Bosanali 6 ay oldu ve..

Esımın aılesı avrupada var var oh ıyıymıs ya

Katılıyorum.Ben mesela isimi bırakıp onun (R) ilgisini az bulmaktan dolayı sorun olup boşanıp ortada kalakalmaktan korktum.Oysa orda devam ederdim.Ama suçun büyüğü onda o kendine bile güvenemiyordu ki ..
Oysa yine ben sirtlanacaktim gidisati mecbur .O oyle iste.Pasif..(Sevmişti o beni yoksa, hissederim ben.)
Onun öyle olusunu kabullenemedim.Sonuc olarak ben burdan da memnun değildim.Ask ayağına gidip sonra bozguna uğrarsam orada kaliverirdim çalışırdım o güzel şartlarda mis gibi.

Son düzenleme:

Sevmek istemiyor, yorulmak istemiyor, keyfine bakmak istiyor. Sorumluluk istemiyor. Her halukarda seni mutlu edebilecek biri değil, herhangi bir kadını da mutlu edemez bu şekilde. Kural koyandan uzak dur, kuralları koyan sen olmalısın. Ozaman seviliyorsun demektir ve ancak ozaman huzurlu hissedebilirsin.

ne kadar doğru yazdıkların, aklı başında bir kadın kendi kurallarını sınırlarını bilir zaten, fazlası ruh hastalığına girer.

ne kadar doğru yazdıkların, aklı başında bir kadın kendi kurallarını sınırlarını bilir zaten, fazlası ruh hastalığına girer.
Normal ve sağlıklı erkekler de kendi kuralları olan ve onlara sadık kalan kadınları seviyor hatta aşık oluyor aslında.. biri için kendimizi değiştiriyorsak, ( üstelik bundan da memnun olmayacaktır ) o zaman ya sevilmiyoruzdur ya da adamda sorun vardır.. ben böyle düşünüyorum şahsen..

boşandığım kişi böyleydi Mikropik , nasıl dayanmış kendime şaşırıyorum bazen, kafasında kurduğu düşüncelerle saçma sapan kural koymaya çalışırdı. hatırlamak bile kramp girmesine sebep oluyor. neyse kurtuldum şükürler olsun ki.

Çoğu zaman da çiftler arasında bu nedenden tartışmalar çıkıyor. Huzursuzluk baş gösteriyor o zamanda. Aslında dengeyi sağlamak lazım. Gerçekten bir ilişkiyi kendi kurallarınla yürütmek zordur. Ortak bir paydada buluşabiliyor isek ne ala. Ama nerdeee...

Son düzenleme:
Aynen ben de yaşadım o dediğinden ama geçti şükür, kendimi buldum sonrasında...

İşte bence kadın bunu başarabiliyor, ortası olmayanlar erkekler olunca genelde; sınırları biz çizmek zorunda kalıyoruz. Bir de kılık kıyafete bile karışan adamlara karşı net duruşumuz olmalı bence. Ki ben açık giyinmediğim halde ex eş ten ne laflar işitmişimdir. Tavrımı değiştirsem ben kalmayacaktı, kendim olarak kalıp onu şutlamayı seçtim. Şimdikinin aklının ucuna gelmiyor bu tarz eleştiriler yapmak..
Ya da tulipa'nın adam mesela diyor ki sen evi çekip çevirebilicekmisin, çocuğu idare edebilcenmi vs. Aslında onun adama demesi lazım çocuğunla anlaşabilirmiyim, sen evi idare edebilirmisin.. diye... ozaman daha fazla saygı duyacak, ama adam normal bir adamsa tabi... tam anlatamadım ama böyle bişeyler işte

Konuyu çok dağıttım galiba ama bu konular benim konular açıldıkça açılıyorum
Yoo iyi oluyor sohbet, muhabbet :) böylece bazı konularda fikir sahibi olup, bazı olaylara da farklı açılardan bakıp kendimizi sorguluyoruz. Mesela az önce ki konumuz ile ilgili söyle bişe şey diyeceğim. Ben erkekte kupe sevmem diyelim. İstemiyorum takmasini. E adam bana derse ki ben seviyorum. Takacagim. Veya kıyafet ile ilgili olayda karissa bana bende inat etsem corlasam. Bunun sonu illa boşanmak midir? Bu gibi sorunları nasıl asmaliyiz ki ?

ya Mikropik şu boşandığımız kişiler ne kadar benzer insanlar yaa, boşanılan adamların çoğu aynı tarzmış okudukça anlıyorum. aynen dediğin gibi, evlenmeden öncede normal ölçüde açık olan bir genç kızdım, kendi isteğimle tabi, adam beni böyle tanıdı bildi, evlenince giyisilere laf söylemeye çalışıyorlar. he bide çalışan kadın isterler,çalışan kadın giymek ister hergün aynı şeyi giyemeyeceğimize göre, pofff ne öküzlere denk gelmişiz. Şu senin adam gibi adamdan hayırlısıyla bize de gelir inşallah Mihail Zoscenko cimle, istek paketimizi gönderdik gök yüzüne :)

Sen bana
başkalarının yaşamışlıklarını söylüyorsun ben sana kendi yaşadıklarımı söylüyorum arkadaşım aklım yerinde olmasaydı bugün belki bu şartlarda olmazdım.Ben sana ne kadar anlatsamda boş gidip yaşaman lazım.İnşallah duaların kabul olur biran önce gidersin istadiğin ülkeye.

Yok mevzu bu değil aslında. Sevmediğimiz şeyleri karşıdakini sevdiğimiz için kabul edebiliriz. Küpe; kabul edilebilir mesela. Ama küpe taktığı için adamı aşağılamak, yargılamak kabul edilemez. Ya da senin bir kıyafetini giymeni istemiyor, bi yeri rahatsız ediyor ve bunu güzellikle paylaşıyor ama son kararı da sana bırakıyor. Bu da kabul edilebilir.

Yapmak istediğin şey başkasına zarar vermiyorsa, karşıdaki onu yapmak istemene saygı gösterebilmeli. Gösteremiyorsa ozaman iş boşanmaya gidebiliyor işte. Çünkü herşeye ama herşeye müdahale ediyor bu durumda adam/kadın. Herşey benim istediğim gibi olsun diyor. O zaman da ya kişiliğini bi kenara bırakıp ilişkiye devam edeceksin, ki bu çok zor; ya da kişiliğine sahip çıkıp gideceksin, bu da çok zor ama daha tercih edilesi..

Öyleler ve sayıları çok fazla maalesef. Aradaki nadir karakterli adamları bulmak lazım evlilik denen şeye ancak onlarla katlanılabilir. İnşallah hayırlısıyla en anlayışlı, karakterli adamlarla karşılaşırsınız, istemeye devam; olana kadar :)

,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…