aynen öyle kurcalamak haddime değil ne yaşadıklarını ben bilemem tabi.. ama hukuki olarak hakimin verdiği saatler hariç görüşmeleri yasak mı bunu merak ettimHakim kararı varsa ne ise odur. Bence çok kurcalamaya gerek yok. Ne yaşadıklarını siz bilmiyorsunuz hakim biliyor ona göre karar veriyor...
aynen öyle de .. kadın okula gelince öğretmen olarak ne diyebilirim ki ben de idareye bildireceğim bu durumu zatenaralarında ne geçtiğini bilemezsiniz görüştürürseniz babası öğrenirse şikayet edebilir sizi
Velayet kimde ise onun dediği olur.
Annenin çocuğu görme günleri bellidir mahkeme kararı ile.
Kendi insiyatifinizi kullanıp çocuğu annesi ile görüştürmenizi tavsiye etmem. Babası okula dava açabilir. Öğretmenini uyarmıştım der, idare ile başınız derde girer.
İdareye bildirin durumu.
Velayet babada değil mi?
Boyle bi durum olmustu .anne ogretmen vasitasiyla cocukla gorusuyordu.baba ogretmenle konuscagini soyleyip birdaha cocukla gorusturmemesini isteyecegini soylemisti.anne ogretmene bu durumu sordugunda kesinlikle karisamaz demisti.hos babada sadece dedigiyle kalmisti.ben idareye bildireceğim bu durumu çünkü beni aşan bir durum ama resmiyette böyle mi oluyor onu merak ettim ben
Boyle bi durum olmustu .anne ogretmen vasitasiyla cocukla gorusuyordu.baba ogretmenle konuscagini soyleyip birdaha cocukla gorusturmemesini isteyecegini soylemisti.anne ogretmene bu durumu sordugunda kesinlikle karisamaz demisti.hos babada sadece dedigiyle kalmisti.
Sonucta cocugu okuldan alip goturmuyorsa bi sorun olmaz.ama velayet baba da olup anne cocugu alirsa size bisey olmaz ama sizi sorumlu tutabilirler o an sizin denetiminizde oldugu icin.bu sadece anne baba icin degil kim olursa olsun okul saatlerin de anne baba harici ogrt cocugu kimseye veremez.
Evet velayet kimdeyse ona verilir ama gorusturme konusu olsun cocugun durumu hakkinda bilgi vermektede velayete goremi hareket edilir.Anne babası boşanmamış öğrencilerin velisi hem anne hem babadır.
Öğretmen ikisinden birine verebilir.
Boşanmış anne babalarda konu farklı. Velayet kimde ise sadece ona verilir öğrenci. Velayet babada değilse babaya bile verilmez.
Evet velayet kimdeyse ona verilir ama gorusturme konusu olsun cocugun durumu hakkinda bilgi vermektede velayete goremi hareket edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?