Benim babam beni 35 yıldır görmüyor,35 yaşımdayımBu deriklerinizin hepsini yaptım maddi durumun iyi değil diyor o hafta ne kadar harcayacaklarsa para koyuyo4um ofkem çok ama çocukların günahı yok sürekli babam ışte gelecek deyip duruyor ben yoruldum bir insan nasıl çocuklarını görmek istemez aklım almıyor
Bu konuda benim cocugum cok sansli galiba..Aile büyüğünu araya koyup da biseyler yapmadım çünkü benim için de çocuklar için de cok gurur kırıcı bir durum
Bu dediğinizi yapmaya az kaldı sabır taşmak üzere ailesinin bana olan nefretini kinini çocuklardan cikartiyorlar artık evlensem mi diye düşünmüyor değilim tek başına zor gelmeye başladı en azından babalık yapsaYeni bir baba bulun sorun biter
Aslında olması gereken bu ama artık öyle bir hale geldim ki yigenlerine babalık yapıyor yada şehir dışında gidebiliyor ama bize gelince yok çok sıkıldım bu durumdan bu zamana kadar maddi desteğini de üstünden çekmedim yeter ki hayatını düzene soksun dedim ama yaptığım sanırım enayilikHayir efendim. Zorla babalik yaptirilir.
Kapisina gider cocuklari birakirim gerekirse. Her hafta 1 gun bakmak zorunda. Lutuf degil bu gorev. Hatta ben olsam cuma aksami birakir pazar aksami alirim.
Aslında olması gereken bu ama artık öyle bir hale geldim ki yigenlerine babalık yapıyor yada şehir dışında gidebiliyor ama bize gelince yok çok sıkıldım bu durumdan bu zamana kadar maddi desteğini de üstünden çekmedim yeter ki hayatını düzene soksun dedim ama yaptığım sanırım enayilikHayir efendim. Zorla babalik yaptirilir.
Kapisina gider cocuklari birakirim gerekirse. Her hafta 1 gun bakmak zorunda. Lutuf degil bu gorev. Hatta ben olsam cuma aksami birakir pazar aksami alirim.
Tamamen gerçek yazdıklarınız...inanılmaz ama DOĞRU! Çocuk Anadan Sevilir ;deriz biz...Ana silinince çocuğu da siler baba...Benim babam beni 35 yıldır görmüyor,35 yaşımdayım
Hiç üzüldüğünü de sanmıyorum.
Bir tek bana garip gelmiyor sanırım babaların çocuklarından da boşanma düşüncesi.
Annenin de payı mutlaka vardır bunda.
Çocuklarım da çocuklarım diye kendilerini helak ediyorlar,sonra baba aramadı.
Hoş ben de hiç babam kim,nerede vs demedim de,neyse.
Erkeğin çocuklarını görmek için kendini hırpalamaması normal geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?