Boşanama makkk

Tam olarak istedigim...

Bende de aynı bu durum var. 2 ay önce memleketten geldik bir kez gelip okşamadi dedigin gibi salak salak dokunmaya calisiyor. Daha yeni dogum günümdü guxrlce gezdik yemek yedik geldik ama gece atacağız o gün bari gelir sever dedim yine de gelmedi. Gel de sinir olma aglama. Ev oda dar geliyor

Yeni doğum gününse sen de terazi Burcusun ?
Eşin ne Burcu

Eşiniz bir şey demiyor siz onu yaparken

, düzelmek için adım atmıyorsa En azından karısının bunu yaptığını görüp biraz gururu kırılıp kendini düzeltmeye çalışmalı diye düşünüyorum
Yav nerdeee görmese daha iyi. Zaten bu çözüm yöntemimi geri alıyorum. Valla herkeste işe yaramaz. Başka yorumlar olmuş biz o aletleri kullanacaksak her şeyi biz kendi kendimize yapacaksak adamlar ne işe yarıyor... Doğru valla. Ama konu sahibi bazı yönlerden memnun eşinden. ben o yüzden böyle demiştim. Hiç çare yoksa boşanmaların büyük bölümü de cinsel problemlerden kaynaklanıyor internete yazınca çıkıyor zaten. Kadının hakkı var yani bu durumda boşanabilir kesinlikle. Ama işte yalan dünya... Çocuklar oluyor yuva oluyor... Kuzenim de dava açtı perme perişan... Ben ondan diyorum. Tü nalet olsun böyle adamlara ne diyim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…