Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Bana özelden yapmayacaksınız o zaman benden izin almadan ne hakla özelime girersen cevabınıda alırsınız
Admin seni buradan uzaklaştırmazsa beni uzaklaştırsın ya çok net söylüyorum yani küfür etmek bu kadar serbest da beni uzaklaştırsın milletin arkasına sığınıyorsun Katip midir nedir millete yalakalık yapıyorsun ama küfür ettin bana küfür eden kişi uzaklaştırılmalı bu kadar basit

Ben sadece bu mesajlara bakarak eşinizi çok temiz buldum. Üzüldüm de. Toparlamaya çalışıyor. Ben boşanma sürecinde (son aşamadayız) olan biri olarak mutsuz bir evlilikte durulmayacağını tecrübemle biliyorum. Bu çizdiğiniz resim size nasıl hissettiriyor bilmiyorum ama buradan bakınca toparlaması mümkün gibi görünüyor. Çift terapisi denemenizi öneririm. Ayrıca o size açıkça nedir sorun diye sorduğunda siz kaçamak cevap vermişsiniz. Buraya yazdığınız gibi ona da söyleyin. Bahsettiğiniz yakınlık olmadan elbette evlilik mümkün değil. Ama belki çözülebilirdir.. Mutlaka buraya yazdığınızın dışında da durumlar olabilir bu noktada olduğunuza göre ama bu mesajlar kıyamamak veya acımak değil, gayet dürüst düzgün, evliliği için çabalayan adam imajı çiziyor. Macera aramayın mevcut huzurunuzu koruyun derim ben. Tabii çözülmesi gereken mevzuları çözmekle başlayabilirsiniz. Her şey de o kadar umutsuz vaka değil.

Yapmıyon ki kavga edıyon burda.

Yapmayın bakın ben de böyle söyledigim için recm edildim hacda rükun eder gibi taşlandım ıslak odunla dövüldüm

Hastalık mı var neden cinsellik yok ?

hastalığı neki ? senin sefkatine kalmadı sevgi yoksa ,beğenmiyorsan adamı açık açık konuş insan sevmediğiyle sevişmek istemez

Hay Allah’ım ya farklı farklı insanlar geliyor her seferinde ya ya neden bitmiyorsunuz arkadaşım kafayı mı yediniz ya şizofren misiniz
Tamam seninle normal konusulmayacak belli oldu. Burası forum istedigimiz yere yaziyoruz 3 sayfa kavga eden ben miyim manyak kim acaba?

Ben 26 yaşındayım hiç evlenmedim aslında yorum yapmam doğru mu değil mi bilmiyorum fakat yine de bir şeyler söylemek istiyorum. Benim çevremden gördüğüm kadarıyla aşkta tutku da zamanla yitip gidiyor yerini saygı sevgi ve şefkate bırakıyor. Sanki sizde de bu şekilde olmuş gibi gözüküyor. Eşiniz size karşı çok nazik ve çabalamaya açık biri olarak gözüküyor. Çoğu şeyin yerinde ve düzenli olduğundan bahsetmişsiniz insanoğlunu tekdüze yaşam maalesef ki bir süre sonra mutlu etmiyor. Biraz sabırla bu durumun içerisinden çıkabilirsiniz birlikte eş terapisi ve cinsellik terapisi alabilirsiniz. Umarım durum düzelir ve çocuklarınızın da sizin de düzeniniz bozulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…