• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalım tekrae evleniriz diyen erim çocuğumun babişkosu sonunda döndü.amaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk değil sen ayrıldığından beri koca koca diye kafayı yedin.

Evin derdine düşmüştün ama avucunu yalayacaksın, görünen o.

Arada bir arabasına binebilirsin belki, eski eşin lutfederse.
kız yok ev derdine düşmedim amacım çocuk babasıyla büyüsün.

Bunu yazmasan hiç anlamazdık kim olduğunu, iyi ki yazdın 😂

Bence şartlar çok süper, hemen kabul etmelisin. Yoksa adamı başka kadınlar kapabilir her an. Hepimiz tetikteyiz biliyorsun.
işte bu beee işte buuu şerlok geldi.ya gözüm seni arıyordu zaten damlar şimdi diye aahaahaha gelişmeler gerçek ama.yorumun nedir daha başka?

ya eskiler beni tanıyor.Vallahi billahi doğru söylüyorum.biz zaten boşandık.şimdi döndü ama şartları bu.

Üyelik iptali yapılmış kullanıcı adlarınızı paylaşın , bilmeyen bizler de öğrenelim ; konularınız nedir , derdiniz nedir bilmeden ne söyleyelim ?

Yönetime haber verdiniz mi yeni üyeliğinizi ?

kız yok ev derdine düşmedim amacım çocuk babasıyla büyüsün.
Evet evet, araba,ev derdin bunlardı senin.
Daha yeni konu açtın, eski eşiyle evliyken abisinin üstüne yaptığı ev için.
Çocuğu kullanma boşuna. Zaten 3 gün sizinle kalmayı layık görmüş beyfendi. Oturup çocuğuna gerçekten babalık yapacak sanki. Sen ancak kendini kandır.

bu aradan ben bedevi.hadi boşanalım yeniden evleniriz diyen adamın 2.karısı.
şartları varmış.
1.resmi nikah kesinlikle olmayacak.
2.kendi evinde oturmayacağız kendi evini kiraya verecek.biz de ayrı bir kiraya çıkacağız.
3.ev kirası ortak verilecek.
4.çocuğun masrafları ortak verilecek.
5.evin tüm ihtiyaçları ortak alınacak.faturalar ortak vs.
6.kendisi yanımda 3 gün kalacak diğer günler annesinin ve akrabalarının yanında kalacak.
açıkçası o çocuğumla başımda dursun da bu şartları da kabul ederim dedim.sonra düşündüm mantıksız geldi.Ama çocuğum çok ağlıyor arkasından baba diye.
Kuma olarak evlenen kadının daha çok hakkı var.
Bilin istedim

Geçen günkü evi abisinin üstüne yapan kocanın karısı da sendin di mi?

Üyelik iptali yapılmış kullanıcı adlarınızı paylaşın , bilmeyen bizler de öğrenelim ; konularınız nedir , derdiniz nedir bilmeden ne söyleyelim ?

Yönetime haber verdiniz mi yeni üyeliğinizi ?
Yönetim kovuyor, gelme diyor bu arkadaş yeni üyelikle tekrar geliyor. Benim bildiğim bi 25-30 tane var en az, hangi birini yazsın kadın 😂

bu aradan ben bedevi.hadi boşanalım yeniden evleniriz diyen adamın 2.karısı.
şartları varmış.
1.resmi nikah kesinlikle olmayacak.
2.kendi evinde oturmayacağız kendi evini kiraya verecek.biz de ayrı bir kiraya çıkacağız.
3.ev kirası ortak verilecek.
4.çocuğun masrafları ortak verilecek.
5.evin tüm ihtiyaçları ortak alınacak.faturalar ortak vs.
6.kendisi yanımda 3 gün kalacak diğer günler annesinin ve akrabalarının yanında kalacak.
açıkçası o çocuğumla başımda dursun da bu şartları da kabul ederim dedim.sonra düşündüm mantıksız geldi.Ama çocuğum çok ağlıyor arkasından baba diye.
Yönetim hızlı davranmış 🥲

ya eskiler beni tanıyor.Vallahi billahi doğru söylüyorum.biz zaten boşandık.şimdi döndü ama şartları bu.
Bu yemini bir kere de siteye bir daha girmemek için etseniz.
Size defalarca siteye gelmeyin dedik, her gelişinizde üyeliklerinizi kapatacağız dedik, hem açtığınız topiklerde hem özelden belirttik, Kazen ayrı yazdı ben ayrı yazdım, üçümüz konferans görüşme bile yaptık, daha nasıl belirtilir bilmiyorum, Türkçem anlatmaya mı yetmiyor anlamıyorum ki
🤷‍♀️

Size defalarca siteye gelmeyin dedik, her gelişinizde üyeliklerinizi kapatacağız dedik, hem açtığınız topiklerde hem özelden belirttik, Kazen ayrı yazdı ben ayrı yazdım, üçümüz konferans görüşme bile yaptık, daha nasıl belirtilir bilmiyorum, Türkçem anlatmaya mı yetmiyor anlamıyorum ki
🤷‍♀️

🤷‍♀️
Yönetimin bedeviye karşı çaresizliği 😂 eski eş de böyle işte kurtulamıyor. Mune Mune bence anlaşma yapın, haftada 3 gün konu acabilsin ve başlıkları kısa olsun 😂 birde sitenin masraflarını paylaşın

🤷‍♀️
İp engelleyemiyor musunuz? Bedevinin ip değiştirip girebileceğine ihtimal vermiyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X