Bosanali 6 ay oldu ve..

Senin çocuklarınla arası nasıl simdi?
Insanlar böyle cocuklu evleniyor.Ben resmen ziyan olmuşum

Senin çocuklarınla arası nasıl simdi?
Insanlar böyle cocuklu evleniyor.Ben resmen ziyan olmuşum
Kendi babalarından daha iyi baba diyebilirim...Benim çocuklarimda onu cok seviyor...Tabi ki de babalari ile görüşüyor çocuklar ama evde asla sorunumuz,saygısızlık kesinlikle yapmiyorlar.Onlara ne kadar önem verdiğini görüyor cocuklar...Kucuk oglum efe mesela...H.sonu baba yada ananeye gider.Eşim hemen Efe yokken ev sessiz ya..sıkılıyorum der:)Iste önemli olan da bu zaten....Allah sizleri de en iyileri ile karşılaştirsin insallah

Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşlar .Son soru ;nasıl tanıştınız?

Aynen ya o halti ikinci yerseniz bari degsin. Parasi pulu imkani olsun. Yasasin yasatsin. Bedavaya gitmeyin :))

Teşekkür ederim. Müsait bir zamanimda okuyacağım. Ama.inan ki bende çok şeyler yaşadım. O nedenle artık mutlu olmak istiyorum. Olacağımda inşallah inanıyorum buna :)
Olun da zaten...bedeli ni peşinen ödediğim iz hayatların zevki de bize ait olmalı. ..kısaca ;uni.den sonra evlendim ve kızım 3.5 yaşındayken babasini kaybettik. .ne acılar ne sıkıntılar ve hatta maddi zorluklar yaşadım. ..7 yıl yalnız yaşadım ...ama ege de yim yazın yazlık kışın kışlık ve is hayatı vakit geçti. ..sonra birden bir aşik oldum...Aileler de bildi. ..Eşim de bosanali yıllar olmuş. ..1.5 yıl kadar saygı sevgi çerçevesinde arkadaş olduk...İnanın ikimiz de Dul olmamıza rağmen ki açık biriyim hiç haddini aşıp ileri gitmedik ki hersey tadında vaktinde güzel diye. ..sonra da tamam dedik ve evlendık. ..üç yıla yakın oluyor ..hayatımda bu kadar mutlu olacağımi tahmin etmezdım. ..şimdi artık bebek bile düşünüyoruz :))neden olmasın yani. .kızımın babası öldü eşim inanır misiniz bu gece eşimin işi yüzünden çok geç isi bitecek ve oyle gelecekti. .ben uykuya dayanamayip yattım kızım Geceyarısı na dek beklemis...Harika bir ailem var ;neden sizin de olmasın. ...çok mutlu olun dilerim. ..Ancak mutlu annelerin çocukları mutlu ve başarılı oluyor hayatta. ..

Gerçekten mutlu olmanıza çok sevindim. Kızınizinda mutlu olmasina, baba boşluğunu bir nebze olsun dindirmesine de çok sevindim. Darısı ben ve benim gibilerin başına :)

Aynen ya o halti ikinci yerseniz bari degsin. Parasi pulu imkani olsun. Yasasin yasatsin. Bedavaya gitmeyin :))
:)))) yok sanırim aşk ve sevginin yaninda mantığım da ön sıralarda yer alacak. İlki hakkaten tam beleşe oldu. Sıkıntılarımda üstüne cabasi. Şimdi ise adam gibi adam, sevmeyi sevilmeyen bilen,değer veren, güven veren, durumu iyi biri isteyorum. Haberiniz olsun haha:)))))

Evladım için 100erkeği yakarım kabullenmemişse çocuğum der geçerim

bu bana düşmez de, neden başkasıyla olmak yerine oğlunuzla vakit geçirmiyorsunuz? boşanmışsınız oğlunuzu alın tatile gidin kafa dağıtın, onunla eğlenin eminim daha iyi gelir. bir süre kendinizi, kafanızı dinleyin.

Suanda izin kullanmam mümkün değil. Temmuzun ikinci yarısında izin alıp tatile gideceğiz. Oğlum herseyden ondedir benim için. Ama o konu ayrı bu konu ayrı. Ben işini eve yansitanlardan değilim ; )

Bekar yakışıklı işi gücü olan taliplerim çıktı
Çocuğum var ayrıca
Aaaa olmaz. Bekar ne haddimize:) evli çocuklu çıksın talibin söyle lütfen :)))) gerçekten komik insanlarımız var. Ama ne yapacaksın. Gerçi şaka bir yana bende sanırim bekar istemiyorum ya:)

Suanda izin kullanmam mümkün değil. Temmuzun ikinci yarısında izin alıp tatile gideceğiz. Oğlum herseyden ondedir benim için. Ama o konu ayrı bu konu ayrı. Ben işini eve yansitanlardan değilim ; )
yok işten değil. başınızda koca yok, akşam ne pişirsem derdi yok isterseniz pizza söylersiniz akşam yemeğine ister başka bir şey, temizliği istediğiniz zaman yaparsınız vs. bunun rahatlığı başka onu diyorum yani:)

Aaaa olmaz. Bekar ne haddimize:) evli çocuklu çıksın talibin söyle lütfen :)))) gerçekten komik insanlarımız var. Ama ne yapacaksın. Gerçi şaka bir yana bende sanırim bekar istemiyorum ya:)
Boşanalı 6 ay olmuş falan filan bize ne dimi ama:) aşk her daim istenir.. Hele böyle kötü, sevgisiz bir evlilikten sonra elbette istenir.. İnşallah karşınıza iyi biri çıksın.. Bekar, boşanmış elbette farketmez.. Ama sanki bekar bir erkek boşanmış ve çocuğu olan bir kadının sorumluluğunu alamazmış gibi geldi toyluk bakımından yani:) hakkınızda hayırlısı olsun:)

Kimseye satasma derdinde degilim ama sanki konu sahibi "koca derdinden ölmüş" gibi tavir takinilmasi ne derece dogru ya?
Boşanmak cookk zor bir surec, oncesi var tabii bir de.. O surede ne kadar yiprandiysa, yeniden sevmek sevilmek istiyor, deger gormek istiyor demek ki.. Herkesin kendi fikri elbet ama insanlarin hassasiyetlerine de dikkat etmek lazim yorum yaparken..
BenveUtkum evlilik kafada biteli uzun sure olmuş olsa da, tamamen o surecin bitmesi 6 ay once gerceklesmis, yani aslinda kendini dinlemen ve bazi seyleri atlatmis olman açısından biraz kisa bi zaman.. Rabbim karşına çektiğin sıkıntıları mutlulukla unutturacak birini çıkarsın tez zamanda.. Ama sen de o arada kendinle ilgilen, bekarligin da bi tadi var; onu yasamaya bak.. Hatta mumkunse psikolojik destek al, cunku farkinda ol veya olma ciddi bi surecten çıktın.. Sağlıkla, huzurla atlatmani dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…