- 28 Mart 2019
- 139
- 252
- 33
- 39
- Konu Sahibi maharetcan
-
benim araştırmalarıma göre cinsel isteksizlik problemi başka problemlerde doğuruyor. mesela iletişim kurulmaması, duygusal boşluk, ihtiyaçların karşılanmaması sebebiyle ruhsal çöküntü.. yani bu beraberinde başka problemlerin oluşmasına sebep oluyor.Cinsel isteksizlik dışında bir sorun göremedim. ..gerisini fazla gözünüzde büyütüyorsunuz.
Bir de yazı yazmayı bilseydinizSorun neki ben anlayamadim cinsilik yonunden var onuda konusursaniz aranizda coze bilirsiniz napayim simdi benim esimde 100kilo ve horluyo gece yatarken bendemi bisanayim bosanmak icin sebemi bu acaba adam horladikca ben bitane gakdįrıyom ben uykuya dalana kadar oyle yapuyorum daldikdan sonra zaten duymuyorum sesini efden pufden sebelerle bosanma dusunuyosunuz
O ne biçim laf ya? Evet her erkek aynı değil. 2 evlilik yapmış biri olarak söylüyorum bunu. Hatta aralarında dağlar kadar fark olanları var. Cinsellik de ilişkide çok önemli. Oyuncak önermişsiniz kadına. Her şeyini kendisi halledecekse neden evli? Millet ne der korkusu kadar aciz ve zavallı bir şey yok.Boşanmanı tavsiye etmem. Düzelmiyorsa kendini cinsel açıdan tatmin edebileceğin ürünleri araştır, bu yolu dene. Bende baya işe yarıyor. Hayat kurtarıcı diyebilirim. Horlama, kilo, cinsel sıkıntılar bizde de var. Başım sıkışınca oyuncaklara başvuruyorum. Sonra kafam rahat. Boşanınca ne olacak? Sanki diğer erkekler daha mı farklı? Hep aynı sorunlar canım. Cinsellik iyi olur, başka sorunlar çıkar, maddiyat iyi olur, cinsel sorunlar çıkar, çocuk çoluk olur, maddiyat iyi olmaz, çocuk olmaz, adam iyi olur falan filan... Kendi başının çaresine bakmak en iyisi. Evliyken başkasıyla olamayacağımıza göre, boşanmayı da düşünmüyorsan daha doğrusu benim gibi götün yemiyorsa o zaman dediğim yöntem güzel. Dene bence işe yarıyor.
Belki de problem sizdedir. Adamın sürekli size karsi davranış olarak çok iyi olduğunu, bitanem gibi sözleri eksik etmediğini söylemişsiniz. Belki biraz kendinizi sorgulamalısınız. Sürekli kötü seyleri düşünmekten geceleri uyuyamıyorum demişsiniz, bu bir problem işte. Bence siz de bir psikologa gidin.Olabilir ama bence adamla aramızda çok garip birşey var beni inanılmaz geren , oturması kalkması yemesi uyuması hetşey batar oldu
Dönüp dolaşıp cinselliğe bağlıyorum ben bunu...
Taşındık sık sık biz ama değişen birşey olmadı
İşler güçler derken öze döndüğümüzde gene aynı
Lanetli gibiyiz sanki evlilik olarak
Ben de bunu da sorguluyorum elbette , psikoloğa da gidiyorum gittim de , tavsiyeleri oldu ama yalnız o yatakta yatmak bana çöm koyuyor , sevilmek dokunulmak istiyorum , gece yarım yamalak uyuyorumBelki de problem sizdedir. Adamın sürekli size karsi davranış olarak çok iyi olduğunu, bitanem gibi sözleri eksik etmediğini söylemişsiniz. Belki biraz kendinizi sorgulamalısınız. Sürekli kötü seyleri düşünmekten geceleri uyuyamıyorum demişsiniz, bu bir problem işte. Bence siz de bir psikologa gidin.
