"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

Tövbe bismillah, hem pastam dursun hem karnım doysun olduuu

Evet o kadar çok kırıldım ki adamın umru bile değil o kendi kırılmış bana öyle söylüyo.. Ben neyim ki zaten benim duygularım yok..

Böyle yaşayan bir çift biliyorum babasının maaşını almak için boşandı ama kadın,sonra biri şikayet etti galiba sgk ya

Evet o kadar çok kırıldım ki adamın umru bile değil o kendi kırılmış bana öyle söylüyo.. Ben neyim ki zaten benim duygularım yok..
niye kırılmış pardon?
aldatma mı boşanmanızın sebebi?
aman bir an önce kurtul derim.
bi daha da uzak tut kendinden

Anladigim kadariyla anlasmali bosanacaksin. Hala cekismeliye cevirebilirsin. Mahkemede hakime cekismeli bosanmak istiyorum diyebilirsin. Adam sorunsuz bosanmak icin de seni seviyorum diyordur. Bosaninca gorusmez artik. O yuzden ben olsam taki, tazminat, nafaka gibi tum haklatimi alirdim. Evlilik sirasinda edindiginiz mallarin da ortak paylasimi var. Umarim herseyi ona birakmamissinizdir.

Bazen fazlasıyla karaktersiz olabiliyorlar.
Aynı şeyi siz söyleseniz, isteseniz tepkisi ne olur acaba?
Boşanın ve bir daha geçtiği sokaktan bile geçmeyin derim

niye kırılmış pardon?
aldatma mı boşanmanızın sebebi?
aman bir an önce kurtul derim.
bi daha da uzak tut kendinden

Onunla artık görüşmek istemediğimi söyledim. O da beni sevmiyosun çok kolay bitirebiliyosun diyo :)
Çok kavga ediyoduk canım şiddetli bi şekilde boşanma sebebi bu.
Görüşmek istemediğimi söyledim zaten bu şekilde ilişki bana göre değil dedim.

Aynısını dedim tabi ki de kabul etmiyor.

O ne dersin, siz yanıt vermek ya da bunun ne kadar çirkin bir teklif oldugunu anlatmak, ikna etmek zorunda degilsiniz.

Kırılır mı, aglar mı, hasretinizden hasta mı olur hiç umursamayın.

Size hakettiginiz degeri vermiş olsaydı siz o kadar severken ayrılma noktasına gelmezdiniz zaten.

Artık muhatap olmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…