- 22 Haziran 2020
- 599
- 423
- 33
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
İyi o zaman burda yazma bosuna kendi bildiğini oku bosan da aklın basına gelsin madem ne soruyorsun millite kendi aklın sana yetiyor bide bayanlarla dalga geciyorsun utanmadanAynen aynen
Din, 5 vakit namaz, nikahtan önce elimi tutmadı ibarelerini gördüm ben kaçar. Şu tipler yüzünden dinden imandan soğuduk.
Ülkenin yarısı ateist oldu...
Davetinizi üzülerek reddediyorumYaşınız 39 ve kullandığınız cümleler çok çocukca dalga geçer gibi herşey den önce sizi nezaketle konuşmaya davet ediyorum Bi kez daha görmüş oldum ki akıl yaşda değil baştaymış
Kaslı mı seviyorsunBence de çok mantıklı. Ama boşandıktan sonra araya renk katın aynı adama dönmeden önce. Hazır böyle bir fırsat doğmuşken. Esmer, kumral, sarışın aman sabahlar olmasın ayol. Sonra tabi adam hep ekside kalır o ayrı. Kaslı da olsun, kaslı önemli.
Bende akıllı biri sanıyorum karşımdakini yazıyorum Allah büyüksün yareppimDavetinizi üzülerek reddediyorum
Dinini yaşayan biri boyle sacma birsey söylemez saf mısınız saf ayağına mi yatiyosunuz size mantikli gelen ne acaba onu anlamis değilimHayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Burada bir yanlış var yalnız. O dediğiniz bir kez değil üç kez aynı adamla boşanınca oluyor.Yahu birleşemez.
Kadın biriyle evlenip boşanmadığı sürece tekrar birleşemez. Size bilgi attım onu da mı okumadınız? Hala yanlış bilgiyi savunup duruyorsunuz. Öf.
O zaman konudaki herkes yanlış biliyor. Ben yanlış bilmiyorum. Size özelden atıyorum kaynaklarımı.Burada bir yanlış var yalnız. O dediğiniz bir kez değil üç kez aynı adamla boşanınca oluyor.
Hiç pes de etmiyorsun maşallah canımO zaman konudaki herkes yanlış biliyor. Ben yanlış bilmiyorum. Size özelden atıyorum kaynaklarımı.
Burada bir yanlış var yalnız. O dediğiniz bir kez değil üç kez aynı adamla boşanınca oluyor.
dinini yaşayan biri dindeki boşandıkdan sonra aynı kişi ile evlenmesi için arada başkası ile evlenmen gerektiğinide biliyordur sanırım:)
Sözlükte "helal kılma" anlamına gelen halle fiilinden türetilen "hülle" kavramı, üç talakla boşanan bir kadının, ayrıldığı kocasına dönebilmesi amacıyla bir başka erkekle evlenmesi anlamına geliyor. Bu işlem tahlîl veya tahlîl-i şer'î tabirleriyle de ifade edilir. Eşin bu durum dinin yaşıyorsa biliyordur.
İyi araştır 3. Kez boşandıktan sonra değil üç defa boş ol dedikten sonra yani boşanmak için o üç kere boş ol diyecek boşanmış olacaksınız tekrar evlenmek için hülle gerekecek internette arastırın zira burda dini konulsrı konuşmak da yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?