? onlar her zmn her yerden en olmadı kendılerı bıle bulabılır, karsı tarafa acılabılır...kadın hep pasıf, gelsınde bırılerı bulup alsın ıstıyorda nerdeee? oyle bır devır mı kalmış? adamlar reelde&nette aranmada...dertlerı gonul eglendırme, macera...hadı eskı korunmuş zamanlarda kadının bıraz daha sayıldığı günlerde kadının bırazcıkda olsa sansı varmışta...sımdıden sonra o da yok...

Aslaaa....ınternetı bır alternatıf olarak görme bıle...sakata gırer...karsındakı kapalı kutu ...nasıl guvenebılırsınkı?
Nerede ne ıpını koparmış sap hepsı nette cırıt atıyor bacım...bu devırde netten karsı cınsle tanışmak yani....ıııhhhhh!!!

Ben sizin kadar evli kalmadım. 4 ay evliyken ayrıldık. 6 ay sonra başka biriyle tanıştım hiç evlenmemiş bir bey. şuan birlikteyiz yaşayamadığım herşeyi yaşatıyor çok şükür bana (maşallah) benim de çok büyük korkularım vardı. gencecik yaşımda bir daha sevemem vs diye ama hikaye herkes tekrar bal gibi de seviyor yeter ki istesin eskiyi unutuyor. Aşkın ne zaman karşınıza çıkacağı belli olmaz. 6 ay erken vs diye birley yok zaman geçiyor kendinizi iyi hissediyorsanız inşallah karşınıza hayırlı bir insan çıkar. Hem istatistiklere göre 2. Evlilikler daha sağlıklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…