burda taviz verme diye kendini parçalayanların başlarına aynıları gelse, asla kocalarının paçalarından düşmeyeceklerdir.. siz anca öyle uzaktan sanaldan başkalarının hikayelerine kahramanlık yaparsınız..
burda taviz verme diye kendini parçalayanların başlarına aynıları gelse, asla kocalarının paçalarından düşmeyeceklerdir.. siz anca öyle uzaktan sanaldan başkalarının hikayelerine kahramanlık yaparsınız..
eşim asla boşanma lafını ağzına almamışken ilk defa dün gece kullandı.çünkü ailesi boşanmamızı istiyor.görümcem demiş ki sakın beraber otururken boşanmayın annemden bilirler,ayrı eve çıkın 2 ay sonra koy kapının önüne gitsin,o zaman deriz ki ayrı ev açtık yinede gelin memnun olmadı.
bu düşünceler normal bir insanın aklına gelebilrmi sizce.
taviz verme diyenlerden biri benim
neden bu kadar zoruna gitti? basini ey otur
ne derlerse sus
kufur isit bir sey olmaz
hizmetcilik yap eksik olmanmi diyelim?
kusura bakma benim kocam hayatimin anlami cunku hak ediyor
hak etmesin ustunede anasi basimin etini yesin milyar verseler istemem!
arti tutki kufur edecek bana
itilmis muamelesi gorecem
hele hele arkamda dag gibi ailem varken
tatlım, boşan desek, bu aile sana ebediyyen huzur vermez desek, eşin de onların ağzına baktığı için hayat boyu seni üzerler desek, boşanabilecek mi? yoo..
ama biz böyle dediğimiz için gaza gelip eşine carlayacak, o da iice gerilip boşanma yoluna gidecek, sonra da white1903 "eşim beni boşuyor yardım edin ben boşanmak istemiorum" diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?