Sanirim seni en iyi anlayacak biriyim. Mutsuzum dusunecegim diye gidip bir daha gelmeyen bir esten bosandim ben. Bir oglumuz var. Gitmek isteyeni kimse donduremiyor. Ortak arkadaslar da herseyi daha berbat ediyor. 21 gun kurali var belki duymussundur. 21 gun hic iletisime gecme. Eger o ara donerse donuyor, donmezse zaten gelip bosanmak istedigini soyluyor. Zaten esin bosanalim demis. Artik yapacak birsey yok. Ilk olarak ortak kisiler cok laf tasiyor. Herseyi de berbat ediyor. O yuzden bence bir sure onlardan uzak dur. Pek birseyini paylasma. Ikincisi anlasmali bosanmayi kabul etme. Cunku anlasmali bosanmada kazanan hep tek taraf oluyor. Diger taraf genelde hak kaybina ugruyor. Yok eger ugrasmak istemiuorum anlasmali bosanacagim diyorsan cocugunuzun gelecegi icin nafaka iste. Ve nafaka her yil belli oranlarda artirilsin, bunu belirtmezsen hep ayni nafakayi alirsin ve ileride nafaka artirmak icin dava acmak zorunda kalirsin. Bir avukatla gorus bence. Cekismeli bosanacaksan dsrp raporun var, tazminat iste. Takilarin varsa onlari iste. Evlilik sirasinda edinilen malkarin paylasilmasini talrp et.
Su an karisik duygular icindesin biliyorum. Merak etme cocuklar bu travmayi daha kolay atlatiyor. Onlar hakimin belirledigi tarihte babalarini goruyor ve bir sure sonra bu duruma alisiyor. Senin de ilk basta travma yasaman normal cunku her ayrilik bir travma yasatir.
Tavsiyem ayrilik sonrasi evladinla ayri bir duzen kur, baba evine donme.
Herseyi zamana birak. Bir sure sonra huzuru yeniden buluyorsun inan. Sen mutlu isen evladin da mutlu oluyor.