Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Evet ben gerçek hayatta kavga etmiyorum insanlarla öyle bir ortamda bulunmuyorum öyle bir çevrem yok kendi halimde yaşayan bir insanım sizin gibi çingene değilim yani:)
Hee evet tek mesaja iki ayrı cevap veren çingene kim acaba :) sana daha fazla kemik vermeyecegim hadi canım otede afkur bye...

Muhakkak arkadaşlar size cevap vermiştir ama ben de yazmak istedim. Eskiler gibi kumar, aldatma, şiddet yoksa boşanmamalı mı insan? Eşine karşı hiçbir çekim hissetmemek, sohbetinden zerre zevk almamak, eldivenle bile sevesin/dokunasın gelmemek falan bunlar sizin için boş sebepler mi? Ayrıca yuva kutsal falan değildir, ataerkil sistemin kadının daha rahat sömürülmesini sağlamak amacıyla çıkardığı propagandaları gerçekmiş gibi inanıp buraya yazmışsınız. Kimse mutlu bir evliliği olan insana yuvanı boz hayatını yaşa demiyor kadın dümdüz yaşayabilmek için 3 tane antidepresan içiyor ona rağmen mutlu olamıyorum diyor. İnsanları int*har edene kadar mutsuzluğa zorlayan kutsallarınızı kendinize saklayın bence.

Mune valla kusura bakmayın ikili polemik yasak diyorsunuz da şu tiplere zamanında müdahale etseniz keşke. Insan gibi yazıyoruz hakaret ediyor bizim elimiz armut mu toplasın yani lafı yiyip susup oturacak miyiz?

Son düzenleme:
Mune valla kusura bakmayın ikili polemik yasak diyorsunuz da şu tiplere zamanında mudahele etseniz keşke. Insan gibi yazıyoruz hakaret ediyor bizim elimiz armut mu toplasın yani lafı yiyip susup oturacak miyiz?
Bana müdahale etsin hakaret eden sensin ben sana bir şey mi söylüyorum seni tanımıyorum bile sen gelip bana hakaret Edip yazıyorsun ben de sana senin konuştuğun dilde cevap veriyorum

İnsanlar bana cevap vermedi genelde hakaret ettiler bir tek siz cevap verdiniz şu anda bir de 1 2 kişi daha cevap verdi bakın bunlar sizin düşünceleriniz ben sizinle aynı düşünmek zorunda değilim benim için evlilik kutsaldır ben öyle görüyorum ve sevgi bitti diye evliliğimi bitirmem çünkü saygı bakidir Kadın bebeği olduğunu söylüyor eğer bir şeyler bittiyse ve üç yıldır bittiyse bebek nasıl oldu? Nasıl yaptılar yani duvara delik mi açtılar afedersiniz Arada böyle monoton lıkları olur çabalayıp evliliği kurtarmaktır baki olan benim düşüncem bu sizde direk boşanmalı diyorsunuz Buda sizin düşünceniz saygı duyarım Ben hanımefendinin depresyonda olduğunu düşünüyorum lohusa döneminde olduğunu düşünüyorum ve evliliğini kurtarması gerektiğini boşan diyenlere kulak asmaması gerektiğini düşünüyorum bir ilişkinin bir evrenin içerisindeki dinamikleri bilmeden direk boşan demek ne kadardoğru olabılır ki asla değil

Konu sahibi 40 yaşında ve bir yorumunda 27,29 yaşlarında anne olduğunu, 8 yıldır seks olmadığını yazmış ikisinde de birbirine karşı istek yok. Küçük bir bebeği daha mı var?

Konu sahibi 40 yaşında ve bir yorumunda 27,29 yaşlarında anne olduğunu yazmış yani 11 yıldır seks yok ikisinde de birbirine karşı istek yok. Küçük bir bebeği daha mı var?
Açtığı diğer konulara bakın bir konusunda da bebeği olduğunu yazmış

Ben bulamadım ya buraya alıntı girdiniz mi bu konuyu oradan bakayım.
Pardon bebeğim var dememiş iki çocuğum var hiçbir sorunum yok mutluyum demiş Yani ben hala sadece cinsellik için evliliğin bitmesine karşıyım doğru bulmuyorum isteyen boşanır :))

Zor bir durum

Cinsellik evliligin temel tasi gibi birsey

Sevildigini arzilandigini hissetmek güzel bir sey

Mesaja bakinca esin seni seviyor gibi

Ama sen de kararsizsin sanki ayrilinca pisman olmaktan korkuyor gibisin

Allah hakinizda hayirlisini nasip etsin

Mune valla kusura bakmayın ikili polemik yasak diyorsunuz da şu tiplere zamanında müdahale etseniz keşke. Insan gibi yazıyoruz hakaret ediyor bizim elimiz armut mu toplasın yani lafı yiyip susup oturacak miyiz?
Ben kime hakaret etmişim ya kendine gel benimle polemiğe girmeye çalışan sensin kırmızı yanaklı kedimisin nesin durduk yere hakareti edip bana saldıran sensin konunun seninle bir alakası bile yoktu seni tanımıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…