Boşanan arkadaşlar ayrılık kader mi,aklımızın işi mi

Bende bunu çok düşünüyorum.Bizim boşanmamız benim iradem dışında gerçekleşiyor.Eşimse akılsız biri!Buradan düşünürsem akıl işi:)Benim aklım boşan bu adamdan bu aileden kurtul diyor ama kalbim seviyorsun sen kocanı bunca yaptığı şeye rağmen diyorBazende diyorum ki birlikte içecek suyumuz bu kadarmış,o zaman kader diyorum.Of of keşke hiç bunlar yaşanmasaydı

ne sen istedin bunları yaşamayı ne ben nede başkası.ben kader olarak görüyorum.yoksa bende boşanmak istemiyorum tabiki ama bir yerde tıkaıp kalıyosun.herşeyi bir yere kadar yapıyosun.çaresiz kaldığın an da bittiğin an oluyo işte.oooffff çok kötüyüm...

bence hem kader hem akıl etkili zaten kaderimiz dahilinde olayları yaşamıyor muyuz ?karar verme aşaması
akıl ve mantıkla gerçekleşiyor.
hiç kimse boşanmak için evlenmez ama olmuyorsa son raddeye gelinmiş demekdir bu da kaderimizin
bir parçasıdır...sadece bazen yol ayrımları ve tercihler bize kalıyor birinden birini seçmek ama
hangisini seçeceğimizi bile kaderimiz beliliyor.

bende de durum aynı 2 yıllık bir berabarlikten sonra eşimle evlendik henüz 4 aydır evliyiz üstelik hamileyim kaynanamlarla beraaber otuyoruz yani bir iki yıl için idare etmem gerekiyor çokk sıkılıyorum bekar hayatımı özlüyorum yapamıyorum evliliği eşim sabah işe gidiyor akşam geliyor kaynanamla görümcemde ağzı var dili yok türdenn oturup birgün sohbet ettiğimi zz yok çok sıkılıyorum bazen çikep gitmek istiyorum duvarlar üstüme üsüemt geliyor tek teselim 3 sene sonra bitecek okulum allahın izniyle ana sınıf ğretmeni olacam ne bileyim ailemle aynı memleketeyim ama ailemi ablamı cok özlüyorum offfffffffff uzun lafın kısası eşimi hala seviyorum ama 1 sene öncesine dönsem asla evlenmezdim hep bekar kalırdım yinede kader hamd olsun Allah a bugünlerde gececek biliyorum

şimdi nasılsınız peki yasayan biri olarak su sıralar yazdıklarınızı ..şimdi naslsınız?

kader karşınıza sadece yol ayrımlarını çıkarır
siz birini seçer ve yola devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…