- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
1-boşandınız mı?
2-boşanmadıysanız ve imkanınız varsa boşanın
3- adam sapıtmış
Dilekçe aşaması bitti dava gününü bekliyoruz. Valla ben de sapıttım açıkçası
derdi belli
seninle irtibatı koparmayıp arada sırada sevişmek istiyor
boşver danzeed adam olaydı da seni elinde tutaydı
bi görüşelim napar eder ikna ederim derdinde!!!
Dilekçe aşaması bitti dava gününü bekliyoruz. Valla ben de sapıttım açıkçası
kullanırlar canımYaptığı teklifin kırıcılığını hiç bilmiyor. Evet derdi o, inkar ediyo ama ben biliyorum istediği bu.
Onu da dedi sen zaten dayanamazsın yine görüşürüz diye. Seni seviyorsam bunu kullanmak zorunda mısın be adam derdin ne senin..
O ne istiyor biliyor musunuz özgür olayım kimse bana karışmasın istediğimi yapayım gezeyim tozayım bir yoklayayım ortamı başka kadınları. Ama elimdeki bulgurdan da olmayayım bir köşede dursun gezme tozmalardan sıkılınca başkasını da bulamazsa yine sizinle evlenecek. Olduu canımm deneme tahtası mıyım ben diyip direkt kapı önüne hiç iletişimde olmayacaksın madem boşanmak istiyor tamamen kaybedecek.
bu çok onur kırıcı bir tweklif ya.Yaptığı teklifin kırıcılığını hiç bilmiyor. Evet derdi o, inkar ediyo ama ben biliyorum istediği bu.
Onu da dedi sen zaten dayanamazsın yine görüşürüz diye. Seni seviyorsam bunu kullanmak zorunda mısın be adam derdin ne senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?