- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
gidicem.ama oranında küçük ilçeleri vardır sanırsamBalıkesir’e gitmek istemiyor muydun bacım sen???
siz orada yaşıyorsunuz sanırımBalıkesir’e gitmek istemiyor muydun bacım sen???
küçük ilçelerde hep aynı her yer birbirine yakın.orada da küçük bir ilçe de yaşıcamBalıkesir’e gitmek istemiyor muydun bacım sen???
davranmaya çalışıyorum ama tavırları öyle baskıcı ki...Oturun konuşun, ortak nokta bulmaya calısın.
Biraz siz biraz o feragat edin.
Bir dahaki sefere birikiminiz ile kendinize bozarken değeri az düşen altın takı falan alın. Madem kocanız böyle biri siz de ona göre davranın...
küçük ilçelerde hep aynı her yer birbirine yakın.orada da küçük bir ilçe de yaşıcam
bunu düşündüm ve geçen hafta bir kısım para verdim o istemedi yeterki huzursuzluk yapmasın dedim.
ev görmeye gittim inşaat halinde tarif ettiler ve gittik inşaatı görmeye.beğenmedim dememle çantayı yere fırlattı o kadar korktum ki.alalım ama nasıl isteyiş tarzı nasıl biliyor musun sanki ben onun kölesiyim eve para getirmeye mecburum da o onun parasıymış gibi istiyor...görmen lazım ki beni anlayabilesin.
davranmaya çalışıyorum ama tavırları öyle baskıcı ki...
bu her zaman olmuyor ama hesabımdaki para biriktikçe ve etrafta ev alanları gördükçe çıldırıyor.aynen teklifimi yaptım sms paranın tamamnı istedi 40000 ama artık gidicem bu evden.ama annemden cevap bekliyorum evin anahtarı ile ilgiliEv alma konusunda istekli görünün, ciddiyetinizi anlaması için siz de ev bakın.
Evi görmek için vakit ayarlayın, siz organize edin bu sefer...
Ödeme için şu kadar peşin veririz, kredisinde ben de ayda şu kadar katkıda bulunurum gibi fikirler sunun...
Peşinata 20 bin katın,
Krediye de aylık 500 lira katkıda bulunun gibi...
Bir planla ve bakmak istediğinizi söylediğiniz bir evle sorunu çözersiniz.
Görmeme gerek Yok, ben gördüğünüz muameleyi görsem muhtemelen aynı evde kalamazdım.
Şartlarım farklı. Ailem farklı.
Ama sizin gidemeyeceğinizi de görüyorum, ona göre fikir vermeye çalışıyorum...
aslında biliyormusun en başta ev alalım diye ben dedim.kira ödemeyelim die.ama bu konu açıldığından beri huzursuzum.kavga çıkartıyorEv alma konusunda istekli görünün, ciddiyetinizi anlaması için siz de ev bakın.
Evi görmek için vakit ayarlayın, siz organize edin bu sefer...
Ödeme için şu kadar peşin veririz, kredisinde ben de ayda şu kadar katkıda bulunurum gibi fikirler sunun...
Peşinata 20 bin katın,
Krediye de aylık 500 lira katkıda bulunun gibi...
Bir planla ve bakmak istediğinizi söylediğiniz bir evle sorunu çözersiniz.
Görmeme gerek Yok, ben gördüğünüz muameleyi görsem muhtemelen aynı evde kalamazdım.
Şartlarım farklı. Ailem farklı.
Ama sizin gidemeyeceğinizi de görüyorum, ona göre fikir vermeye çalışıyorum...
ben arssasını arabasını almıcam.tazminat almıcam.ev eşyaları da onun, o almıştı.e neden o parayı alsın.o alırsa ben de alırım mantıken di mi.o benim param.nokta.
hayır mallarını almam, asla ve kata.ama nafaka gerekli gibi.onu da vermek istemicek gbi.bilmiyorumÖfff manolya çıkar şu pembe gözlüklerini Allah aşkına. Millet senin iyiliğini düşünüyor, bir düşün de öyle cevap ver yahu.
Tanıyorum tanıyorum diyorsun, yok saygın işi var vs cinnet öyle saygın işe tanımaya falan bakmıyor. Silkelen de kendine gel.
