Boşanan arkadaşlar...

cedish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
200
42
73
İstanbul
Boşanalı 2 ay oluyor. Boşanmayı eşim istedi. Mutsuzum, sevmiyorum dedi ve gitti. 7 aylık bebeğim var. Aslında toparlandım ilk zamanlara göre ama yine de sizin tecrübelerinizi dinlemek istiyorum. Zaman gerçekten en iyi çare galiba. Siz tam anlamıyla nasıl kendinize geldiniz? Çalışıyorum, bir işim var çok şükür ayaklarımın üstünde durabiliyorum ama gönlüm yorgun...Bu gönül yorgunluğu da geçer mi zamanla?

Mutsuzum sevmiyorum ve 7 aylık bebek kıyamam o bebeğe ben .Elbette geçer çalışıyor olmana çok sevindim zaman ve bebeğin sana hepsini unutturur en kısa zamanda inşallah buradaki boşanan bayanlar eminim yardımcı olacaklardır bir nebze sana

çocuğuna sarıl .yapıcak başka birşeyin yok .zamanla geçer acısıda .zor bir durum biliyorum ama güçlü olmak zorundasın .

Ne hakkı var mutsuzum deyip 7 aylık bir bebeği ve sizi mutsuz ederek çekip gitmeye. mutsuzsa belki depresyon geçiriyordur bir psikiyatrise giderek tedavi olabilir . Yada ilişkiniz kendisine mutsuzluk veriyora bir evlilik danışmanına gidip destek alabilirsiniz ailece.

ne kadar kolay biter hale geldi evlilikler artık, çok üzülüyorum gördükçe, duydukça, okudukça
11 yıllık evliyiz eşimle, çok mutluyuz , şükürler olsun
bu boşanma ya da mutsuz evlilik konuları okudukça korkuyorum içten içten ya bişey olurda biz de ayrılırsak bir gün diye

neyseki işiniz varmış, umarım bundan sonrasında güzel şeyler bekliyordur sizi ve yavrunuzu

her son yeni bir başlangıçtır aslında umarım sizin için de öyle olur arkadaşım

Boşanalı 2 ay oluyor. Boşanmayı eşim istedi. Mutsuzum, sevmiyorum dedi ve gitti. 7 aylık bebeğim var. Aslında toparlandım ilk zamanlara göre ama yine de sizin tecrübelerinizi dinlemek istiyorum. Zaman gerçekten en iyi çare galiba. Siz tam anlamıyla nasıl kendinize geldiniz? Çalışıyorum, bir işim var çok şükür ayaklarımın üstünde durabiliyorum ama gönlüm yorgun...Bu gönül yorgunluğu da geçer mi zamanla?

uuu hemde nasıl gecicek güzel kardeşim benim bebegini bile büyyüttmüssün bakkk maşallah sana 41 kere............ cennet sizin gibi ANALARIN ayakları altında herhalde ne denir ki

Allah bebeğinize ve size bundan sonra güzel günler göstersin inşallahh

geçer tabiki.. her zorluktan sonra bir de kolaylık vardır

ne kadarda basit geliyor aslında sevmiyorum mutsuzum bu kadar kolay mı bitirmek ya....

boşver sen canım çalışıyormuşsun ayaklarının üstünde duruyorsun. zaman herşeyin ilacı

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Boşanmak gerçekten bir travmaymış. Zaman çoğu şeyi sarıyor ama bu hayal kırıklığı hiç geçmeyecek sanırım. Bir de öfke var tabii. Yıllarca sana değer veren sevdiğini söyleyen insan sen lohusalık dönemindeyken gözünün önünde eşyalarını toplayıp gidebiliyor. Sonra sorgulamaya başlıyorsun hayatı. Güvenmek ne demek, tekrar başka birine güvenebilir miyim diyorsun. Bundan sonrası nasıl olur diyorsun. Bir kaygı sarıyor...

Elbette çok zor kırılan duygularınn onarılması. Bu bir süreç, bende buna benzeyen bir süreçten geçiyorum şu an.
Aşılmayacak birşey değil. Kendine güveninden birşey kaybetme. Şöyle ki; ağlasan da bu süreç geçecek, gülsen de.
Ee sen neden gülmeyi seçmiyorsun. İlk destek her zaman insanın yine kendisinden gelir unutma.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Boşanmak gerçekten bir travmaymış. Zaman çoğu şeyi sarıyor ama bu hayal kırıklığı hiç geçmeyecek sanırım. Bir de öfke var tabii. Yıllarca sana değer veren sevdiğini söyleyen insan sen lohusalık dönemindeyken gözünün önünde eşyalarını toplayıp gidebiliyor. Sonra sorgulamaya başlıyorsun hayatı. Güvenmek ne demek, tekrar başka birine güvenebilir miyim diyorsun. Bundan sonrası nasıl olur diyorsun. Bir kaygı sarıyor...

