O da sizinle ailenizde kalacak mı?Dediğim gibi. Eşim tatilde 3 hafta kendi ailemle goruseceksem 3 hafta da kendi ailesiyle kalmamı istiyor. Ben de istemiyorum
Çekişmeli mi oldu davaBen aldatıldım. Onun için boşandım. Ailesi ile de evli olduğum dönemde aramız gayet iyiydi. Onun haricinde çok sinirli eve ve bana karşı ilgisiz ve alkol alan bi insandı. Ben alkol almasına karşı olmama rağmen beni dinlemiyordu. Yani düğünde bayramda derler ya öyle olsa bişey demem ama bir dönem baya sıklaşmıştı. Ama asıl nedeni ihanet. Asla pişman değilim.
Çekişmeli mi bosandinizAldatıldım, psikolojik ve fiziksel şiddet vardı..
Tek pişmanlığım daha erken boşanmamaktı. Düğün günü ayrılsaymışım keşke 15 sene sabreceğime.
Deli divane aşık evlendik. Gerçek yüzünü gördük boşandık. Pişman olmadımArkadaşlar merhaba. Boşanan arkadaşlar boşanma sebebiniz neydi, severek ayrılan ve unutamayan pişman olan var mı? Ailenize ne zaman haber verdiniz, tepkileri ne oldu?
Esimle ayrılma konusu geçiyor, konuyu açan da benim ama iş ciddilesiyor. Herkes çok mutluyum gibi dusunuyor. Zaten eşimle bir problemimiz de yok. Ailesinde yazın ne kadar kalırsam kendi ailemle de o kadar kalabilirsin diyor. Sevmiyorum ailesini.
Eşimle problemim yok diyorsun da.Neden bosaniyorsunuz ki.Arkadaşlar merhaba. Boşanan arkadaşlar boşanma sebebiniz neydi, severek ayrılan ve unutamayan pişman olan var mı? Ailenize ne zaman haber verdiniz, tepkileri ne oldu?
Esimle ayrılma konusu geçiyor, konuyu açan da benim ama iş ciddilesiyor. Herkes çok mutluyum gibi dusunuyor. Zaten eşimle bir problemimiz de yok. Ailesinde yazın ne kadar kalırsam kendi ailemle de o kadar kalabilirsin diyor. Sevmiyorum ailesini.
Ailesini sevmiyormusEşimle problemim yok diyorsun da.Neden bosaniyorsunuz ki.
Hakime bu gerekçeyi mi sunacaksiniz ? Sadece bu mu yani konuşup anlaşılmayacak bir durum yok da. Bana tuhaf geldi.Dediğim gibi. Eşim tatilde 3 hafta kendi ailemle goruseceksem 3 hafta da kendi ailesiyle kalmamı istiyor. Ben de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?