- 9 Kasım 2021
- 796
- 1.490
- 63
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Maalesef .Ay sizi ne güzel manipüle ediyor siz de yiyorsunuz afiyet olsun.
Bulmuş bakıcıyı bırakır mı tabi sanki sizi sevdiğinden Gurur desen yerlerde
Eskıden 5 yılda öldüruyormuş ama şimdi tedavisi var ama geçmiyor daEşinizin milyonda bir olan hastalığı nedir ölümcül bişey değilse neden bu kadar vicdan?
Beni dısardan gören enerjime bayılır yaşını göstermeyen güzel bakımlı heyecanlı . Pozitif bir kadınımSevginiz heyecanınız bitmiş gibi gözüküyor...
Genel olarak hayatınızı, günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Evliliğiniz dışında hayatınızdan memnun musunuz?
Evliliğiniz dışında sizi heyecanlandıran, coşkulandıran hobileriniz, iş başarılarınız vs var mı?
Bunları merak ettim ben...
Rahatsan niye ağlıyorsun? Cinsellik aramiyorum diyorsun e ye iç gez evde adamla muhatap olma?Aslında rahatım . Rahatlığım bozulacak diye atmıyorum belki de .
Owww çok kötü o zaman.Acıdığın bir erkeğe erkek gözüyle bakamazsın kiEşimi seviyorum ama eş gibi değil aşkla değil
Daha çok içimde ona bi acıma duygum var şefkat .
Bunu bilmiyor
Bence arıyor ya aramasa yazmaz durmadanRahatsan niye ağlıyorsun? Cinsellik aramiyorum diyorsun e ye iç gez evde adamla muhatap olma?
Arıyorsan adama niye demiyor evet istiyorum ama seninle değil diye? Rahatına düşkünse bunları kafaya takmadan devam edecek ya da boşanacak başka çaresi yok kiBence arıyor ya aramasa yazmaz durmadan
Adam sanki napabilecek yani oluyo da istemiyor bu kadın? Olmuyo ki. Yok adamda. Hastaymış da zaten öyle denmez ki şimdi.Arıyorsan adama niye demiyor evet istiyorum ama seninle değil diye? Rahatına düşkünse bunları kafaya takmadan devam edecek ya da boşanacak başka çaresi yok ki
Zaten öyle yaşıyorum ,Rahatsan niye ağlıyorsun? Cinsellik aramiyorum diyorsun e ye iç gez evde adamla muhatap olma?
Yıllar önce diyecekti kadına genişlemissin diyen adama önce sen kaldırmayı öğren diyecekti. Şimdi denmez de olay şimdinin konusu değilmiş zaten. Birakamiyorsa rahatı iyiyse yapacak bir şey yok yani, kendisi seçiyor biraz da bu durumu.Adam sanki napabilecek yani oluyo da istemiyor bu kadın? Olmuyo ki. Yok adamda. Hastaymış da zaten öyle denmez ki şimdi.
Bunu diyebilecek kadınları öpüyorum burdan zaten ben maalesef diyemeyenlerdemin .Arıyorsan adama niye demiyor evet istiyorum ama seninle değil diye? Rahatına düşkünse bunları kafaya takmadan devam edecek ya da boşanacak başka çaresi yok ki
Konuna cinselliğin olmayışı da dahil sen yıllardır yapmadığın için kaniksamissin. Terapiye vs gidiyor musun?Zaten öyle yaşıyorum ,
ayrıca konum cinsellık olmayışı değil bunu daha önce yazdım.
Konum çok başka yerde benimm.
İ
Dedim dedim onu da dedim aramız da bi sürü laf geçti o dönemYıllar önce diyecekti kadına genişletmissin diyen adama önce sen kaldırmayı öğren diyecekti. Şimdi denmez de olay şimdinin konusu değilmiş zaten. Birakamiyorsa rahatı iyiyse yapacak bir şey yok yani, kendisi seçiyor biraz da bu durumu.
Şu an hayır . Sadece İlaç tedavisine başladık .Konuna cinselliğin olmayışı da dahil sen yıllardır yapmadığın için kaniksamissin. Terapiye vs gidiyor musun?
Böyle düşünen bi yanımda var çünkü rahatlık bolluk için de yüzüyorumBelki bir sağlık problemi var belki ilişki monotonlaştı bilmiyorum bundan dolayı boşanmak bana çok saçma geliyor düzenini bozmak çok saçma geliyor
Zamanında geniş diyen adama sen doldurdun da mı konuşuyon deseymiş keşke şimdi denmez de.Yıllar önce diyecekti kadına genişlemissin diyen adama önce sen kaldırmayı öğren diyecekti. Şimdi denmez de olay şimdinin konusu değilmiş zaten. Birakamiyorsa rahatı iyiyse yapacak bir şey yok yani, kendisi seçiyor biraz da bu durumu.
Adam kaç yıldır hasta? Senin bu adamla başka ne sorunun var açıkca yazar mısın? Cinsellik asıl konu değil diyorsun bana ağır laflar etti diyorsun ne dedi meselaDedim dedim onu da dedim aramız da bi sürü laf geçti o dönem
ama adam hastaymış o dönemde zaten sonra da hastaneye yatış süreçleri başladı , o dönem çok üzüldüm mesela Zor süreçlerdi
Uzaklaştıkça uzaklaştık sonra bu konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?