- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Ya evlenince cok degisiyolar bu erkek milleti.. bi kez denemissin cocugun olmasa neyse ama cocukla elin adamiyla o uyumu yakalamsk zordur bence..ne bilim hem askiniz taze kalir hemde herkes kendi hayatindane kadar evlilik olur bu nbilemem tabii
On yaş küçük aslinda kabul ederim.Ben kucuk gösteririm zaten.Ama işte olmuyor.Yasitimiz hoş kişiler de olmuyor.Ya herkes evli yada yası on yaş kucuk.Ya da yasitim olsa da bildigin onbes yirmi yas var gibi gorunuyor.Uygun kimse yok.Yasi 35 bekar erkek bir tane yok cevremde.Var da işte susayım ben en iyisi.Valla bu iş burda bitti bence.
Toplum baskısı ..Onuruma dokunur..Ana niyeki Allah katinda evlisin zaten helal yani.. sadece kahrini cekmiycen bu kadar
Dogru ama millet senin nikah cuzdanina mi bakacak? Ne bilim ya herseyi kasiyoruz nedenseToplum baskısı ..Onuruma dokunur..
Bencede guzel.. bu erkekler asik olurlarsa guzel oluyo.. bi arada yasamayi yemiyo bi taraflariTam benlik aslında, aynı nedenleri düşünüp durup durup adama ben evlenmicem diyorum zaten, yazık üzülüyorbence güzel bir çözüm olurdu
Ya eve ne deyip gezip tozacaksin.Etrafa ne diyeceksin.Valla hiç güvenim olmaz öyle.Resmi nikah daha güvenilir.Resmi nikah yapsınlar ayrı takılsınlar madem.Ozaman kimsenin birşey demeye hakkı olmaz.Guvenli olacak yaa.Oyle kaçak göçek stres olur bana.Dogru ama millet senin nikah cuzdanina mi bakacak? Ne bilim ya herseyi kasiyoruz nedense
Bencede guzel.. bu erkekler asik olurlarsa guzel oluyo.. bi arada yasamayi yemiyo bi taraflaridaha dogrusu sorunluluk altinda olunca zorlaniyolar.. kadinlarda oyle.. ne bilim flort donemi gibi bence cok heyecan verici :)
K kimmiş kiiiYa eve ne deyip gezip tozacaksin.Etrafa ne diyeceksin.Valla hiç güvenim olmaz öyle.Resmi nikah daha güvenilir.Resmi nikah yapsınlar ayrı takılsınlar madem.Ozaman kimsenin birşey demeye hakkı olmaz.Guvenli olacak yaa.Oyle kaçak göçek stres olur bana.
Bak mesela K.. ile resmi nikah yapsak ayrı takılsak kabul ederim ama o kabul etmez.:)
Şu işyerimdeki cocuklu bekar baba.Son konum onla ilgili.Onceden bir konum daha olmustu:)K kimmiş kiii
Nasıl devlet arkanda oluyornerde yasıyosun bilmem ama en azındna yurt dısı talip bak cift pasaportlu olsun :)))))))
hersein iyisini kötüsünü düsünmek lazım yarın bosanırsın yada bisey olur devlet arkanda olur sahsen suan ki aklım olsa kesinlikle yurt dısına evlenirdim
Eee ne oldu ona ? Konuna bakmadım. Senden mi hoşlanıyor ? Kaç yaşında ki ?Şu işyerimdeki cocuklu bekar baba.Son konum onla ilgili.Onceden bir konum daha olmustu:)
Baktım konuna da, boşver sen ondan bi cacık olmaz... Her hareketin ego olarak ona geri dönüyor bence...K kimmiş kiii
Evet yaşanılan şeylerin bnde yaralar açtığı doğrudur. Ancak o yaralarım kapandı. Geçmişte yaşadığım sıkıntıların mükafatı da sanki ruhumun çabucak iyileşmesi diye düşünüyorum. Bilmiyorum. Belki mevsimselde olabilir ama iyim çok şükür:) şuanda belli yasa gelmiş, bi çocuğu olan anne olmamdan dolayi duygu seline kapılıp yanlış karar vermeyecegimi umuyorum. Ama tabi ki hayat ne getirir bilinmez. Büyük konuşmaktan korkar oldum artık :)yasadiklariniz agir,her ne kadar hayat dolu cumleler kursaniz da kalbinizde ruhunuzda o adam bi yara acmis,siz kendinizin sevilebilir bi insan oldugunu bunun size biri tarafindan tekrar hissettirilmesi gerektigini dusunuyorsunuz.su anki durumda illa biri olsun diye dusunduguniz icin karsiniza cikicak her hosunuza giden insan size dogru adam gibi gelicek ve istemem asla ama belki sizde yeni yaralar acicak,flort yasiycam sadece diyorsunuz ama neticede arada bi bag olusucak,o yuzden bence siz kapiya cikip beklemeyin sevgiyi,o sizin kapinizi dogru zamanda calicaktir,o gelene kadar gecmiste yasayamadiginiz ya da o gelince yasayamayacaginiz seylerin tadini cikarin
Özet geçer misinBaktım konuna da, boşver sen ondan bi cacık olmaz... Her hareketin ego olarak ona geri dönüyor bence...
40 yaşında.Olmadi onla.ilkinde çocuklarını bahane etti.Ikincide antideprasan kullandigimi.Birak dedi hemen olmaz dedim yine gitti.Evi çekip çevirebilir misin (cociklari yaninda)diye bana güvenemedi.Surdurebilir miyim guvenemedi beni hic denemeden Sartlari varmış bir de.Bende düzeltilmesi gereken arızalar varmış.Verdim veristirdim orda bitti yine.baslamadanEee ne oldu ona ? Konuna bakmadım. Senden mi hoşlanıyor ? Kaç yaşında ki ?
Aynen sanki ben ona mecburmusum gibi.Ben çok seven ,o sevilenmiş gibi..Mantigina uyarsa benle olacakmis gibi.Bana duygulari yokmus gibi..Bencillik çıkar abidesi.Baktım konuna da, boşver sen ondan bi cacık olmaz... Her hareketin ego olarak ona geri dönüyor bence...
Amin sagolasin..İki gündür mesajlarını okuyorum, inşallah Allah seninde gönlüne göre birisini çıkarsın, nasip kısmet bu işler , inşallah çok mutlu olursun.
Diğer arkadaşlar da ne güzel umut verici şeyler yazmışlar, Allah herkesin gönlüne versin
bilmiyomusun ilk defa duymus gibi yokmu yakın cevrende kimse avrupada olan benim yarı sülalem orda bende gittim gördüm devlet har halukarda akranda sana is buluyo ama magdur olmamam icin ev kiranı öder cocuklarına yarım yapar kocandanda alırsın ohhhhhhh pasa gibi yasarsınNasıl devlet arkanda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?