- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
- Konu Sahibi maharetcan
-
Bebek tutmuyor neden tutsun ki bebek ??Bebekten önce maddiyatin daha iyi olmasini yazdiginiza göre tutan cocuk degil. Neyi bekliyorsunuz tam olarak onu anlamadim. Deneyecek herseyi denemissiniz. Degisen bir durum yok. Böyle yaslanmak istemiyorsaniz gerekeni yapin
ne gıbı zorlukBebek tutmuyor neden tutsun ki bebek ??
Böyle yaşlanmak istemiyorum evet ama boşanamıyorum
Sanırım boşanınca da çok zorluklar yaşamaktan korkuyorum ama şuan hissettiğim tek şey öffkkeeeee
Ee boşanmam, eş değişmiyor, böyle de yaşayamam diyorsunuz.Bebek tutmuyor neden tutsun ki bebek ??
Sanırım boşanınca da çok zorluklar yaşamaktan korkuyorum ama şuan hissettiğim tek şey öffkkeeeee
Maddi kazanç düşecek , bebeğe bakım zorlaşacak ,Tek başıma olacağım ailem yok , var da yardımı faydası dokunacak kimsem yok , bebek ben ve iş hayatımla kalacağım , işler yalnız halledilecek , bi de milletin yaklaşımıne gıbı zorluk
Bebek tutmuyor neden tutsun ki bebek ??
asıl o kaçamaklarda ben çok kötü oluyorum , bebeği bırakıp kaçmadık bi yere ama ben bebeğe asla yükleyemem, bebekten önce de böyleydikSİZİN İSTEDİĞİNİZ ruhunuzun sevilmesi adam ilgisiz ayrı yatak ne demek bu başlı başına büyük bir sorun.. sadece ilgisi tv karşısında film ise oda çok zor .. ama çocuğunuzda varsa boşanmak daha beteri inanın bana ortada aldatma şiddet yoksa genel erkeklerin hepsi böyle .. o ilgisiz ise siz yaratın.. bir yer ayarlayın mesela şehirdışında bir otele bebeğinizi annenize bırakın bir günlüpğüne kaçamak yapın çok iyi gelmez mi
Tabi ki bebekten önce de böyleydiAdamdan soğumuşsunuz ama tek kalmakta korkutuyo sizi. Ben cinsellik dışında pek bi problem görmedim. Eğer boşanmak istemiyorsanız eşinizin iyi yönlerini görmeye çalışın daha da sogukluk girmesin araya. Bu durumlar bebekten öncede böyle miydi? Yeni mi oldu
bu adam kaç kilo acaba bu kadar ayrı yatıcak kadar yani evlendiğinizde böylemiydi. arkadaşın dediği igibi oturup konuşun ve pskiloga gidinasıl o kaçamaklarda ben çok kötü oluyorum , bebeği bırakıp kaçmadık bi yere ama ben bebeğe asla yükleyemem, bebekten önce de böyleydik
Ayrı yatak beni çok yordu , ben de birlikte yatmak istiyorum ama ben gelince sen diyorsun diyo , evin heryeri battaniye , zayıflasa horlaması baya azalacak
Evet ruhumu okşamıyor okşadığını sanıyor !!
Çok yoruldum maalesef ben adım atamam
Artık bana saçma sapan dokunmaya çalışmalarından iğreniyorum
Peşimde koşsun istiyorum
Mılletı gec bızım mıllet ıllet gıbıdırMaddi kazanç düşecek , bebeğe bakım zorlaşacak ,Tek başıma olacağım ailem yok , var da yardımı faydası dokunacak kimsem yok , bebek ben ve iş hayatımla kalacağım , işler yalnız halledilecek , bi de milletin yaklaşımı
Çok konuştuk çok gittikbu adam kaç kilo acaba bu kadar ayrı yatıcak kadar yani evlendiğinizde böylemiydi. arkadaşın dediği igibi oturup konuşun ve pskiloga gidin
Adama mı diğer zorluklara mi katlanmak karar verebilsemMılletı gec bızım mıllet ıllet gıbıdır
Dıgerlerını yola koymaya calısacaksın ozaman adama katlanamıyorsan
Sorun neki ben anlayamadim cinsilik yonunden var onuda konusursaniz aranizda coze bilirsiniz napayim simdi benim esimde 100kilo ve horluyo gece yatarken bendemi bisanayim bosanmak icin sebemi bu acaba adam horladikca ben bitane gakdįrıyom ben uykuya dalana kadar oyle yapuyorum daldikdan sonra zaten duymuyorum sesini efden pufden sebelerle bosanma dusunuyosunuz8 yıllık evlilik
Sürekli ayrı yatma halleri , horlama sorunu
Cinsel isteksizlik erkekte,
Evlilik ilk yılları erkek ailesi sorunları ve benim asla bir daha içimin ısınamaması
İletişim sorunları
Kerelerce değişik aile terapistleri denemeleri
Kilo sorunu erkekte
Ve hep düzelecek diyo
Beni sevdiğini ve ayrılmak istemediğini biliyorum ama içim öfke dolu ,
Kadınlığım gençliğim mahvoldu
Sinir krizleri geçiriyorum kendi içimde beynim yanıyor ilişkiyi kurtarmak için
Eş sürekli düzelecek diyo falan ama yatak odası bana cehennnem gibi uyuyamıyorum düşünmekten yıllardır aynı sorunlar aynı aynı aynı
Boşanmak istiyorum ama boşanamıyorum
İyi yönleri aklıma geliyor , maddi kazancım iyi ama onunla birlikte daha da iyi oluyor bu yadsınamaz
Ve 11 Aylık bir bebek ...
Kafam beynim hücrelerim yanıyor
Böyle yaşlanmak istemiyorum
Öfke doluyum eşe karşı , en büyük sebep dokunma özürlü olması, cinsel sorunları , ayrı yatmak ve ben çok yoruldum ...
Ne olur bir fikir ...
pisleşmek aşağılamak bağırıp çağırmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?