Tamam canım ben de yazdıklarından bunu hissettim. Devam et bence, iyi huyları da var eşinin. Bardağın dolu tarafına bakmaya çalış. Boşanabilirsin tabii en doğal hakkın ama işte o korkuyla baş etmen ve kararlı olman gerekiyor. Ben yapamadım. Ben sana şunu söyleyeyim, cinsel ilişki sıkıntısından dolayı boşandın diyelim, çocuğunun psikolojisi, boşandıktan sonra senin psikolojin, gerçekten belli bir süre yine yalnız kalacaksın, bunlar senin cinsel yaşamına çözüm olmayacak ki... Yatma dokunma konusunda bir yandan kocanı güzel dille sabırla yola getirmeye çabalarken bir yandan da dediğim yöntemlerle kendini rahatlatsan bence daha iyi olur. Mesela kendin orgazm yaşarsın bu yolla, mutlu olursun bir parça, eşinden karşılık istediğin gibi alamasan bile en azından yarana merhem olur. Çocuğuna tabii ki kardeş de yaparsın. Diyelim ki eşin hasta, kanser v.s. o zaman da cinsellik olmayacaktı. Sıkıntılar devam edecekti. Yani sırf cinsellik için boşanmanı tavsiye etmem. Bana karşı iyi huyları var dediğin için bunları yazıyorum. Hepten baştan aşağı fiyasko bir adam olsa, o zaman böyle yazmazdım. Sen rahatlayamadığın için de biraz kocan gözünden düşmüş. Cinsellik önemli bir şey. Kendi bedenimizi en iyi biz tanırız. Bunun yöntemi belli. Harama bakmak yerine kocan biraz daha istediğin kıvama gelene kadar çaresine bakmak daha iyi değil mi boşanmaktan?Ben çıldırmadıpım sürece o bana karşı iyi bazı gıcık huyları ve söylemleri dışında
Hediye alır seni seviyorum der güzel karım der vs vs
Ama yatma dokunma konusunda deliriyorum
Tüm çabam devam etmek için zaten yoksa bunca sinire boşanılır aslında ama sonrasından da korkuyorum
Bebeğime kardeş de istiyorum deli gibi istiyorum hem deboşanırsam bazı şeyleri atlatmam çok zor olacak gibi ama Bi yandan da sanki rahatlayacakmışım hissi var
Yok canım haberi filan. Bulamaz evde zaten. Ama arada laf sokuyorum. Böyle böyle kendimi rahatlatmam gerekiyor değil mi diyorum. Niye onlar 31 çekmiyor mu evliyken yeri geliyor yapıyorlar.Eşinin bu oyunacakalrdna haberi var mı ?
Elbette kendimi tatmin ettiğim çok oluyor ama canım arzulanmak istiyor
Evet cinsellik benim için gerçekten önemliTamam canım ben de yazdıklarından bunu hissettim. Devam et bence, iyi huyları da var eşinin. Bardağın dolu tarafına bakmaya çalış. Boşanabilirsin tabii en doğal hakkın ama işte o korkuyla baş etmen ve kararlı olman gerekiyor. Ben yapamadım. Ben sana şunu söyleyeyim, cinsel ilişki sıkıntısından dolayı boşandın diyelim, çocuğunun psikolojisi, boşandıktan sonra senin psikolojin, gerçekten belli bir süre yine yalnız kalacaksın, bunlar senin cinsel yaşamına çözüm olmayacak ki... Yatma dokunma konusunda bir yandan kocanı güzel dille sabırla yola getirmeye çabalarken bir yandan da dediğim yöntemlerle kendini rahatlatsan bence daha iyi olur. Mesela kendin orgazm yaşarsın bu yolla, mutlu olursun bir parça, eşinden karşılık istediğin gibi alamasan bile en azından yarana merhem olur. Çocuğuna tabii ki kardeş de yaparsın. Diyelim ki eşin hasta, kanser v.s. o zaman da cinsellik olmayacaktı. Sıkıntılar devam edecekti. Yani sırf cinsellik için boşanmanı tavsiye etmem. Bana karşı iyi huyları var dediğin için bunları yazıyorum. Hepten baştan aşağı fiyasko bir adam olsa, o zaman böyle yazmazdım. Sen rahatlayamadığın için de biraz kocan gözünden düşmüş. Cinsellik önemli bir şey. Kendi bedenimizi en iyi biz tanırız. Bunun yöntemi belli. Harama bakmak yerine kocan biraz daha istediğin kıvama gelene kadar çaresine bakmak daha iyi değil mi boşanmaktan?
Tabii boşanıp kendi hayatını yeniden de kurabilirsin. Artık eşimi sevmiyorum diyorsan o zaman tamam.
Şuan ki cinsel terapist bi cihaz önerdi onu aldıkYok canım haberi filan. Bulamaz evde zaten. Ama arada laf sokuyorum. Böyle böyle kendimi rahatlatmam gerekiyor değil mi diyorum. Niye onlar 31 çekmiyor mu evliyken yeri geliyor yapıyorlar.
