- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
bunlar geçmişte oldu artık olmuyor ama sonuçta o böyle biri.
Aman Allahım...
çok geç kalmışsın ama daha fazla katlanma.
Ailenin yakınlarında bir ev bul.
Ama Balıkesir iyi seçim çok sakin şeker bir yer demeden geçemicem :)
Lütfen evladınızı bu huzursuz aileye ikna etmeyin. Yaşanmamış tertemiz dünyası var.psikiyatriye götürdüm, depresyon olsa çözülür yada ne biliyim sosyal fobi ama kişiliği yanlış oturmuş.babası çok kötü davranırmış çoçukken ve o böyle biri.ilaçla değişmez.ben ikna oldum
açıkçası kızlar hissettiğim şu ki ben de sevmeden sadece çocuk yapmak ve aile kurmak için evlendim.hatalıyım.sadece iyi bir mesleği olduğu için biriyle evlenilmez ve o da mutsuz.sonuçta hepimiz için üzülüyorum.onun için de üzülüyorum.keşke evlenmeyi bu kadar istemeseydim.keşkeNasıl olmuyor şu an? Kuyruksokumunuz hâlâ acıyor değil mi sizi itip düşürdüğü için? Sizi “huzurumuz olmayacak ev alana kadar” deyip tehdit ediyor değil mi? Sizi suçluluk psikolojisine sokmuş, özgüveninizi yok etmiş. Kadın başıma yapamam, diyorsunuz. Onunla bile bile evlendim diye kendinizi suçluyorsunuz. Lütfen mor çatının sayfasına girin ve oradaki tüm makaleleri okuyun şiddetle ilgili. Tam da şu an yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi anlatıyor.
Diğer anlattıklarının yanında şu devede kulak.bunlar geçmişte oldu artık olmuyor ama sonuçta o böyle biri.
ev kuruyoruz ve ben hamileyim neymiş beyaz eşyacı bana bakıyormuş.ne alaka...nasıl bişi bu dedim.
babam da bu yüzden boşanmamı istiyor ki başta onu çok sevmişti.Diğer anlattıklarının yanında şu devede kulak.
Ya ne demek o kasap işi arkadan koşturup bağırtmalar falan.. çok ağır psikopt.
O zaman babanda istiyorken harekete geç.babam da bu yüzden boşanmamı istiyor ki başta onu çok sevmişti.
bu aralar bana o... diyor.insan karısına nasıl o... diyebilir.ki ben evden işe işten eve biriyim.kimseyle konuşmam.bana böyle diyor kızlarDiğer anlattıklarının yanında şu devede kulak.
Ya ne demek o kasap işi arkadan koşturup bağırtmalar falan.. çok ağır psikopt.
Neden bekledin bunca zaman?bu aralar bana o... diyor.ki ben evden işe işten eve.kimseyle konuşmam.bana böyle diyor kızlar
Bizde şaşırdık uzulsekmi kızsakmı, şimdide yazmişsiniz o... diyor, benim devreler yanacak siz gibi az kaldibelki ailesinin onaylayacağı biriyle mutlu oalbilirdi ve o mutsuz olduğu için de üzülüyorum.çünkü zor bir çocukluğu var, baskıcı bir baba, sürekli hakarete uğrayan biri, ve hayatı hep çalışarak geçmiş.arkadaşlarının çoğu netten tanıştıkları.çevresi de yok.keşke evlenmeseydi benimle.yine de onun için de üzülüyorum.sevgiye muhtaç güven istiyor sevilmek istiyor o kahrolası geçmişi, kötü çocukluğu onu bu hale getirmiş.
her zaman böyle değil.normalde iyi de bu aralar şiddet eğilimi arttı.eskiden yoktu çünkü babam buradaydı.babamdan çekiniyorNeden bekledin bunca zaman?
param pulum herşeyim var ama gidemiyorum.kadın başıma nazıl hayatıma yalnız devam edicem.dedikodu olacakNeden bekledin bunca zaman?