Boşanmak istiyorsan ilk yapman gereken darp raporu almak. Millet duyarsa da duysun. Sen raporunu al, elinde delilin olsun. Belki boşanmak istemeyecek? Belki seni oyalıyor? Ayrıca maaşı da iyiymiş, çocuğu da babanın evinden getirmediğine göre nafaka da alman lazım. Kendin için değil, çocuğun için... Her şeyden önce onu düşünmen lazım.
hayır mallarını almam, asla ve kata.ama nafaka gerekli gibi.onu da vermek istemicek gbi.bilmiyorum
Ailenizin yanina asla taşınmayın geçici bile olsa , çok sukur isiniz var geliriniz iyi .Başınızı ağrıtıyorum kızlar.Dünkü 'paramı vermem' nedeniyle evde çok ciddi sorunlar oldu, detaylara girmek istemiyorum.para deyince değişiyor.
nikah yüzüğümüzün parasını gönderdiği çiçeğin parasını ve hatta eğer ondan ayrılacaksam telefon faturasını isteyen balayında hep paralar benden gidiyor diyen adam ailem istanbula dönünce huzur vermiyor bana.bugün bir arbede oldu ve ben yere düştüm, itişme kakışma..ben sıkıldığımı fark ettim.anladm ki bu adamdan bana sadece zarar gelecek.ben boşanmak istiyorum.kenarda 40000 liram ve 3000 lira maaşım var hayatımı kurarım sanırım.gitmiyor yürmüyor ilişki en ufak para ile ilgili karşı çıkışımda şiddete varan şeyler oluyor.şu an kuyruksokumum acıyor.oturup kalkamıyorum.yere düşme esnasında sanırım popoma bişi oldu.eğer o parayı vermezsem evde huzur olmayacakmış, sürekli tartışma çıkaracakmış
ben artık boşanmak istiyorum.
-yarın eşyalı bir ev tutacağım.500 lira imiş.elektrik su 800 olsa geçinirim herhalde.zira babamla da olmuyor.
-ikincisi bu ilçeden gitmek istiyorum.ailem kabul etmezse çocuğa istanbulda bakarız derse 4 yaşındaki çocuğuma farklı bir ilde yalnız bakabilir miyim.mesela balıkesir de çalışmak istiyorum.
-ben artık eni bir yaşam istiorum ama burada değil.bu ilçede değil.
boşananlar nasıl ayrıldınız
ayrıca umarım hamile değilimdir.buna dua edicem.Ayrıca hiçbir yere sığışamadım kızlar.babamın yanında sıkıntı kocamın yanında sıkıntı.
üzülmedim gibi geliyordu şu an ağlıyorum.ne çok üzülmüşüm ama içime atmışım.çok kafam allak bullak.bişi yemek istemiyorumAilenizin yanina asla taşınmayın geçici bile olsa , çok sukur isiniz var geliriniz iyi .
Ayrı eve taşının inanki hayat sizin icin daha guzel olacak .
Ben öğretmen maasiyla yeni ev kurdum , eşya taksitleri ve ayda 2200 kredi vermeme rağmen çok şükür geçiniyorum .
Keyfim huzurum yerinde ailem , kardeşlerim super ona rağmen yanlarına gitmedim onlar da buna alıştı iyi ki ayrı eve geçtin diyorlar :))
Bir an bile düşünme bu boşanma ölüm degil yeniden dunyaya gelmek gibi bir sey :))
aslında biz kadınlar çok guclu varlıklarız ve erkekler bunun farkinda
çocuk var mı, ailenizin yanına taşınsaydınız ne olurduAilenizin yanina asla taşınmayın geçici bile olsa , çok sukur isiniz var geliriniz iyi .
Ayrı eve taşının inanki hayat sizin icin daha guzel olacak .
Ben öğretmen maasiyla yeni ev kurdum , eşya taksitleri ve ayda 2200 kredi vermeme rağmen çok şükür geçiniyorum .
Keyfim huzurum yerinde ailem , kardeşlerim super ona rağmen yanlarına gitmedim onlar da buna alıştı iyi ki ayrı eve geçtin diyorlar :))
Bir an bile düşünme bu boşanma ölüm degil yeniden dunyaya gelmek gibi bir sey :))
aslında biz kadınlar çok guclu varlıklarız ve erkekler bunun farkinda
Siz eşinizi en iyi ne zaman tanirsiniz biliyor musunuz? Boşanma aşamasında. Gercek yüzünü o zaman görürsünüz. Sizi yildirmak için neler yapacağını tahmin bile edemezsiniz.
gidicem.ama oranında küçük ilçeleri vardır sanırsam
iyi de eşimin çocuğu halen kabul ettiğini düşünmüyorum.bu çocuk benden değil diyen bir adam mı babalık yapacak?içgüdülerim kuvvetlidir.o sadece benim çocuğumBalıkesir Ege Bölgesi’nde ve ilçeleri tatil beldesidir çoğunlukla. Balıkesir merkezden bile pahalı çoğu ilçesi.
