Cok özverili davranmışsınız gerçekten...
Erkekler gibi vurdum duymaz olamıyoruz lafları işitir gene sorumlulukları biz alırız
Eşin ise çok düşüncesiz bunca şey yaşanmış daha bir aydır ayrı evdesiniz
ortalık yatışmadan hemen annesiyle karşı karşıya getiriyor
zamana bırakıp anlayışlı olması gerekirdi...
Ve sanki yaptığı bak sen ayrı eve çıkalım dedin çıktık hala sorun çıkarıyorsun
Ben snn istediğini yaptım hadi sende yap bakalıma getiriyor...
Bence eğer annesiyle görüşmek istemiyorsan istemediğini söyle karşı çıkarsa da kapıyı göster
madem çok gitmek istiyorsun git ozaman de...
Ha yok annesiyle zamanla görüşebilirm diyorsan anlayışlı bir şekilde zaman tanımasını iste.
çok üzüldüm allah kolaylık versin valla yan yana olunca işin b.. çıkıyo gerçekten sen eşine deki tartışmanız ılerlediği zaman biz bir aileyız artık senın gözude bu aileyı yıkmak çok kolay ıse ki anladığıma göre oyle benım içinde kolay de.zaten ailende senın yanındaymış o konuda sanslısın.anlamadığım bır sey bileziklerini neden aldılar?...
eşim asla boşanma lafını ağzına almamışken ilk defa dün gece kullandı.çünkü ailesi boşanmamızı istiyor.görümcem demiş ki sakın beraber otururken boşanmayın annemden bilirler,ayrı eve çıkın 2 ay sonra koy kapının önüne gitsin,o zaman deriz ki ayrı ev açtık yinede gelin memnun olmadı.
bu düşünceler normal bir insanın aklına gelebilrmi sizce.
eşim asla boşanma lafını ağzına almamışken ilk defa dün gece kullandı.çünkü ailesi boşanmamızı istiyor.görümcem demiş ki sakın beraber otururken boşanmayın annemden bilirler,ayrı eve çıkın 2 ay sonra koy kapının önüne gitsin,o zaman deriz ki ayrı ev açtık yinede gelin memnun olmadı.
bu düşünceler normal bir insanın aklına gelebilrmi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?