• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalım tekrae evleniriz diyen erim çocuğumun babişkosu sonunda döndü.amaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayriyezeynep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
9
10
1
39
bu aradan ben bedevi.hadi boşanalım yeniden evleniriz diyen adamın 2.karısı.
şartları varmış.
1.resmi nikah kesinlikle olmayacak.
2.kendi evinde oturmayacağız kendi evini kiraya verecek.biz de ayrı bir kiraya çıkacağız.
3.ev kirası ortak verilecek.
4.çocuğun masrafları ortak verilecek.
5.evin tüm ihtiyaçları ortak alınacak.faturalar ortak vs.
6.kendisi yanımda 3 gün kalacak diğer günler annesinin ve akrabalarının yanında kalacak.
açıkçası o çocuğumla başımda dursun da bu şartları da kabul ederim dedim.sonra düşündüm mantıksız geldi.Ama çocuğum çok ağlıyor arkasından baba diye.

Çok zengin adam senin üç kuruşuna mi kalmış?
Sen sırf onun parasını harcama diye mi boşanmış senden?

şartları varmış.
2.kendi evinde oturmayacağız kendi evini kiraya verecek.biz de ayrı bir kiraya çıkacağız.
6.kendisi yanımda 3 gün kalacak diğer günler annesinin ve akrabalarının yanında kalacak.
açıkçası o çocuğumla başımda dursun da bu şartları da kabul ederim dedim.sonra düşündüm mantıksız geldi.Ama çocuğum çok ağlıyor arkasından baba diye.
Çocuğa dram haline getirmeyin. Bosaniyorsunuz. Ülkede 5 evlilikten birisi bitiyor. Bazıları oturuyor agliyor. Bazıları yoluna devam ediyor.
Birisi bana busartlari sunsa ki sunamaz 🙃 şartlarını yediririm ona.
Hakkınızı alin. Yolunuza bakın. Çocuğa yazık.

Adamın canı sıkılmış biraz eğlenmeye gelmiş ya da sen bizimle eğleniyorsun

Zaten biz ne desek dinlemiyceksin o yüzden ben gözün aydın diyorum sadece. Aynı zamanda forumumuzun da gözü aydın🙏🏻 Artık eski kocamla evlenir miydiniz sorularına son. Bundan sonra kaynana görümce konularıyla görüşürüz.

Bir de sanki sen istemiyomuşsun da çocuk için birleşecekmişsin gibi konuşma bedevi. Biz bizeyiz burda yabancı yok :KK70:

şartları varmış.
Tedavi mi olsanız. Tek üzüldüğüm kişi çocuk bu hikaye de

şartları varmış.
Seren hanım siz misiniz😒
resimHD-191646MT.webp

Çocuğunuz ağlamıyor baba diye. Siz ağlıyorsunuz sadece koca diye.

Susun artık.
vallahi ağlıyor çocuğum baba gitme diye.
Zaten biz ne desek dinlemiyceksin o yüzden ben gözün aydın diyorum sadece. Aynı zamanda forumumuzun da gözü aydın🙏🏻 Artık eski kocamla evlenir miydiniz sorularına son. Bundan sonra kaynana görümce konularıyla görüşürüz
ay çok tatlısınız

Sizin konularınızın gerçekliğine asla inanmıyorum.

ya eskiler beni tanıyor.Vallahi billahi doğru söylüyorum.biz zaten boşandık.şimdi döndü ama şartları bu.
Hanımefendi sizin hiç mi kendinize saygınız yok? Bu kadar mı seviyorsunuz da kendinizi illa bu adama ihtiyaç duyuyorsunuz? Babanız sizi sırt kaşıma aletiyle mi sevdi de böyle oldunuz siz?

Bunu yazmasan hiç anlamazdık kim olduğunu, iyi ki yazdın 😂

Bence şartlar çok süper, hemen kabul etmelisin. Yoksa adamı başka kadınlar kapabilir her an. Hepimiz tetikteyiz biliyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X