Evet önerdim. Her şeyini kendisi halletsin demiyorum ki. Problemi çözene kadar idareten kullansın diyorum. Millet ne der s...kmde değil ayrıca. Öyle bir korkum yok. Ben kocasını sevdiğini düşünüyorum. Cinsel problemler yüzünden bunalmış. Geçici olarak görüyorum bu durumu. Çocuğu var, çocuğuna kardeş yapmak istiyor. Problemi çözmek yerine hemen boşanmasını istemediğim için böyle bir tavsiye verdim. Bize ne siz kaç tane evlilik yapmışsınız. Hayırlı olsun. İstersen 10 defa evlen. Her evlilik de her erkek de bir olmaz evet. Hiçbir evlilik mükemmel değildir. Cinsellik iyi olur başka sorunlar bunaltır, çocuk olur maddi sıkıntı olur ve saire ve saire... Bunu demek istedim.O ne biçim laf ya? Evet her erkek aynı değil. 2 evlilik yapmış biri olarak söylüyorum bunu. Hatta aralarında dağlar kadar fark olanları var. Cinsellik de ilişkide çok önemli. Oyuncak önermişsiniz kadına. Her şeyini kendisi halledecekse neden evli? Millet ne der korkusu kadar aciz ve zavallı bir şey yok.
Ev hanımıyım canım. Çocuğum da yok. Kabullendim işte. Kendi başımın çaresine bakıyorum. Eşim iyi bir insan. Zaman zaman krizler yaşasak da boğulsam da nefret etsem de bir şekilde devam ediyorum. Boşansam ne olacak... Konulara baksana herkes kocasından, ailesinden, şundan bundan şikayetçi. Bir adamla evlenirsin cinsel hayat dört dörtlük olur, adamın gözü dışardadır, adamın başka pis huyları vardır, ailesi sana hayatı zindan eder ve saire... Hani nerde canım mükemmel eş? Evlilik? Elimdekinin kıymetini bilmeye çalışıyorum. Bundan başka çözüm bulamıyorum. Belki de benim aciz ve korkak olmamdan kaynaklanıyor bilmiyorum. Boşanıp yeni hayat kuranlara da helal olsun.Evet cinsellik benim için gerçekten önemli
Biz en az beş terapistle görüştük
Hepsinde de baş mesele cinsellik üstüne düşmesi gibi konulardı
Eşimden nefret ediyorum gibi seviyorum gibi çok karışık, baştan aşağı fiyasko değil evet ..
Dediklerini önemle değerlendireceğim
Sen çalışıyor musun çocuk var mı ? Sen neden boşanmadın ?
Valla ben özeli kapattım. Nasıl bir cihaz? Birlikte kullanılacak bir cihazsa internetten iyice bak kullanın o zaman. Bak sana ne diyorum canım benim, öncelikle kendini tatmin et, anladın mı? Bir yerden sonra halin kalmıyor zaten orgazm filan olduğun zaman. Daha yumuşuyorsun, daha anlayışlı oluyorsun emin ol. Sonra denersiniz boşver.Şuan ki cinsel terapist bi cihaz önerdi onu aldık
Ama kullanmak pek nasip olmadı ... birlikte kullanılacak bir şey ama beni pek tatmin ettiğini söyleyemem o cihazın , sana özelden nasıl yazarım
İnanılmaz bir duygu karmaşası içindeyimCanım duygusal olarak bitmiş bence. Yakında duygular bastırılamaz gözler dışarı kaymaya başlayabilir. Umarım olmaz tabi ama bu işin sonu böyle giderse pek hayırlı değil gibi. Evlilik gibi boşanmakta bu işin içinde var.
Yok zaten umudum da yok mutluluk konusunda , baştan tuttursaydım keşke !! Bunları hakettiğini düşünmüyorumBaşkasıyla evlencen de nolcak. Üç günlük dünya, o da yapamazsa, mutlu edemezse bir başkası mı olacak? Benim düşüncem böyle valla.
