- 14 Ocak 2018
- 544
- 1.317
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam da bu olayın üstüne ödül gibi bide tamam diyemem ona. Ben hep kahvaltı hazırladım zaten hamileyken bile.
Eğer adam herşeyi kabul ettiyse,eski konforun,çocuğun eğitimi ve geleceği için gerekli olan miktarı fazlaca talep et.Ben en baştan ona söyledim zaten ya kabullenirsin ya boşanırız sen seç diye. Adam annesi ille de gelecek ilke de torun sevecek tavrı sergiliyorsa bana bende boşanmaya giderim tabi ki. Ben bu evde kukla mıyım yahu?bu arada teşekkür ederim çok tatlısınız. Hayırlısı neyse o olsun dilerim.
Ne enteresan yorumlar var
Adama kahvalti hazirlamak kadinin gorevi mi arkadaslar ?? Yok boyle bir gorev
Jameya hani gitmemisti tatile? Hangi ara seni birakip tatile gitti bu adam?
O gün şart koyarken bana tatile gidelim dedi. Bende kabul etmeyince ben gidicem o zaman dedi ve gitti.Ne enteresan yorumlar var
Adama kahvalti hazirlamak kadinin gorevi mi arkadaslar ?? Yok boyle bir gorev
Jameya hani gitmemisti tatile? Hangi ara seni birakip tatile gitti bu adam?
Tamam sizin söyledikleriniz mantıklı,ama bu olayın üstüne yapmak istemiyorum. Bana bir hiç gibi davranışdığı için boşanmayı düşünüyorum.Kahvaltı hazırlamak kadının görevi değil zaten.
Hazırla diyenlerden biri de benim.
6 yıllık evliyim, ilk 3 yıl çalışıyordum ya işe giderken dışarıdan aldık ya birlikte hazırladık.
3 yıldır 2 çocuklayım, aynı duzen devam etti... hatta çocukların ilk 3 ayında eşim bana hazırladı.
Mesele kahvaltı meselesi değil. Birbirlerini dinleyecek anlayacak, 3 kişilik ailelerinin nasıl olduğunu deneyimlemeden koşar adım boşanmaya gitme meselesi...
bugüne kadar olanlara susup sabredip, ard arda patlamalar yaşaması birazJameya nın suçu. Keşke en baştan beri saygısızlık yapmayayım diye düşüneceğine kendini düşünseydi.
Ama geçti artık. Şimdi başlangıç noktası olarak, adam tamam annem yok ama sende kahvaltı hazırla diyorsa bir adım o bir adım o gibi bakarım ben olaya...
bunu da birlikte yaşamaya devam etmek için yeterli şeyler aralarında kaldı mı, yardım alsalar çözümü olur mu, sorunları bir de terapistle çözme fırsatı tanısalar birbirlerine diye evet yap derim.
Kahvaltıyı görev değil, karşılıklı başlangıç adımları olarak görürüm. He biraz birbirlerini anlamaya başladıklarında yine hazırlamasın.
Ama en azından birbirlerini dışarıdan mudahele olmadan seviyorlar mı, sorunlarının çözümü var mı görsünler. Bebeğin ilk 6 ayı zordur ebeveynler için.. alışması, anlaması.. birbirlerini vakit kalmaz, kendilerine vakit kalmaz bir se 3. Kişiler karışınca ortalık pzar yerine dönüyor...
öyle bebek babasız kalacak ah vah boşanmasınlar da demiyorum. Her yolu deneyip adım atmakta fayda var...
Vallahi defalarca açıkladım ben bu durumu. O an benim sorunum kv ydi kadın üstüme yürümüştü. Ben eşimin ne yaptığını ne dediğini görmedim de duymadım da. Ona sorduktan sonra bana “ bir tarafta annem bir tarafta eşim hangisine tepki verseydim ikinize de bişey demedim farkındaysan” dedikten sonra ben olayın farkına vardım. O gün mevzu eşim değildi diye öyle yazdım.En son "konuyu eşime çekmeyin" demistin.
Çok hızlı koşmuşsun, boşanmak için acele ediyorsun gibime geliyor.
Insan olarak bi ortamız yok vallahi.
Hakkında hayırlısı olsun.