Ya ben hiç dedikodu olayını duymuyorum artık normal boşanmak. Eski zihniyet yokki.param pulum herşeyim var ama gidemiyorum.kadın başıma nazıl hayatıma yalnız devam edicem.dedikodu olacak
Bak canım, o çocuk ikinizin de çocuğu. Dolayısıyla çocuğunun ilerideki psikolojisini ve refahını düşünerek nafaka almak zorundasın. Nafakayı kendine değil çocuğuna alıyorsun. Nafaka almazsan ileride çocuğun, babası onu düşünmüyor, ona 5 kuruş dahi vermiyor diye düşünecek ve bu yüzden depresyona girecek. Buna hakkın var mı? Bence bunu önce bir pedagog ile konuş. Ondan sonra karar ver nafaka alıp almamaya. Seni suçlayacak, babam beni aramıyor, nafaka alsaydın benim için, mutlaka iletişime geçerdi bizimle diye. Ona alamadığın her oyuncakta ya da sağlayamadığın şeylerde nafaka almadığın için seni suçlayacak. 3000 tl yeterli bir rakam değil iki kişi için. Çok da iyi olmaz yaşam standartlarınız. Üstelik sana niye ayrıldığını soracak. Darp raporun elinde olmalı ki çok zor durumda kalırsan seni suçlamasına izin vermemek için gösterirsin. Zira eşin inkâr eder çocuğuna bunu, seni suçlar. Çocuk da olayları hatırlamadığı için gider babasına inanır. Üstelik sırf seni acıtmak için çocuk biraz büyüdüğünde velayetini almak isteyebilir. Çocuğun da ona inandığı için gidebilir babasına. Elin güçlü olmalı. Kullanmasan da darp raporunu tutmalısın elinde. Plansız davranma, pembe gözlükler takma. Ayrılık durumunda taraflar çok çirkefleşir, çoğunlukla da erkekler. Ona fırsat verme. Eline koz verme. Sonra çooook pişman olursun.açıkçası kızlar hissettiğim şu ki ben de sevmeden sadece çocuk yapmak ve aile kurmak için evlendim.hatalıyım.sadece iyi bir mesleği olduğu için biriyle evlenilmez ve o da mutsuz.sonuçta hepimiz için üzülüyorum.onun için de üzülüyorum.keşke evlenmeyi bu kadar istemeseydim.keşke
burada durumlar farklı.istanbul değil.ah ahhhhYa ben hiç dedikodu olayını duymuyorum artık normal boşanmak. Eski zihniyet yokki.
Hatta ne güzel ayaklarının üzerinde duruyorsun diyip tebrik ediyorlar.
3000 lira az mı gerçekten geçinemem mi kiBak canım, o çocuk ikinizin de çocuğu. Dolayısıyla çocuğunun ilerideki psikolojisini ve refahını düşünerek nafaka almak zorundasın. Nafakayı kendine değil çocuğuna alıyorsun. Nafaka almazsan ileride çocuğun, babası onu düşünmüyor, ona 5 kuruş dahi vermiyor diye düşünecek ve bu yüzden depresyona girecek. Buna hakkın var mı? Bence bunu önce bir pedagog ile konuş. Ondan sonra karar ver nafaka alıp almamaya. Seni suçlayacak, babam beni aramıyor, nafaka alsaydın benim için, mutlaka iletişime geçerdi bizimle diye. Ona alamadığın her oyuncakta ya da sağlayamadığın şeylerde nafaka almadığın için seni suçlayacak. 3000 tl yeterli bir rakam değil iki kişi için. Çok da iyi olmaz yaşam standartlarınız. Üstelik sana niye ayrıldığını soracak. Darp raporun elinde olmalı ki çok zor durumda kalırsan seni suçlamasına izin vermemek için gösterirsin. Zira eşin inkâr eder çocuğuna bunu, seni suçlar. Çocuk da olayları hatırlamadığı için gider babasına inanır. Üstelik sırf seni acıtmak için çocuk biraz büyüdüğünde velayetini almak isteyebilir. Çocuğun da ona inandığı için gidebilir babasına. Elin güçlü olmalı. Kullanmasan da darp raporunu tutmalısın elinde. Plansız davranma, pembe gözlükler takma. Ayrılık durumunda taraflar çok çirkefleşir, çoğunlukla da erkekler. Ona fırsat verme. Eline koz verme. Sonra çooook pişman olursun.
Aileniz sizinle gitmez mi bi şehire bir süre siz düzen kurana kadar?burada durumlar farklı.istanbul değil.ah ahhhh
sanmamAileniz sizinle gitmez mi bi şehire bir süre siz düzen kurana kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?