Bosanali 6 ay oldu ve..

Ya evlenince cok degisiyolar bu erkek milleti.. bi kez denemissin cocugun olmasa neyse ama cocukla elin adamiyla o uyumu yakalamsk zordur bence..ne bilim hem askiniz taze kalir hemde herkes kendi hayatinda ne kadar evlilik olur bu nbilemem tabii

Tam benlik aslında, aynı nedenleri düşünüp durup durup adama ben evlenmicem diyorum zaten, yazık üzülüyor bence güzel bir çözüm olurdu

tulipa seni kendime çok benzetim
Yazdiklarini. Sanki ben yazmisim gibi

Tam benlik aslında, aynı nedenleri düşünüp durup durup adama ben evlenmicem diyorum zaten, yazık üzülüyor bence güzel bir çözüm olurdu
Bencede guzel.. bu erkekler asik olurlarsa guzel oluyo.. bi arada yasamayi yemiyo bi taraflari daha dogrusu sorunluluk altinda olunca zorlaniyolar.. kadinlarda oyle.. ne bilim flort donemi gibi bence cok heyecan verici :)

Dogru ama millet senin nikah cuzdanina mi bakacak? Ne bilim ya herseyi kasiyoruz nedense
Ya eve ne deyip gezip tozacaksin.Etrafa ne diyeceksin.Valla hiç güvenim olmaz öyle.Resmi nikah daha güvenilir.Resmi nikah yapsınlar ayrı takılsınlar madem.Ozaman kimsenin birşey demeye hakkı olmaz.Guvenli olacak yaa.Oyle kaçak göçek stres olur bana.
Bak mesela K.. ile resmi nikah yapsak ayrı takılsak kabul ederim ama o kabul etmez.:)

Bencede guzel.. bu erkekler asik olurlarsa guzel oluyo.. bi arada yasamayi yemiyo bi taraflari daha dogrusu sorunluluk altinda olunca zorlaniyolar.. kadinlarda oyle.. ne bilim flort donemi gibi bence cok heyecan verici :)

Yine de sanırım hayatıma zorla soktuğum birine kolayca gitme hakkı vermicem Öle boşol diyip gidemez, sırf bunun için yapamam bunu sorumluluk almayı da çok seviyor, evlensin de görsün gününü bakalım .. tabi ne zamana ikna olurum bilinmez

K kimmiş kiii

yasadiklariniz agir,her ne kadar hayat dolu cumleler kursaniz da kalbinizde ruhunuzda o adam bi yara acmis,siz kendinizin sevilebilir bi insan oldugunu bunun size biri tarafindan tekrar hissettirilmesi gerektigini dusunuyorsunuz.su anki durumda illa biri olsun diye dusunduguniz icin karsiniza cikicak her hosunuza giden insan size dogru adam gibi gelicek ve istemem asla ama belki sizde yeni yaralar acicak,flort yasiycam sadece diyorsunuz ama neticede arada bi bag olusucak,o yuzden bence siz kapiya cikip beklemeyin sevgiyi,o sizin kapinizi dogru zamanda calicaktir,o gelene kadar gecmiste yasayamadiginiz ya da o gelince yasayamayacaginiz seylerin tadini cikarin

Evet yaşanılan şeylerin bnde yaralar açtığı doğrudur. Ancak o yaralarım kapandı. Geçmişte yaşadığım sıkıntıların mükafatı da sanki ruhumun çabucak iyileşmesi diye düşünüyorum. Bilmiyorum. Belki mevsimselde olabilir ama iyim çok şükür:) şuanda belli yasa gelmiş, bi çocuğu olan anne olmamdan dolayi duygu seline kapılıp yanlış karar vermeyecegimi umuyorum. Ama tabi ki hayat ne getirir bilinmez. Büyük konuşmaktan korkar oldum artık :)

Eee ne oldu ona ? Konuna bakmadım. Senden mi hoşlanıyor ? Kaç yaşında ki ?
40 yaşında.Olmadi onla.ilkinde çocuklarını bahane etti.Ikincide antideprasan kullandigimi.Birak dedi hemen olmaz dedim yine gitti.Evi çekip çevirebilir misin (cociklari yaninda)diye bana güvenemedi.Surdurebilir miyim guvenemedi beni hic denemeden Sartlari varmış bir de.Bende düzeltilmesi gereken arızalar varmış.Verdim veristirdim orda bitti yine.baslamadan

Baktım konuna da, boşver sen ondan bi cacık olmaz... Her hareketin ego olarak ona geri dönüyor bence...
Aynen sanki ben ona mecburmusum gibi.Ben çok seven ,o sevilenmiş gibi..Mantigina uyarsa benle olacakmis gibi.Bana duygulari yokmus gibi..Bencillik çıkar abidesi.

Onla ilgili başka yorumun var mı.Biraz daha irdelemeni isterim.Anlayamadim ben tam durumu.Soru işaretleriyle kaldı.

Son düzenleme:
Amin sagolasin..

kadın yarın evlenmek istiyorum gün aldım gelinliğim hazır ama aday yok dememiş ki zaten

sadece unuttuğu bi takım hoş duygular için kalbi istek dolmuş, kaldı ki bu çok normal bişey..
özlemini çekmiş evliliğinin son dönemlerinde de..

ben boşansam mesela öyle bi imkanım yok, ama velev ki yapabildim; değil 6 ay 6 yıl kimseyi kalbimin ucundan geçirmezdim herhalde. öyle de soğudum sizin yeniden yaşamak istediğiniz kalbi hislerden...

Allahım kalbinize göre versin

Nasıl devlet arkanda oluyor
bilmiyomusun ilk defa duymus gibi yokmu yakın cevrende kimse avrupada olan benim yarı sülalem orda bende gittim gördüm devlet har halukarda akranda sana is buluyo ama magdur olmamam icin ev kiranı öder cocuklarına yarım yapar kocandanda alırsın ohhhhhhh pasa gibi yasarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…