- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
niye ki birini mi hamile bırakmışSize çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Anladigim kadariyla anlasmali bosanacaksin. Hala cekismeliye cevirebilirsin. Mahkemede hakime cekismeli bosanmak istiyorum diyebilirsin. Adam sorunsuz bosanmak icin de seni seviyorum diyordur. Bosaninca gorusmez artik. O yuzden ben olsam taki, tazminat, nafaka gibi tum haklatimi alirdim. Evlilik sirasinda edindiginiz mallarin da ortak paylasimi var. Umarim herseyi ona birakmamissinizdir.
Yanlış hatırlamıyorsam bu adam sizi aldatmıştı. Şimdi de fuckbuddy lik teklif ediyor öyle mi ?
Bunu buraya sormanız bile o kadar da yanlış bulmadığınızı gösteriyor. Sizin yerinizde olsam asla bir daha konuşmaz, iletişim bile kurmazdım bu terbiyesiz uçkur düşkünü herifle.
Kızlar sizden şimdiden özür dileyerekBurayı takip ettiğini biliyorum konuyu birazda ondan açtım.
Yok ben kabul etmem böyle bir şeyi.
Kendisi bunu çok normal buluyoda bi görsün istedim.
O ne dersin, siz yanıt vermek ya da bunun ne kadar çirkin bir teklif oldugunu anlatmak, ikna etmek zorunda degilsiniz.
Kırılır mı, aglar mı, hasretinizden hasta mı olur hiç umursamayın.
Size hakettiginiz degeri vermiş olsaydı siz o kadar severken ayrılma noktasına gelmezdiniz zaten.
Artık muhatap olmayın bence.
aa eşin üyeliğini biliyor konularını oluyor muuu???Burayı takip ettiğini biliyorum konuyu birazda ondan açtım.
Yok ben kabul etmem böyle bir şeyi.
Kendisi bunu çok normal buluyoda bi görsün istedim.
Bosanma sebebiniz sadece bu muydu_? Bu erkekler neye guvenerek ne cesaretle... İğrenıyorum artık bu erkeklerden..
aa eşin üyeliğini biliyor konularını oluyor muuu???
Siz o eski esinize sizinle boyle konusma firsati vermissiniz, belliki yuzde bulmus.
Acikcasi eski esim bana boyle bi teklifte (gorusmeye devam ederiz tarzinda) ben nerde yanlis yaptim, nasil olduda bu cesareti buldu kendisinde diye kendime cok kizardim galiba.
bu durumun benzerini kendi ailemde yaşamıştım.Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?