boşanan arkadaşlar nasıl ayrıldınıx


Aman Allahım...
çok geç kalmışsın ama daha fazla katlanma.
Ailenin yakınlarında bir ev bul.
Ama Balıkesir iyi seçim çok sakin şeker bir yer demeden geçemicem :)
bunlar geçmişte oldu artık olmuyor ama sonuçta o böyle biri.
ev kuruyoruz ve ben hamileyim neymiş beyaz eşyacı bana bakıyormuş.ne alaka...nasıl bişi bu dedim.
 
Lütfen evladınızı bu huzursuz aileye ikna etmeyin. Yaşanmamış tertemiz dünyası var.
 
açıkçası kızlar hissettiğim şu ki ben de sevmeden sadece çocuk yapmak ve aile kurmak için evlendim.hatalıyım.sadece iyi bir mesleği olduğu için biriyle evlenilmez ve o da mutsuz.sonuçta hepimiz için üzülüyorum.onun için de üzülüyorum.keşke evlenmeyi bu kadar istemeseydim.keşke
 
bunlar geçmişte oldu artık olmuyor ama sonuçta o böyle biri.
ev kuruyoruz ve ben hamileyim neymiş beyaz eşyacı bana bakıyormuş.ne alaka...nasıl bişi bu dedim.
Diğer anlattıklarının yanında şu devede kulak.
Ya ne demek o kasap işi arkadan koşturup bağırtmalar falan.. çok ağır psikopt.
 
belki ailesinin onaylayacağı biriyle mutlu oalbilirdi ve o mutsuz olduğu için de üzülüyorum.çünkü zor bir çocukluğu var, baskıcı bir baba, sürekli hakarete uğrayan biri, ve hayatı hep çalışarak geçmiş.arkadaşlarının çoğu netten tanıştıkları.çevresi de yok.keşke evlenmeseydi benimle.yine de onun için de üzülüyorum.sevgiye muhtaç güven istiyor sevilmek istiyor o kahrolası geçmişi, kötü çocukluğu onu bu hale getirmiş.
 
Diğer anlattıklarının yanında şu devede kulak.
Ya ne demek o kasap işi arkadan koşturup bağırtmalar falan.. çok ağır psikopt.
bu aralar bana o... diyor.insan karısına nasıl o... diyebilir.ki ben evden işe işten eve biriyim.kimseyle konuşmam.bana böyle diyor kızlar
 
Bizde şaşırdık uzulsekmi kızsakmı, şimdide yazmişsiniz o... diyor, benim devreler yanacak siz gibi az kaldi
 
Bak canım, o çocuk ikinizin de çocuğu. Dolayısıyla çocuğunun ilerideki psikolojisini ve refahını düşünerek nafaka almak zorundasın. Nafakayı kendine değil çocuğuna alıyorsun. Nafaka almazsan ileride çocuğun, babası onu düşünmüyor, ona 5 kuruş dahi vermiyor diye düşünecek ve bu yüzden depresyona girecek. Buna hakkın var mı? Bence bunu önce bir pedagog ile konuş. Ondan sonra karar ver nafaka alıp almamaya. Seni suçlayacak, babam beni aramıyor, nafaka alsaydın benim için, mutlaka iletişime geçerdi bizimle diye. Ona alamadığın her oyuncakta ya da sağlayamadığın şeylerde nafaka almadığın için seni suçlayacak. 3000 tl yeterli bir rakam değil iki kişi için. Çok da iyi olmaz yaşam standartlarınız. Üstelik sana niye ayrıldığını soracak. Darp raporun elinde olmalı ki çok zor durumda kalırsan seni suçlamasına izin vermemek için gösterirsin. Zira eşin inkâr eder çocuğuna bunu, seni suçlar. Çocuk da olayları hatırlamadığı için gider babasına inanır. Üstelik sırf seni acıtmak için çocuk biraz büyüdüğünde velayetini almak isteyebilir. Çocuğun da ona inandığı için gidebilir babasına. Elin güçlü olmalı. Kullanmasan da darp raporunu tutmalısın elinde. Plansız davranma, pembe gözlükler takma. Ayrılık durumunda taraflar çok çirkefleşir, çoğunlukla da erkekler. Ona fırsat verme. Eline koz verme. Sonra çooook pişman olursun.
 
3000 lira az mı gerçekten geçinemem mi ki
 
Hepsini okuyamadım.
Boşanma davasını başlatmadan yeni hayatınızı kurmak istiyorsunuz. Bulunduğunuz yer küçük bir ilçe imiş. Asıl böyle bir durumda dedikodunuz çıkar. Hayatınızda bir erkek vara kadar gider, benden demesi.

Bir şeylerden çekiniyor gibisiniz, anlamadım. Eşiniz boşanma isteğinizi biliyor mu? Avukatla yolunuzu planlayıp davanızı açın, sonra da evinizi tutarsınız. Hayırlısı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…