- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.525
- 548
- 27
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Canım sen iyice bir araştır da gelYahu birleşemez.
Kadın biriyle evlenip boşanmadığı sürece birleşemez. Size bilgi attım onu da mı okumadınız? Hala yanlış bilgiyi savunup duruyorsunuz. Öf.
Cidden safmısınız siz?? Bu ne büyük sacmalık Adam sizinle oynuyor ya kesin aldatıyor dur bu hayatında baska biri de vardır bu kadar niyeti bozduguna göre sizi bosayıp hemen onla evlenir siz de kafanızı artık duvarlara falan vurucaksınız Ama cok gec olucak! Dini nikahınızı yakıcaksınız! Sonra da adam size haram olucak baska biriyle evlenip birliktelik yasayıp ayrıldıktan sonra ilk esinizle tekrar bir araya gelebilirsin!! İSlam bosuna koymadı bu kuralları!! Kuran'ı Kerim de Ayetler var Talak süresinin mealinin hepsini okuyun lütfen bu kadar basit degil NİKAH!!!!! Birazda şu gözünüzü acın ARTIK!!!Boşandıktan sonra niye nikah kiyilamasinki.din bilgim çok iyi degildir ama din mantigada uyar sonuçta.neden bı daha nikah olmasın.insanlar pişman olamaz mı.
Cidden safmısınız siz?? Bu ne büyük sacmalık Adam sizinle oynuyor ya kesin aldatıyor dur bu hayatında baska biri de vardır bu kadar niyeti bozduguna göre sizi bosayıp hemen onla evlenir siz de kafanızı artık duvarlara falan vurucaksınız Ama cok gec olucak! Dini nikahınızı yakıcaksınız! Sonra da adam size haram olucak baska biriyle evlenip birliktelik yasayıp ayrıldıktan sonra ilk esinizle tekrar bir araya gelebilirsin!! İSlam bosuna koymadı bu kuralları!! Kuran'ı Kerim de Ayetler var Talak süresinin mealinin hepsini okuyun lütfen bu kadar basit degil NİKAH!!!!! Birazda şu gözünüzü acın ARTIK!!!
Hocalarını çok merak ettim de.Katibin Ruhu çok komik geliyor mesajlar sanırım
Yazık sizlerin yüzünden ateist bir nesil yetişiyorCidden safmısınız siz?? Bu ne büyük sacmalık Adam sizinle oynuyor ya kesin aldatıyor dur bu hayatında baska biri de vardır bu kadar niyeti bozduguna göre sizi bosayıp hemen onla evlenir siz de kafanızı artık duvarlara falan vurucaksınız Ama cok gec olucak! Dini nikahınızı yakıcaksınız! Sonra da adam size haram olucak baska biriyle evlenip birliktelik yasayıp ayrıldıktan sonra ilk esinizle tekrar bir araya gelebilirsin!! İSlam bosuna koymadı bu kuralları!! Kuran'ı Kerim de Ayetler var Talak süresinin mealinin hepsini okuyun lütfen bu kadar basit degil NİKAH!!!!! Birazda şu gözünüzü acın ARTIK!!!
Benim hocam Allahın kitabı Kuran dırHocalarını çok merak ettim de.
Başı da sen çekiyorsun
Ay ne çok cahil varmış burda ya
Yok, hocalardan falan bahsettin yukarda bir yerde, onları soruyorum.Benim hocam Allahın kitabı Kuran dır
Araştırıp sana kaynak attım, görmedin mi?Canım sen iyice bir araştır da gel
Ay çok komiksin kız çok zekice bir espriydi güldürdünBaşı da sen çekiyorsun
Sevindim:))Ay çok komiksin kız çok zekice bir espriydi güldürdün
Ateist belki de sensindir de burda dalga geciyorsun Milletle?? Bu kadar uyarıyorlar seni kim bilir gizli Ateistsindir Kuran Ayetlerini dalgaya aldıgına göre!!!!!Yazık sizlerin yüzünden ateist bir nesil yetişiyor
Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Ha yani biz mahkemede bir kez boşanınca yeniden evlenmemiz için benim başkasıyla evlenmem gerekiyor öyle mi? Bırak şimdi adamı da soruma crvap verAraştırıp sana kaynak attım, görmedin mi?
Gerçi sana seninle anlaşmalı boşanmak isteyip sonra yeniden evleniriz diyen eşin bile mantıklı geliyor. Bizim seninle mantık ve bilgi kavramlarımız çookk farklı. Cahil araştırıp öğrenmeyen, çabalamayana denir. Cahili çok uzaklarda, buralarda arama canım benim. Biraz oku, araştır merak etme okumak, öğrenmek beyin kanseri yapmıyor.
Sen eksik alintiladigin icin bende de gorunmedi.Tekrar alıntılar mıaın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?