Sorun Balıkesir falan değil. Çok detaylı ve uzgörülü bakmıyorsun geleceğe manolya. Zamanında evlenirken adın evli olsun, çocuğun olsun diye enine boyuna düşünüp değerlendirmeden evlenmişsin ya, şu anda boşanırken de öyle yapacaksın. Ama bir çocuğun var bu kez ve çocuğunun da hayatını mahvedecek ve pişman olacaksın. Şu anki pişmanlığının 100 katı belki. Biz buradan fark ettik düşünce sisteminin ne kadar hatalı olduğunu, çocuğun fark etmeyecek mi seninle yaşarken? 12-13 yaşına geldiğinde seninle yaşamak isteyeceğini sanmıyorum, muhtemelen babasına gidecek. Bu arada, şu an yaşadığın yer Balıkesir’e uzak mı? Uzaksa taşınmayı hiç düşünme ya da bağlı olduğun ilin başka bir ilçesine taşın. Çocuğunu babasından mahrum etme lüksün yok. Ama eşinle görüşmemek için nafaka bile almak istemediğine göre yapmak istediğin tam olarak da bu galiba. Kendine gel bence, çocuğun sana düşman olur. Ekstrem durumlar haricinde babasıyla aynı şehirden çok da uzaklaşmamalısın. Yolu falan bahane eder, görmeye gelmez çocuğu ve bu eksikliği büyüdükçe hisseden çocuk seni sorgular, suçlar.
Bence bir pedagog ve avukattan yardım almalısın.
çocuğumuzu hiç baba şefkati ile kucaklamadı mesela...şunu ds oğluma alayım diye bişi getirmedi eve, onun kredi kartıyla hep ben aldım, o almadı ama.Halen çocukla ilgili şüpheleri var.çocuğumuz ben vajinismusken olan bir çocuk, aklı almıyor bu çocuğun nasıl olduğuna, inanamıyor.imkansız gibi bişiymiş çocuğun olma ihtimali.ben kocamı aldatmadım ama bu sebeple inanmıyor ama dna testine de yanaşmıyor.Balıkesir Ege Bölgesi’nde ve ilçeleri tatil beldesidir çoğunlukla. Balıkesir merkezden bile pahalı çoğu ilçesi.
Sorun Balıkesir falan değil. Çok detaylı ve uzgörülü bakmıyorsun geleceğe manolya. Zamanında evlenirken adın evli olsun, çocuğun olsun diye enine boyuna düşünüp değerlendirmeden evlenmişsin ya, şu anda boşanırken de öyle yapacaksın. Ama bir çocuğun var bu kez ve çocuğunun da hayatını mahvedecek ve pişman olacaksın. Şu anki pişmanlığının 100 katı belki. Biz buradan fark ettik düşünce sisteminin ne kadar hatalı olduğunu, çocuğun fark etmeyecek mi seninle yaşarken? 12-13 yaşına geldiğinde seninle yaşamak isteyeceğini sanmıyorum, muhtemelen babasına gidecek. Bu arada, şu an yaşadığın yer Balıkesir’e uzak mı? Uzaksa taşınmayı hiç düşünme ya da bağlı olduğun ilin başka bir ilçesine taşın. Çocuğunu babasından mahrum etme lüksün yok. Ama eşinle görüşmemek için nafaka bile almak istemediğine göre yapmak istediğin tam olarak da bu galiba. Kendine gel bence, çocuğun sana düşman olur. Ekstrem durumlar haricinde babasıyla aynı şehirden çok da uzaklaşmamalısın. Yolu falan bahane eder, görmeye gelmez çocuğu ve bu eksikliği büyüdükçe hisseden çocuk seni sorgular, suçlar.
Bence bir pedagog ve avukattan yardım almalısın.
Çok iddialı konuşuyorsun da bakalım ileride çocuğun da aynı şeyi söyleyecek mi? “O benim babam değil ama öbürü benim annem” falan diyecek mi sizin için? Çok mantıklı düşüncelere sahip olduğunuzu sanmıyorum, 36 yaşında bir anne daha detaylı düşünür.iyi de eşimin çocuğu halen kabul ettiğini düşünmüyorum.bu çocuk benden değil diyen bir adam mı babalık yapacak?içgüdülerim kuvvetlidir.o sadece benim çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?