hiç canını sıkma seni o halinle üzen bırakan bir adamın hayatında hiç yeri olmasın hiç de üzülme değmez sen değerlisin kıymetlisin moralini yüksek tut

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Boşanmak gerçekten bir travmaymış. Zaman çoğu şeyi sarıyor ama bu hayal kırıklığı hiç geçmeyecek sanırım. Bir de öfke var tabii. Yıllarca sana değer veren sevdiğini söyleyen insan sen lohusalık dönemindeyken gözünün önünde eşyalarını toplayıp gidebiliyor. Sonra sorgulamaya başlıyorsun hayatı. Güvenmek ne demek, tekrar başka birine güvenebilir miyim diyorsun. Bundan sonrası nasıl olur diyorsun. Bir kaygı sarıyor...

allah yardımcın olsun bebegını sana bagıslasın ınsalalh hersey kalbıne gore olur

selam canım,bende ayrılalı 9 ay oluyor.ben 20 yıllık evliydim ve başka bir kadını seviyorum dedi ve ayrıldık.benim durumum seninkinde farklı ama gönül kırgınlığı geçmiyor.

Allah yardımcın olsun arkadaşım...boşanmışsın hala mı kafanda soru işaretleri varr yada duyguların neden bu kadar karışık..bende şuan boşanma aşamasındayım davam daha bugun açılcak ama ben daha yolun başındayım ben de kendi kendimeee bugunleri nasıl atlatacağım diye sorular soruyorum boşansam bitse eminim kafam daha rahat olucak ama şuanki durum beni kahrediyor..
senin ne güzel bir bebişin var allahım sana bağışlasın onu ona sımsıkı sarıl ve yaşadıklarını unutmaya çalış..
o şerefsiz eşine zaten diyecek birşey bulamıyorum zaten

erkek milletine güven olmaz canım biz bayanlar erkeklere fazla bel bağlıyoruz çok duygusalız herhangi bir sebepten dolayı boşanma olduğunda da sudan çıkmış balığa dönüyoruz.neyse ki işin var canım evladında var sağlığınızda yerindeyse şükret herşeye rağmen mutlu olmaya çalış zaman en iyi ilaç yaralarını en iyi zaman sarıyor insanın:31:

selam canım,bende ayrılalı 9 ay oluyor.ben 20 yıllık evliydim ve başka bir kadını seviyorum dedi ve ayrıldık.benim durumum seninkinde farklı ama gönül kırgınlığı geçmiyor.

ne kadar vefasız ve beyinsiz şu erkek milleti 20 seneden sonra bırak git aşık olmuşmuş peh:19:bende aldatıldım tabi benimki aldatmadım diyor bırakıp gitmedi ama öyle bir güvenim sarsıldı ki anlatamam.artık hepsinden iğreniyorum erkeklerin iradesiz beyinsiz varlıklar:47:

bu erkekler cinsellik yaşamayınca soğuyolar nedense. bu kadar düşkünsen cinseliğe hamile bırakma kardeşim. çok sinirlendm.
siz hiç kendinizi üzmeyin. karaktersiz bi insandan kurtulmuşsunuz işte. sizi hayata bağlayan biri de var. kızınız.
iyi olmaya çalışın, eski eşinize karşı da hep mutlu gözükün. gururlu olun. kendinize saygınız artsın.

ne kadar vefasız ve beyinsiz şu erkek milleti 20 seneden sonra bırak git aşık olmuşmuş peh:19:bende aldatıldım tabi benimki aldatmadım diyor bırakıp gitmedi ama öyle bir güvenim sarsıldı ki anlatamam.artık hepsinden iğreniyorum erkeklerin iradesiz beyinsiz varlıklar:47:

aşk değil bu yaşadıkları, nefs. yani tamamen hayvani duygular yaşıyolar ama buna aşk diyolar. Allah a havale edin böylelerini. o en iyi cezayı verecektir.
bunlar için üzülmeye değmez. ayrıldıktan sonra mutlu olabiliyolarsa siz de mutlu olabilirsiniz. bu dünyadaki herşey erkekler değil sonuçta. onlarsız da yaşanabilir.

Aysunsun sana da büyük geçmiş olsun. İnsan yaşayınca öyle iyi anlıyor ki...Seninki de daha yeni hem de 20 yıl dile kolay. Benim evliliğim 3 yıl sürdü. Umarım zaman senin de yaranı sarar. Öyle de olacaktır. Ben zaman geçtikçe daha iyi hissediyorum. Bir yerlerde bir şeyler kalır mutlaka kolay değil ama bırakmamak için biz de elimizden geleni yapmalıyız. En güzel günler daha yaşamadıklarımız diyebilmeliyiz.

Al benden de o kadar...Ben de erkeklerden tiksiniyorum artık. Merhametsiz oluyor erkekler ben bunu anladım. Merhametlileri de vardır ama ya kapılmıştır çoktan ya da bana denk gelmedi :)

Back
X