• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Zaten öyle yaşıyorum ,
ayrıca konum cinsellık olmayışı değil bunu daha önce yazdım.
Konum çok başka yerde benimm.

İ

Yapılan her yoruma ayrı bir neden bulmuşsunuz.
Israrla neden bu değil şu değil diyorsun ama konu tamda inkar ettiğiniz şeyler. Kadınlar cinsellik yaşamadığı zaman bir süre sonra cinselliği istememeye ve nedeni başka yerlerde aramaya başlıyorlar.
Ayrıca eşinizide sevmiyorsunuz adam size her bakımdan yük olmuş durumda. Onu sevmediğinizi bildiği hâlde bencilce yanında istiyor. Sizde boşanmamak için gereksiz bir vicdan muhasebesi içerisine girmişsiniz.
Eşiniz daha iyi duruma gelince boşanın. Tek başınıza yapmıyorsanızda psikolojik destek alın.

Ben sizi hatırlıyorum sizin tek sorununuz cinsellikti. Bu yüzden boşanamayacağınızı da biliyorsunuz, bir neden bulmanız lazım tabi çevrenizi susturmak için bunu anlıyorum ama artık iş kendine yalan söylemeye kadar gelmiş bu tehlikeli.

Böyle düşünen bi yanımda var çünkü rahatlık bolluk için de yüzüyorum
Ayrıca bi yerlere gitmem gelmem sorun olmaz rahatım yani
O adımı atıp pişman olmakta var sonunda
Ama böyle de çok tuhaf bi evlilik bu
Bence siz bir depresyondasınız bir bunalımdasınız Yuvanızı yıkmayın derim ben ne bileyim ya rahatım yerinde diyorsunuz Bazen böyle monoton lıklar olur sonra düzelir ayrıca hastalık da olabilirdi yani cinsellik hiç yaşanmayabilir de sonuçta çocuklarınız var aile olmuşsunuz
her şey cinsellik değil eşiniz sizi aldatmıyor belliki bir şey yapmıyor zarar vermiyor Sırf bu yüzden kocamı bırakılır terk edilir Bence bir psikiyatriye görünün

Böyle düşünen bi yanımda var çünkü rahatlık bolluk için de yüzüyorum
Ayrıca bi yerlere gitmem gelmem sorun olmaz rahatım yani
O adımı atıp pişman olmakta var sonunda
Ama böyle de çok tuhaf bi evlilik bu
Bence ilişki terapisine gidin vallahi siz ondan boşanırsanız adam iyi bir adam diyorsunuz tatiller diyorsunuz gider başka kadınla evlenir pişman olursunuz 😃 bu devirde iyi koca bulmak kolay mı Yapmayın bakın insanlar boşanın der ama dile kolay çok pişman olursunuz elinizden kaçırdığınızla kalırsınız valla dışarda pusuda bekliyolar Koca bulsam da vermesem de olur beni tatillere götürsün yeter diyen kadın çok

Bence ilişki terapisine gidin vallahi siz ondan boşanırsanız adam iyi bir adam diyorsunuz tatiller diyorsunuz gider başka kadınla evlenir pişman olursunuz 😃 bu devirde iyi koca bulmak kolay mı Yapmayın bakın insanlar boşanın der ama dile kolay çok pişman olursunuz elinizden kaçırdığınızla kalırsınız valla dışarda pusuda bekliyolar Koca bulsam da vermesem de olur beni tatillere götürsün yeter diyen kadın çok
Adam hasta. O derdi para ile de çeken de olmaz. Belki dediğiniz gibi olsa konu sahibinin içi rahat giderdi.

Peşpeşe olan çocuk düzenş bozdu sonra o sabit bi işi varken ticarete atıldı çok çalıştı , aklı orda bedeni sevilme de idi görevi usulü .
Sonra ereksiyon sorunu oldu öyle bi koptuk bu süreçte bana bi kaç iması oldu normal doğumdan dolayı mı acaba diye .
Genişlemiş sankı diye .

Ben bunu kabul etmedim ayrılmaya kadar gitti konu . Ayrılamadık o tedavi oldu ama bu sefer ben istemedim çünkü şey aynı şey .

O yüzden de istemiyorum . İçim almıyor .

Ama dediğim gibi pek sevişgen bi çiftte değildik yeni evliyken bile 15 günde 1 idi . Sonra süresi uzadı uzadı be bitti
15 günde 1 cinsellikle peşpeşe 2 çocuk hayy maşallah.biz her gün 2 defa yapıyoruz da bir halt olduğu yok.hayatımda tek kıskandığım da bu durum valla.klasik kendi sorunu örtmek için suçu kadına atan manipülatif erkek modeli.eskiden 9, 10 çocuk yapıyordu kadınlar? O zaman genişlemiyor muydu? Terbiyesiz adam.iyi enerji alamadım ven bu adamdan.merhametinizi gözden geçirin.

Çocuklar 14 ve 12 yasında . Lgs sürecinde birisi .
Ben de sizin söyledikleriniz ile ikilemde kaldığım için boşanamıyorum .
Böyle de yaşanmıyor .
Boşan boşan diyenlere bakma,hayatın gerçekleri var.Şu an imkanların iyi aile yanında sığıntı gibi oluyorsun,kocan da sana karismiyorsa bir şeyleri toparlamaya bakın l,terapi falan..

Kemoterapi falan diyo nadir bir hastalıkmış. Zaten ondan önce de cinsel durum parlak değilmiş, tam boşanma lafı açıldığı vakit hastalık çıkmış.
İnanamıyorum hasta diye koca mı bırakılır ya benim kocam hasta olsa onu daha çok severim daha çok bağlanırım Bağırma basarm onu hasta diye terk etmem adama çok üzüldüm

İnanamıyorum hasta diye koca mı bırakılır ya benim kocam hasta olsa onu daha çok severim daha çok bağlanırım Bağırma basarm onu hasta diye terk etmem adama çok üzüldüm
Acı olan da şu ki adamın sesi hastayım diye çıkmıyor, yoksa neler yapardı.

Delimisin kardeşim sen???Adamın umrunda bile degil ki karısı ikisi-de asker arkadaş gibi yaşıyorlar evin içinde.. 3 tane çocuğum var çok şükür ama halada kocam peşinde hep sevişmek ister🥴

Delimisin kardeşim sen???Adamın umrunda bile degil ki karısı ikisi-de asker arkadaş gibi yaşıyorlar evin içinde.. 3 tane çocuğum var çok şükür ama halada kocam peşinde hep sevişmek ister🥴
Şöyle şeyler yazıp durmayın ya derdi olan insanlara.zaten alıntıladığınız mesajla bu cevabın alakası yok.biliyoruz cinselliksiz evliliğin zaten normal olmadığını.

Adam hasta kemoterapi görüyor kanser hastası deniyor cinsellik mi kalır Eşiniz hasta olsa siz onu bırakırmısınız ben bırakmam benim düşüncem bu cinsellik olsun olmasın bırakmam eşimi hastaysa destek olurum yanında dururum :)

Şöyle şeyler yazıp durmayın ya derdi olan insanlara.zaten alıntıladığınız mesajla bu cevabın alakası yok.biliyoruz cinselliksiz evliliğin zaten normal olmadığını.
Ben sana cevap yazdımmı? Sen ne hakla bana yazıyorsun ??? Bu hanfendı ne istediğini bilmiyor neden konu açtığını bile bilmiyor.

Bu devirde koca öyle çokta gerekli değil ve koca bulmakta hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Ayrıca eşi umarım başkasını bulurda konu sahibi de kurtulur.

Back
X