"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

Yanlış hatırlamıyorsam bu adam sizi aldatmıştı. Şimdi de fuckbuddy lik teklif ediyor öyle mi ?

Bunu buraya sormanız bile o kadar da yanlış bulmadığınızı gösteriyor. Sizin yerinizde olsam asla bir daha konuşmaz, iletişim bile kurmazdım bu terbiyesiz uçkur düşkünü herifle.

Ben fazla sorun cikarma diye seni boyle kandirdigini dusunuyorum. Asik olan bosanma riskini goze akamaz sevdigini kaybetmek istemez. Ben olsam cekiserek bosanir tum haklarimi da isterdim. Kuserse de kussun. Bosanma teklifini sunan kisiye senin tavir alman lazim. Bunlar taktik.

niye ki birini mi hamile bırakmış

Anlaşmalı boşanmaya ikna ediyor canım. Hatta ilk başta dilekçeyi öyle gönderdi çekişmeliye çevirdim. Benden boşanmaya can atan insana istediğini asla vermem. Benim bi acelem yok onun gibi de değilim başkalarıyla görüşmeye can atmıyorum. Zaten öyle çirkin iftiralar var ki dilekçede o iftiralarla gelsin karşıma. Allah hesabını sorsun öteki dünyada, mahkeme bu boru değil..

Burayı takip ettiğini biliyorum konuyu birazda ondan açtım.
Yok ben kabul etmem böyle bir şeyi.
Kendisi bunu çok normal buluyoda bi görsün istedim.

Bosanma sebebiniz sadece bu muydu_? Bu erkekler neye guvenerek ne cesaretle... İğrenıyorum artık bu erkeklerden..

Burayı takip ettiğini biliyorum konuyu birazda ondan açtım.
Yok ben kabul etmem böyle bir şeyi.
Kendisi bunu çok normal buluyoda bi görsün istedim.
Kızlar sizden şimdiden özür dileyerek
Burayı okuyorsan ex enişte sözüm sana
Suratına tükürmeye değmeyecek bir y.vşaksın

Arkadaşlarında yazdığı gibi ileri zeka x koca seni canı çektikçe kullanmak istiyor başkada sorumluluklardan uzak kendine keyfine göre yaşamak iğrenç teklif etmiş edepsizlik yapmıştır kendileri nikahlı karısı iken çok hayırını gördünde sanki utanmaz birde seni nikahsız metres yapma derdinde

Ya ben çok safım inanmıştım ona. O kadar seviyor, beni düşünüyor gibi duruyordu ki. İlk başta bana yanaşmak için çok çaba sarfetti bişeyler yaptı. Ben de sandım ki boşanmak istemiyor. Ama tam tersi ısrarla boşanmak isteyip sadece ayda bir görüşmek istiyor. Uzak şehirlerdeyiz çünkü biz..
Aslında beni ikna eden adımı dövme olarak vücuduna yazdırması oldu. O baya kafamı kurcaladı.

Siz o eski esinize sizinle boyle konusma firsati vermissiniz, belliki yuzde bulmus.

Acikcasi eski esim bana boyle bi teklifte (gorusmeye devam ederiz tarzinda) ben nerde yanlis yaptim, nasil olduda bu cesareti buldu kendisinde diye kendime cok kizardim galiba.

Bosanma sebebiniz sadece bu muydu_? Bu erkekler neye guvenerek ne cesaretle... İğrenıyorum artık bu erkeklerden..

Evet.. Hatta ayrıyken bi takım olaylar olmuştu aylar önce o kadar olaydan sonra o aldatma meselesi bile gündeme gelmedi. Pek boş durmuyor kendisi. Bide aşığım demez mi ısrarla. Ne aşkı ya?

Sizi fingirdediği kadınlarla karıştırdı sanırım. Canı istediğinde yanında olacaksınız o da daldan dala konacak. Sorumluluk yok bir şey yok. Kendini çok zeki sanıyor herhalde.
Sakın anlaşmalı boşanma yoluna girmeyin. Hakkınızı alın. Bu kişiden de uzak durun.

Haklısın. Çok yüz verdim. Yüzüme yüzüme seninle aynı evde olmaz artık dedi. Şok oldum.

bu durumun benzerini kendi ailemde yaşamıştım.
bunu söyleyen kişini hayatında başkası vardı
ikisini de kaybetmek istemiyordu..
bekar kalmak istiyordu..
bekar olayım ama karımla da görüşeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…