Müsade eden ben değilim eğer huzurumu bozabiliyorsa eşim müsade ediyor. Her evimize geldiğinde bi olay oluyor. Bunu fark etmesi lazımdı şimdiye kadar ama o annesine dikkat edeceğine bana dikkat etmiş “annem çocuğu alırken geri alıyorsun” diyordu geçenlerde. Halbuki çocuk huysuzlanıyordu kv alınca.Sizi anlıyorum. tabi ki ödül gibi kahvaltı hazırlamayın ama şu kv lerin bizlerin ailelerini dağıtmasına müsade etmeyelim.
inanın ki pes etsek hepimiz boşanırız. şöyle yorumlara bakınca birbirinizi seviyorsunuz diye düşündüm.
Zaten senin yorumuna istinaden yazmamistim onu :)Kahvaltı hazırlamak kadının görevi değil zaten.
Hazırla diyenlerden biri de benim.
6 yıllık evliyim, ilk 3 yıl çalışıyordum ya işe giderken dışarıdan aldık ya birlikte hazırladık.
3 yıldır 2 çocuklayım, aynı duzen devam etti... hatta çocukların ilk 3 ayında eşim bana hazırladı.
Mesele kahvaltı meselesi değil. Birbirlerini dinleyecek anlayacak, 3 kişilik ailelerinin nasıl olduğunu deneyimlemeden koşar adım boşanmaya gitme meselesi...
bugüne kadar olanlara susup sabredip, ard arda patlamalar yaşaması birazJameya nın suçu. Keşke en baştan beri saygısızlık yapmayayım diye düşüneceğine kendini düşünseydi.
Ama geçti artık. Şimdi başlangıç noktası olarak, adam tamam annem yok ama sende kahvaltı hazırla diyorsa bir adım o bir adım o gibi bakarım ben olaya...
bunu da birlikte yaşamaya devam etmek için yeterli şeyler aralarında kaldı mı, yardım alsalar çözümü olur mu, sorunları bir de terapistle çözme fırsatı tanısalar birbirlerine diye evet yap derim.
Kahvaltıyı görev değil, karşılıklı başlangıç adımları olarak görürüm. He biraz birbirlerini anlamaya başladıklarında yine hazırlamasın.
Ama en azından birbirlerini dışarıdan mudahele olmadan seviyorlar mı, sorunlarının çözümü var mı görsünler. Bebeğin ilk 6 ayı zordur ebeveynler için.. alışması, anlaması.. birbirlerini vakit kalmaz, kendilerine vakit kalmaz bir se 3. Kişiler karışınca ortalık pzar yerine dönüyor...
öyle bebek babasız kalacak ah vah boşanmasınlar da demiyorum. Her yolu deneyip adım atmakta fayda var...
Iyi halt etmisO gün şart koyarken bana tatile gidelim dedi. Bende kabul etmeyince ben gidicem o zaman dedi ve gitti.
Anlıyorum tabi sonuçta eşinizin iyi niyetli olduğunu düşünerek böyle dediniz.Vallahi defalarca açıkladım ben bu durumu. O an benim sorunum kv ydi kadın üstüme yürümüştü. Ben eşimin ne yaptığını ne dediğini görmedim de duymadım da. Ona sorduktan sonra bana “ bir tarafta annem bir tarafta eşim hangisine tepki verseydim ikinize de bişey demedim farkındaysan” dedikten sonra ben olayın farkına vardım. O gün mevzu eşim değildi diye öyle yazdım.
Tamam sizin söyledikleriniz mantıklı,ama bu olayın üstüne yapmak istemiyorum. Bana bir hiç gibi davranışdığı için boşanmayı düşünüyorum.
Yoksa zaten 7 de uyanıyorum benim de işime gelir tek başıma yememiş olurun. Ama bunun üzerine istemeseydi bana o gün deseydi tamam görüşme annemle haklısın diyip ertesi gün “ya jameya kahvaltı hazırlarmısın sabahları” dese hazırlarım.
Ben buna tamam desem aradan 1 ay gecer anasını da getirir kahvaltıya.
Zaten senin yorumuna istinaden yazmamistim onu :)
Senin ne demek istedigini anladim ama durum bundan cok daha karisik bence
Ortada karisinin durumunu , gorusunu , rahatsizligini umursamayan bir adam var
Konu bence kv sorunu da degil , problem kv olmadigini varsayalim kitap olsun misal
Jameya israrla bu kitabi evimde istemiyorum lutfen getirme diyor , bak bu kitap da beni istemiyor , 5 senedir tonla sorun yasadik diyor ama adam koskoca 5 sene biyunca karisini umursamayip israrla hayir bu kitap bu evde duracak diyor
Cozum uretmiyor , karisinin sundugu cozum onerilerini kabul etmiyor , benim dedigim olacak diyor
Karisina senin duygun, dusu cen , hissettiklerin umurimda diil diyor
Ve bu kadin bu adama ben yeni dogum yaptim , iyi diilim , lohusa depresyonundayim , gerekirse disardan da destek alalim demesine ragmen adam bunlari imursamiyor
Kocam bana kendimi bu kadar degersiz hissettirse bende bosanirim
Jameya'ya bisan diyemem , bence de bir sure ayri yasayip gorsunler durumu ama gercekten kocam bana bunlari yapsa cok net bosarim ben
Ama benim ici. Bunu demek kolay , isim var gucum var yanimda ailem var vs
Jameya icin zor bu konu
Şiştim yorumları okurken. Mesele kahvaltı hazırlamak mı burda allah aşkına?
