- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
5 ay önce boşandım. İki kızım var .Büyük 10 yaşında .Sorun şu bu boşanma olduğundan beri büyük kızımla bu konuyu ne zaman konuşmak istesem kaçıyor kızıyor .İçinde tutmasın istiyorum.Üzüldügunu hiç belli etmez mi bir çocuk hiç belli etmiyor .Hatta hiç bir duygusunu belli etmiyor .Bu da bizim hatamız kendi problemlerimizle o kadar mesguldukki çocuk arada kaynadı resmen ve o kadar aptal saptal kavagalra babasının bana uyguladığı şiddete maruz kaldı ki resmen çocuk bizi mutlu etmek için sahte bı kimlik oluşturdu .Duygularıni saklamayı o küçük yaşında öğrendi .Şimdi ne kadar söylesem de duygularıni asla paylaşmıyor .O yüzden de saçma sapan bı şeyden bazen saatlerce aglayabiliyor .Hiç kızmıyorum.Hayat böyle bir şey sanırım .Yani ne kadar doğru yapıyorum diye düşünürken bir anda bütün doğrularınız tepetaplak oluyor ve siz öylece kaliyorsunuz.Kizima hamile kaldığımda k kadar doğru yaptığımı hissediyordum ki .Sonra babasıyla yaşadıklarımız .Babasının bı ruh hastası hiç büyümeyen bı ergen olduğunu fark ettiğimde çok geçti .Bakalım elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama ne olacak bilinmez .İnşallah mutlu olabilir hayatta .