Burda sorgulanması gereken şey neden boğacaksın adamı. Olmadığını tescillemen için 1000'de 1 lik sabrı tüketmen mi gerekiyor. Bence bir yol haritan olsun hedeflerini ve yapman gerekenleri belirle ve ona göre aksiyon al. Kadın cinayetlerinin ve şiddetin kol gezdiği bir ülkede kendini tutamayıp adamı da galeyana getirip yaşamak istemediğin sonuçlar yaşayabilirsin.İnanılmaz bir duygu karmaşası içindeyim
İstediğim adama bu değil
Adam inanılmaz dirençli
Tamam kilo vereyim tamam beraber yatalım tamam iletişime dikkat ederim diyo , iki gün sonra yine kendi aleminde , beni bu öfkeli hale sokan da bu , şimdi yine diyor ok falan ama inanmıyorum ki
Beklentiler başka bizde iki ili dört
Bu kadar zorlanılan bir ilişlide duygu ne olur işte ancak öfke
boşanmak aklımda sürekli ama ne lazım napöam lazım bilmiyorum
Bende duygu pek yok onda var , tam da onun işine gelecek biriyim çünkü , onu zorlamıyorum uyum konusunda ama I beni çok ama çok ama çok yordu
İçim öfke dolu
Terapist de dedi sabrın kalmadıysa boşan
Ya düşman gibi olursunuz ya da aldatırsın ikisini de istemeyiz dedi bana
Kalmadı evet boğasım var ama boşanamıyorum da , sanırım az daha var sabrım ki devam ediyorum
1000 de 1 ya da 2 kaldı sabrım hissediyorum
Ahhhhh seni okadar iyi anlıyorumki içindeki kopan fırtınayı o kadar iyi biliyorumki göğsündeki yanan o ateş, gece ağlaya ağlaya uyuya kalmayı, gece yarıları uyanıp tekrar uyuyamamayı, etrafı yıkıp geçirmek istemeyi herşeyi parçalamak istemeyi, önüne gelen herkese “ben mutsuzum çok mutsuzum” demek istemeyi, etrafındaki insanlara imrenerek bakmayı, aynanın karşısına geçip- gitti gençliğim güzelliğim yazık ettim kendime diyip ağlamayı, acaba ben güzel değilmiyimki diye tereddüte düşmeyi, zamanla özgüvenini kaybetmeyi...Ben de bunu da sorguluyorum elbette , psikoloğa da gidiyorum gittim de , tavsiyeleri oldu ama yalnız o yatakta yatmak bana çöm koyuyor , sevilmek dokunulmak istiyorum , gece yarım yamalak uyuyorum
Bu gece eşimin tarafında çekmecede kulak tıpam vardı , eşimden istedim horladığı için , o da kalktı gidiyor tıpa takma ben giderim diye , böyle bir talebim yok gel dedim , artık o koca yatak o yalnızlık delittceke gibi beni , aynaya bakıyorum kendimi beğeniyorum mesela , istiyorum ki eşim evde sıkıştırsın biraz dokunmaya çalışsın falan , içten içe bekliyorum ama bunu göremeyince sinir basıııe , birikiyo birikşyo birikiyo, boğuluyorjm yalnız hissediyorum , lafta sözde alma vermede iyi ama kadınlığımı hissettirmekte tökezliyor çok ama çok
Anne babası asla iletişim halinde değiller aynı evdeler ayrı odalarda yaşıyorlar
Onlar gibiyiz diye aklıma geldikçe çok ama çok dibe batıyorum
Babası asla karısı ile ilgilenmez annesi kafayı yemiş gibi bişey
Onlara benzediler ben de delşrecek gibi oluyorum
Ne kadar da benziyor of of8 yıllık evlilik
Sürekli ayrı yatma halleri , horlama sorunu
Cinsel isteksizlik erkekte,
Evlilik ilk yılları erkek ailesi sorunları ve benim asla bir daha içimin ısınamaması
İletişim sorunları
Kerelerce değişik aile terapistleri denemeleri
Kilo sorunu erkekte
Ve hep düzelecek diyo
Beni sevdiğini ve ayrılmak istemediğini biliyorum ama içim öfke dolu ,
Kadınlığım gençliğim mahvoldu
Sinir krizleri geçiriyorum kendi içimde beynim yanıyor ilişkiyi kurtarmak için
Eş sürekli düzelecek diyo falan ama yatak odası bana cehennnem gibi uyuyamıyorum düşünmekten yıllardır aynı sorunlar aynı aynı aynı
Boşanmak istiyorum ama boşanamıyorum
İyi yönleri aklıma geliyor , maddi kazancım iyi ama onunla birlikte daha da iyi oluyor bu yadsınamaz
Ve 11 Aylık bir bebek ...
Kafam beynim hücrelerim yanıyor
Böyle yaşlanmak istemiyorum
Öfke doluyum eşe karşı , en büyük sebep dokunma özürlü olması, cinsel sorunları , ayrı yatmak ve ben çok yoruldum ...
Ne olur bir fikir ...
pisleşmek aşağılamak bağırıp çağırmak istiyorum artık
Hala evlisin değil mi ?Ahhhhh seni okadar iyi anlıyorumki içindeki kopan fırtınayı o kadar iyi biliyorumki göğsündeki yanan o ateş, gece ağlaya ağlaya uyuya kalmayı, gece yarıları uyanıp tekrar uyuyamamayı, etrafı yıkıp geçirmek istemeyi herşeyi parçalamak istemeyi, önüne gelen herkese “ben mutsuzum çok mutsuzum” demek istemeyi, etrafındaki insanlara imrenerek bakmayı, aynanın karşısına geçip- gitti gençliğim güzelliğim yazık ettim kendime diyip ağlamayı, acaba ben güzel değilmiyimki diye tereddüte düşmeyi, zamanla özgüvenini kaybetmeyi...
Allah yardımcın olsun
Ben 16 yılımı heba ettim, 3 evladım var... çok ama çok pişmanım ilk yıllar ayrılmadığım için...
Hayatımı kendi ellerimle mahvettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?