Adam eşine saygı duymamış, koruyamamış. Kv üstüne yürümüş ağzını açıp sen ne yapıyosun benim evimde benim karıma dememiş. Üstüne bir de konu sahibine hastasın demiş.
Tabi ya paşaya kahvaltılar hazırlansın önüne serilsin hatta annesi gelsin ona da hazırlansın. Oldu.
Kesinlikle saglikli dusunmek lazimYeni doğum yapmış, zor bir bebekle boğuşan bir kadın, üstüne şu güne kadar da mudahele edilmiş, sinirleri iyice yıpratılmış.
Adamın umursamazlığı beni de yıldırdı... hiç denemediklerini denesinler diye söylüyorum bende. Şart koşsun.
“Bu bizim miladımız olacak, kahvaltıysa eyvallah. Biz 3 kişilik aile olarak nasıl karı-koca, nasıl anne-baba oluyoruz bunu göreceğiz. Ama sorunlar da yokmuş gibi davranmadan yardım alacağız. Yoksa boşanmaktan başka çare bırakmıyorsun bana, şu an kalkıp ya avukata gidelim birlikte, süreci başlatalım, ya evlilik terapistine gidelim, ilk görüşmeyi. Kararı sen ver...”
İlk çoçuğum çok zordu. Gerçekten ilk 1 yıl aldığım her karar yanlıştı desem yeridir :) buna restoranda verdiğim sipariş, mağazadan aldığım gömlek de dahil...
Neyseki büyük kararlar almak durumunda kalmadım. Geri dönüşü olmayan bir şey yaşamadım. O yüzden biraz da ısrarım sanırım. bu kararı almak için sağlıklı düşünmek lazım :)
Ben kimseyi azarlamıyorum.Kocasına “benim haklılığımı kabul edeceksin, yanımda duracaksın, hatalarını telafi edeceksin, kahvaltı falan da hazırlamam” desin madem. Belki adam boşanmak yerine kabul eder. Ama konu sahibi bunu da istemiyor anladığım kadarıyla, kesin boşanmak istiyor.
Boşanmaması için çözüm arayanların yorumlarına da “bu çözüm bana uygun değil” diyip kestirip atabilecekken azarlayıcı tarzda cevap veriyor. E boşansın o zaman ne diyelim.
Yok o kadar değil sadece annesi yüzünden böyle yapıyor. Yoksa benim eşimle başka bir problemim yok.Zaten senin yorumuna istinaden yazmamistim onu :)
Senin ne demek istedigini anladim ama durum bundan cok daha karisik bence
Ortada karisinin durumunu , gorusunu , rahatsizligini umursamayan bir adam var
Konu bence kv sorunu da degil , problem kv olmadigini varsayalim kitap olsun misal
Jameya israrla bu kitabi evimde istemiyorum lutfen getirme diyor , bak bu kitap da beni istemiyor , 5 senedir tonla sorun yasadik diyor ama adam koskoca 5 sene biyunca karisini umursamayip israrla hayir bu kitap bu evde duracak diyor
Cozum uretmiyor , karisinin sundugu cozum onerilerini kabul etmiyor , benim dedigim olacak diyor
Karisina senin duygun, dusu cen , hissettiklerin umurimda diil diyor
Ve bu kadin bu adama ben yeni dogum yaptim , iyi diilim , lohusa depresyonundayim , gerekirse disardan da destek alalim demesine ragmen adam bunlari imursamiyor
Kocam bana kendimi bu kadar degersiz hissettirse bende bosanirim
Jameya'ya bisan diyemem , bence de bir sure ayri yasayip gorsunler durumu ama gercekten kocam bana bunlari yapsa cok net bosarim ben
Ama benim ici. Bunu demek kolay , isim var gucum var yanimda ailem var vs
Jameya icin zor bu konu